рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Інтернет-магазин «Алмаз»: ювелірні вироби, прикраси купити за вигідними цінами: 3 прикраси до дня Святого Валентина!

14 лютого - День всіх закоханих - відмінний привід для дорогоцінного подарунка. Ставлення до цього свята в нашій країні змінюється з кожним роком. І більше всього 14 лютого сприймається як привід додати в стосунки романтики. Ювелірні прикраси як ніякий інший подарунок, вміє розповідати про почуття. Ціна подарунка не так важлива, як зміст, який ви вкладаєте в нього. Не полінуйтеся і приділіть більше часу на оформлення подарунка, на створення атмосфери "особливого випадку", приготуйте мова. А ми підкажемо про головних прикрасах, які сподобаються будь-якій дівчині, навіть якщо вона їх зовсім не чекає.

До цього дня найромантичнішим прикрасою, символом вічної любові є кольє "Серце океану" з фільму "Титанік". Прикраса з рідкісним, дорогим каменем. Прикраси у вигляді серця, найпопулярніші в свято "Дня святого Валентина". Варіанти дизайну безмежні, різноманітні і дуже доступні за ціною. Не потрібно бути сталевим магнатом, щоб висловити свою любов в незвичайному прикрасі. Досить заглянути в наш каталог!

Досить заглянути в наш каталог

Напевно, немає на землі такої людини, в чиїй історії кохання не було місця листів. До появи телефонів, закохані днями і ночами при світлі тьмяної свічки писали листи, складали вірші. В наш час, довгоочікуване коротке повідомлення з визнанням від коханих, радує нас і окрилює і ми також не спимо ночами, перекидаючись, теплими словами, в уже більш зручній формі. Нагадайте своїм коханим, що ви завжди думаєте про них.

Помолвочное кільце, напевно, найбажаніше прикраса для дівчат в день всіх закоханих. Традиція дарувати кільце з одним діамантом з'явилася в Росії зовсім недавно, але впевнено прижилася. Та й прикраси з діамантами стали доступнішими, але тепер це зовсім не обов'язкова умова для кільця. У 15 століття діамант наділявся магічними властивостями, тому був краще. Та й виробництво було не на такому рівні, щоб створити камінь такої якості, щоб його блиск і краса не поступалися дорогоцінному алмазу.

Подарувавши таку прикрасу, пам'ятайте, ця обіцянка! Обіцянка молодих вступити в законний шлюб, тому крок цей рішучий і повинен бути безповоротним.

Обіцянка молодих вступити в законний шлюб, тому крок цей рішучий і повинен бути безповоротним

Здійснюйте вигідні покупки в інтернет-магазині "Алмаз"! На замовлення з сайту діє 17% знижка на весь каталог прикрас!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com