рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як дізнатися характеристики свого комп'ютера

  1. Перевірка засобами ОС Windows
  2. Диспетчер пристроїв
  3. Визначення характеристик сторонніми утилітами
  4. Огляд характеристик для iOS
  5. Характеристики пристроїв на Андроїд

Кожен користувач комп'ютера хоче знати, чим саме він володіє і на що здатна його машина. Бувають випадки, що Ви купуєте вживаний комп'ютер, але при цьому не довіряєте продавцеві, який заявляє конкретні характеристики. Їх можна перевірити, запустивши пристрій.

Є кілька способів визначити, що собою являє ваш комп'ютер.

Перевірка засобами ОС Windows

властивості системи

Як дізнатися характеристики свого комп'ютера? В першу чергу це можна зробити через «Мій комп'ютер» - це найпоширеніший спосіб і, що найголовніше, він не вимагає ніяких навичок роботи з самим комп'ютером. Досить просто натиснути правою кнопкою миші на іконку з вказаною назвою (то ж саме можна зробити і в меню Пуск), і вибрати пункт «Властивості».

Вікно буде називатися «Властивості системи» і там відображена версія встановленої операційної системи, відомості про користувача (ім'я та компанія), а також деякі з характеристик заліза - тип процесора, його тактова частота і об'єм встановленої оперативної пам'яті.

Вікно буде називатися «Властивості системи» і там відображена версія встановленої операційної системи, відомості про користувача (ім'я та компанія), а також деякі з характеристик заліза - тип процесора, його тактова частота і об'єм встановленої оперативної пам'яті

Крім усього іншого, в деяких версіях ОС є посилання на «Робочий індекс продуктивності» вашої операційної системи. При натисканні з'явиться нове вікно зі списком оцінок. Це не дасть інформації про те, як комп'ютер укомплектований, але дозволить зрозуміти, на що він здатний. Оцінки виробляються в балах - від одного до 7,9 (в разі ОС Windows 8, оцінка зростає до 9,9). Таким чином можна визначити обчислювальні можливості процесора і оперативної пам'яті, можливості графічного процесора або відеокарти для ігор і загальної графіки, а також швидкість обміну даними з жорстким диском.

Диспетчер пристроїв

Відкрийте панель управління, в ній відкрийте "Диспетчер пристроїв".

У диспетчері пристроїв можна подивитися більшість інтересуемого характеристик. У тому числі основні - носії пам'яті, відеокарту і процесор. Якщо побачите, наприклад, 8 процесорів, не дивуйтеся. У цій вкладці відображаються логічні процесори. Тобто якщо в процесорі 4 ядра і при цьому 8 логічних процесорів, то на вкладці відобразяться всі 8.

Крім того, в диспетчері пристроїв можна подивитися модель монітора.

Визначення характеристик сторонніми утилітами

Можна скористатися послугами спеціальних програм:

  1. Astra 32;
  2. Everest;
  3. CPU-Z;
  4. SiSoftware Sandra.

Ці програми теж прості в користуванні і дають вичерпну інформацію про характеристики ноутбука або ПК. Остання програма краще, оскільки орієнтується не на документовану комплектацію, а просто робить огляд всієї встановленої техніки, незалежно від того, офіційно вона встановлена ​​чи ні.

Розглядати всі програми безглуздо, тому що функціонал у всіх приблизно однаковий. Візьмемо для прикладу програму CPU-Z.

Програма поширюється безкоштовно на офіційному сайті: http://www.cpuid.com/

Вкладка Graphics відображає детальну інформацію про відеокарту. У тому числі точну назву чіпа і обсяг пам'яті.

На вкладці SPD можна знайти детальну інформацію про встановлені планках оперативної пам'яті.

На вкладці Memory відображається інформація про кількість оперативної пам'яті, її частоті і таймингах.

Детальна інформація про материнську плату відображається на вкладці Mainboard.

Ну а на вкладці CPU можна знайти докладну інформацію про процесор.

Огляд характеристик для iOS

Взагалі, комп'ютер досить складний звір для будь-якого недосвідченого користувача, а Мак особливо. Так як дізнатися характеристики свого комп'ютера на цій операційній системі?

Першим кроком стане іконка яблука у верхньому лівому кутку монітора - після кліка з'явиться підменю, і потрібно вибрати пункт - «Про це Мак». Так можна отримати досить багато корисної інформації за своїм устроєм - як-то тип процесора і його тактову частоту, покоління оперативної пам'яті і її обсяг.

Далі потрібно натиснути на поле «Детальніше», та отримати решту інформацію про своєму комп'ютері. Хоча для моделей зі старої прошивкою ОС Х, потрібно вибрати ще й підміню «Звіт про системах».

У вікні можна вибрати одну з чотирьох основних вкладок - Огляд, Пам'ять, Монітор, Місце. Перегляд кожної дасть вам вичерпну інформацію по цікавить вас. На першій вкладці можна побачити поглиблений огляд інформації самого першого віконця - додасться лише серійний номер та тип відеокарти.

Сховище дає повний огляд пам'яті і того, чим вона зайнята - в тому числі відео-аудіозапису, фотографії, програми та зазвичай найбільший пункт - інше. Пам'ять дасть можливість дізнатися скільки слотів для оперативної пам'яті є, скільки з них зайняті, а також по скільки пам'яті в кожному.

Крім цього можна і піти духу старої школи на нових версіях цієї ОС - досить знайти іконку «Звіт про систему» ​​на вкладці Огляд. Це дасть звичайне для старих комп'ютерів меню, з повною інформацією про технічну комплектації.

Проблеми з Маками теж мають місце бути - система не ідеальна. Деякі нюанси потрібно дізнаватися тільки на офіційній сторінці розробника Apple, так як ніде більше вона не відображена.

Характеристики пристроїв на Андроїд

На основі цієї операційної системи поки що не випускаються персональні комп'ютери, але кількість смартфонів і планшетів перевершує всі мислимі межі. Так що логічно буде розповісти і про такі нюанси.

Для перегляду даних про пристрій, необхідно встановити додаткові програми - в такій справі добре покажуть себе такі програми як:

  1. SystemInfoDroid;
  2. CPU-Z;
  3. Sys-Glance;
  4. AnTuTu Benchmark.

Для прикладу наведемо скрінщот з AnTuTu Benchmark

Завантажити їх все можна безкоштовно, а навчиться користуватися неважко - досить тільки запустити діагностику, а після дивитися результати на екрані.

Крім такого хитромудрі способи, можна ще просто звернутися до офіційного сайту одного з виробників - вже там ця інформація просто повинна бути.

Так як дізнатися характеристики свого комп'ютера на цій операційній системі?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com