рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Хто підходить жінці Водолію

  1. Особливості знака в стосунках з чоловіками
  2. Які чоловіки підходять по знаку зодіаку найкраще
  3. Інші відповідні по зодіаку чоловіки
  4. Чоловічі знаки зодіаку, які не підходять
  5. Інша корисна інформація
  6. Поради

Жінка водолій є представницею повітряної стихії, і цілком їй відповідають

Жінка водолій є представницею повітряної стихії, і цілком їй відповідають. Вона незалежна, вважає за краще жити за власними канонами і правилами, є володаркою оригінальної зовнішності і одягається в своєму індивідуальному стилі. Водолейка невловима і непередбачувана, мінлива і непостійна, як повітря. Тому вгадати, чого від неї чекати, часом, буває не просто складно, а неможливо.

Жінка водолій - це творча особистість, яка не сильно дбає про громадську думку. Вона діє тільки так, як вважає за потрібне. З неї виходить відмінна актриса, дизайнер або співачка, так як є артисткою до глибини душі.

З неї виходить відмінна актриса, дизайнер або співачка, так як є артисткою до глибини душі

У компанії Водолейка швидко завойовує увагу, хоч її і сприймають як трохи не від світу цього. Цю жінку поважають і люблять за те, що вона в лічені хвилини здатна підбадьорити і надихнути людину до нових звершень. У той же час навіть серед друзів і такого теплого ставлення до себе вона продовжує залишатися самотньою всередині себе. Мало кому вдається достукатися до її серця.

Особливості знака в стосунках з чоловіками

Водолейка настільки розумна і красива, що чоловічою увагою, як правило, не обділена. Ця мінлива жінка в якийсь момент сміливо показує свій інтерес вподобаному чоловікові, а в інший час веде себе скромно і боязко. Вона не любить обтяжувати себе зобов'язаннями, вважаючи за краще легкі і вільні стосунки.

Водолейка здатна пограти в любов, будучи не зацікавленою в чоловікові, але, наприклад, для відточування способу, як відвести його з родини. Живе в режимі «тут і зараз», виходячи з того, що наступного дня може не настати. Може перебувати в зв'язку з декількома чоловіками відразу.

Відносини часто виникають з дружби, так як інтерес у представниці цього знака до чоловіка, як претенденту на її любов виникає після інтелектуальних і довірчих бесід.

Які чоловіки підходять по знаку зодіаку найкраще

Жінку Водолія привертають чоловіки - бунтарі, що володіють сильним характером. Скромник і мамин синочок їй точно не підійде. Не дивно, що, вивчивши сумісність зодіаку її з іншими знаками зодіаку виявиться, що кращі відносини складаються з представниками вогненної стихії.

  1. Гармонійна зв'язок у неї може скластися з чоловіком бараном. Ця пара ніколи не буде нудьгувати. Вони створять союз, в якому геть відсутня стабільність. Овна важко прийняти той факт, що ця жінка ніколи не буде належати йому цілком. Але у Водолейки є багато способів завоювати партнера. Овна подобається її доброзичливий і легкий характер, а також прагнення допомагати людям. Зважившись на шлюб, вони, рідко, коли розходяться. Сприяють цьому загальні інтереси і захоплення. Їм потрібно постійно рухатися вперед і пізнавати щось нове.
  2. Відмінним партнером для відносин стане і лев. Між ними просто не може не виникнути зв'язок. Вона здивується його ексцентричністю і незвичайного світогляду, яке буде притягувати. Льва, в свою чергу, може спершу налякати увагу Водолейки. У любові вони почнуть змагатися, дивуючи один одного і часом викликаючи не тільки позитивні емоції. Але що їм точно не загрожує, так це нудьга. У шлюбі обидва можуть сильно змінитися, ставши більш витриманими і спокійними. Але щоб дійти до цієї стадії - йому потрібно зайнятися кар'єрою (де у лева в союзі є шанс добитися великих висот), а їй - сім'єю і дітьми, їм обом потрібно набратися незвичайною часткою терпіння. Водолейка повинна особливо бути уважною, щоб не зачіпати свого образливого партнера.
  3. Третій представник вогненної стихії, стрілець - ще один відповідний знак зодіаку для Водолейки. Їх невимушені і веселі стосунки будуть влаштовувати не тільки їх самих, але і подобатися всім оточуючим. Відмінності в характерах один одного тільки допомагають їм змінюватися в кращу сторону. Вони ризикують розлучитися лише в тому випадку, якщо почнуть нудьгувати. Серйозних причин для сварок, між ними, як правило, не виникає. А дрібні негаразди легко вдасться вирішити шляхом пошуку взаємних компромісів. У пари є багато спільних захоплень, якими вони займаються разом. Тому часто стають нерозлучними і вдень, і вночі. Головне, чого слід навчитися, так це чути один одного і приймати, таким як є. Тоді емоційний фон в сім'ї буде залишатися таким, який потрібен обом.
  4. До тих чоловіків хто підходить жінці Водолію найбільше, відносяться також і ваги. Пара, в якій панує довіра, стає фактично ідеальною. Якості обох партнерів в ній не будуть суттєво суперечити, а доповнюють один одного. З самого початку знайомства вони помічають, що на багато речей дивляться однаково. Їх влаштовують легкі ненав'язливі відносини. Всі конфлікти вирішуються мирно за столом переговорів. Вони відмінно можуть існувати, як в цивільному союзі, так і створивши традиційну сім'ю. Секрет їхнього щастя полягає у взаємоповазі, а також у наданні певної свободи один одному.
Інші відповідні по зодіаку чоловіки

Є й інші знаки зодіаку хто підходить дівчині Водолію непогано. В першу чергу, це знаки зодіаку, які стосуються, як і вона, до повітряної стихії.

  1. Хороше майбутнє чекає пару Водолія і близнюків. Незважаючи на легковажність і непостійність чоловіка, помітивши Водолейка він раптом розуміє, що саме така жінка йому і потрібна. Дама також не зможе залишитися байдужою, відчуваючи величезну турботу і увагу з боку кавалера. Виникла дружба між ними поступово переросте в любов. Однак, чоловік повинен розуміти, що зради його кохана не потерпить. А зберігати вірність він зможе далеко не завжди.
  2. Союз між Водоліями зустрічається дуже рідко. Але якщо це трапиться, пара може легко досягти гармонійних відносин, які ґрунтуються на дружбу, рівноправність і взаєморозуміння. Обидва волелюбні, а тому не обмежують один одного в цьому питанні. Складнощі можуть виникнути в зв'язку з фінансами, так як не він, ні вона не вміє раціонально розподіляти сімейний бюджет, легко витрачають гроші, через що створюють матеріальні труднощі. Ця пара не відрізняється стабільністю. Згодом кожен з партнерів почне відчувати себе в суспільстві з іншим самотнім.
  3. Відносини з чоловіком риби у жінки водолій можна порівняти як ходіння по лезу ножа. Чоловік риби по знаку зодіаку до всього ставиться серйозно, а тому легковажні вчинки Водолейки часом будуть його бентежити і далеко не завжди подобатися. Але при наявності любові і взаємної довіри пара може створити непоганий союз. На це рішення чоловіка спонукає жінка. Якщо в шлюбі вона не випробовує терпіння риб, то союз буде триматися на дружній основі. В іншому випадку, риби покинуть партнера.
  4. Непрості відносини будуть пов'язувати Водолейка з раком. У них сильні відмінності в характерах і пріоритетах. Але так як протилежності притягуються, з них може вийти цікава пара. Для цього не варто навіть намагатися глибинно зрозуміти один одного, так як це, швидше за все, не вийде. Але Водолію потрібно правильно розуміти і приймати емоції партнера, а раку - навчитися демонструвати власне самолюбство.
Чоловічі знаки зодіаку, які не підходять

Крім тих хто найбільше підходить Водолію є знаки зодіаку, відносини з якими навряд чи можуть скластися. Найбільш невідповідними для Водолія є земні знаки зодіаку. Повітря мало стикається з водою, а з землею - тим паче.

  1. Водолій і тілець - дуже різні люди. Якщо вони зможуть прийняти до уваги ці відмінності з самого початку, то є шанс побудови тривалих відносин. Тельцю, як і будь-якого іншого земному знаку, важливою рисою є вірність партнера. Водолій не цілком дотримується подібних поглядів. Крім цього, між ними повно і безліч інших відмінностей. Найчастіше, союз швидко розпадається. Але у партнерів є шанс, при якому вони зможуть подолати безліч труднощів і візьмуть різні погляди на життя один одного.
  2. З Водолія і діви може вийти непогана пара або, навпаки, вона не складеться зовсім. Аналітичному складу розуму чоловіки важко зрозуміти те, що в іншої людини мислення може кардинально відрізнятися. У пари може щось вийти в любові, якщо є сильні почуття. Під час відсутності цієї з більшою часткою ймовірності вони швидко розлучаться. чоловікові діва набагато простіше бути самому, ніж з нею. А Водолейка може заплутатися, не розуміючи, чи любить його або живить дружні почуття.
  3. Частою причиною зв'язку Водолія з козерогом є цікавість. Їм цікаво пізнавати один одного. Але, як не дивно, це буде заважати їм створити міцні відносини. Легкість і невимушеність Водолія тут стикається з серйозністю і напористістю козерога, що почне незабаром сильно дратувати жінку. Але і козерог дратується багатьма якостями своєї дами. Водолія легше будувати з ним стосунки, расшевелівая серйозного козерога гумором, який той дуже цінує.
  4. Незважаючи на те, що між Водолієм і скорпіоном часто швидко спалахують почуття, він не такий який чоловік підходить жінці Водолію в принципі. Прояви відмінності в характерах не змусить себе довго чекати. Скорпіон захоче підім'яти жінку під себе, але у випадку з водолієм йому це не вдасться. Їй як повітря потрібно залишатися трошки незалежною. Втім, якщо двоє сильно зацікавлені один в одному, то вони зможуть знаходити точки дотику, які сприятимуть скріпленню союзу. При цьому їм потрібно бути готовими відмовитися від деяких бажань. Але скорпіон піде лише на самі мінімальні компроміси.
Інша корисна інформація

Крім того який знак підходить Водолію зодіаку, потрібно враховувати якості чоловіки, які імпонують цій жінці. Найбільше її цікавить мислення і розум потенційного партнера. Спілкування є дуже важливим фактором для побудови тривалих відносин. Дружба з чоловіком у неї цілком може поєднуватися з сексом. Але і в ліжку важливими залишаються слова, а не мовчазне дійство.

Навряд чи вона зав'яже стосунки з консервативним, педантичним, владним, егоцентричним і вимогливим чоловіком. Швидше, їй сподобаються такі якості, як оригінальність, активність, демократичність, товариськість, ерудованість і оптимізм.

Поради

У жінки Водолія дуже велике бажання залишатися вільною. Однак треба розуміти, що відносини вимагають деяку залежність від партнера. Потрібно брати до уваги його бажання і інтереси, а не тільки свої власні. Нерідко на цьому грунті дівчина сприймає шлюб як якусь пастку, де вона не зможе реалізовуватися. Цього слід уникати. Але спілкуючись з партнером, потрібно дати зрозуміти, що у неї повинно залишатися трохи особистого простору.

Незважаючи на свої ораторські здібності, жінка не може повністю виражати свої почуття в тому, що стосується особистих взаємин. Тим часом, цьому потрібно вчитися хоча б для того, щоб партнер міг розуміти загадкову супутницю.

Вибираючи сильного партнера, жінки ризикують перетворити відносини в якесь змагання. Щоб уникнути цього рекомендується ухилятися від суперечок і сварок, і намагатися вирішувати питання шляхом пошуку компромісів.

Щоб не зробити дивний вибір чоловіка для шлюбу (що частенько трапляється з цими жінками), бажано керуватися голосом розуму, а не романтичної закоханістю, при якій навіть інтуїція Водолія кілька притупляється.

Дивно, але незважаючи на волелюбність і незалежність, водолії ризикують потрапити в пастку відносин, які віджили своє. Замість того, щоб розлучитися, вони прагнуть всіляко зберегти зв'язок, заважаючи таким чином, собі і партнеру почати нове життя.

Жінка нерідко навіть в досить зрілому віці, не відчуває бажання поневолювати себе сімейними узами, вважаючи за краще вести холостяцьке життя. Але вони готові для сім'ї в цілому. Потрібно тільки звільнитися від неприємних фантазій і асоціацій, які у водолеек частенько виникають при думках про шлюб.

Відео на тему:

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com