рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

На соліста групи «Лісоповал» напала прихильниця з ножицями

Екс соліст групи «Лісоповал» Сергій Куприк. Фото з vg-news.ru Екс соліст групи «Лісоповал» Сергій Куприк зазнав нападу вийшла з «зони» шанувальниці. Підкарауливши артиста в торговому центрі біля його будинку, дівчина кинулася на нього з-за спини з ножицями в руках.

Не усвідомлюючи толком, що відбувається, артист зреагував дуже різко і перекинув нападала через стегно. В результаті Купрік відбувся напругою м'язів на обличчі, а дівчина переломом руки.

Варто відзначити, що співак не тільки прийняв рішення не передавати дівчину в руки прибулих на місце співробітників міліції, а й сам відвіз її в найближчу лікарню. За твердженнями нападаючої, вона спочатку планувала лише попросити автограф але, побачивши Сергія, просто не впоралася з емоціями і вирішила вистригти на пам'ять жмут волосся.

«Все, слава Богу, закінчилося цілком мирно. По дорозі в травмпункт ми навіть розговорилися, - розповідає Сергій. - Наскільки я зрозумів, дівчина недавно відсиділа за дрібну крадіжку, і за її власними словами лише наші пісні допомогли їй витерпіти ці нелюдські випробування. Ніяких взаємний претензій у нас один до одного немає. Я заяву в міліцію про напад подавати не став, а лікарі в свою чергу сказали, що перелом кисті руки у неї не серйозний. При розставанні жмут свого волосся я їй, звичайно ж не залишив, але ось автограф на пам'ять дав ».

джерело: vg-news.ru

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com