рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Три місця, де стоїть підстригтися і пофарбуватися цього літа

  1. Лена Коренькова: салон Nail Sunny
  2. Марія Ботвініна: клуб краси «Місце під сонцем»


Лена Коренькова: салон Nail Sunny

Я люблю свій колір волосся і вважаю, що він мені дуже йде, тому ось уже років п'ять недоторканна для колористів. Стригти - стрижіть, фарбувати - ні вже, кого-небудь іншого) Але послідовність, як відомо, не наша сильна сторона, тому перед Новим роком я освітлилася на три тони в очікуванні світло-русявого кольору. Забувши, що зазвичай за два тижні карета перетворюється на гарбуз і холодний попелястий стає теплим-жовтуватим. Тонування раз в місяць - смерть довжині, яким би чарівником не був майстер. Ось в такому вигляді я вирушила робити «камбек» в Nail Sunny.

Трохи хвилююче йти на фарбування в салон, у якого в назві слово Nail, але з такою кількістю вдалих «до» і «після» я чомусь не переживала:

За час, поки мене фарбували і стригли, здається, весь тусовочний центр встиг зробити п'ятничну укладку і макіяж. Варто було одній дівчині підвестися з крісла, друга тут же сідала на її місце зі словами: «Сева, мені як в минулий раз, тільки ...» Моїми волоссям займалася Олександра Садурская - уважно вислухала їх історію, терпляче розглянула всі наявні фотографії з коментарями в дусі: «а це ми на сонці», «Тут тільки висушили і витягли», і запропонувала не починати знову відтінок по всій довжині, а залишити кінці світлими. Ну, думаю, раз вже пішли такі танці, нехай будуть світлими. Мені зробили Шатушь на фарбі Redken і обстригли кінчики. Було відразу зрозуміло - вийшло здорово, хоча вечірнє освітлення не дозволило зробити наочне «після».

Було відразу зрозуміло - вийшло здорово, хоча вечірнє освітлення не дозволило зробити наочне «після»

Через пару днів я виправилася на зйомці локонів:

По-моєму, відмінно: колір гарний, ставлення уважне, ціна приємна. Правда, після просторих салонів з рідкісними клієнтами студія на Якиманці здалася гучної і тісною. Дзеркала в стелю явно намагалися це приховати, але не дуже вийшло. Тому добре, що на Арбаті нещодавно відкрилася ще одна студія. Як кажуть Nail Sunny, до «зіркової команди» майстрів - Саші, сівбі, Рустаму, Наді, Марині і Гарику - тепер можна записатися і туди, і туди:

Nail Sunny: вул. Велика Якиманка, 32, Новий Арбат, д. 23.

ціни на процедури для волосся :

  • фарбування Шатушь і омбре Wella 5000-7000 руб, Redken - 9000 руб. Укладання включена у вартість;
  • стрижка - 2000 руб .;
  • укладка - 2000 руб.

Ксенія Ніколаєва: салон Hair Room

Hair-room - це тріо стилістів-переможців перукарень чемпіонатів - Валентини Беккер, Ольги Понітковой, Мілани Дружиніної. Вони знімають нічим не примітний невеликий зал на Садовничиській, але, як мені здається, у них дуже правильна позиція:

Ви заходите в будь-який дорогий салон - там гарний інтер'єр і привітні адміністратори. Заходьте в новий московський «Барбершоп« - все як під копірку: цегляні стіни, дерев'яні стійки і серйозні обличчя. Зайшовши в HR, ви потрапляєте прямо до Стилістові. В цьому і особливість. Вам потрібен класний Стиліст - ми з задоволенням таку можливість надаємо.

Мене запевнили, що це місце перш за все про людей і для людей, без орієнтації на кубки та нагороди (хоча вони мають місце бути і стоять, як годиться, на поличці), але з бажанням обговорювати, пробувати і вирішувати будь-які проблеми, пов'язані з волоссям . Такий підхід дуже на мене, і я вирішила спробувати вкотре зробити коротку стрижку, пішовши від довгого волосся. Стиліст-перукар Валентина Беккер запропонувала мені холодний колір і омбре від темних коренів до світлих кінчиків.

Стиліст-перукар Валентина Беккер запропонувала мені холодний колір і омбре від темних коренів до світлих кінчиків

З мого походу в Hair Room пройшли тільки добу, і я поки не розумію, наскільки зручна буде ця стрижка. Але колір! Закохалася в нього відразу! Валентині вдалося зрозуміти і втілити всі мої суперечливі побажання - «колір, будь ласка, такий холодний, але не попелястий, з пасмами, але не золотими, освіжаючий, але не нудний».

Валентині вдалося зрозуміти і втілити всі мої суперечливі побажання - «колір, будь ласка, такий холодний, але не попелястий, з пасмами, але не золотими, освіжаючий, але не нудний»

Знайти салон нескладно, але може збити з пантелику відсутність вивіски на вході. По телефону люб'язно попередили, що вхід по ганку і ні в які підворіття звертати не потрібно-)

Hair Room: вул. Садовницька 61.

ціни:

  • омбре на середню довжину - 4700 руб .;
  • стрижка для середньої довжини і укладання - 1800 руб.

Марія Ботвініна: клуб краси «Місце під сонцем»

Я фарбуюся часто (приблизно раз на місяць) і зазвичай в рудий і його варіації: трохи темніше, трохи світліше. Іноді мене кусає невідома муха, я згадую про колірне типування і стаю кошмаром колориста: «А давайте крапельку холодніше? Або може бути тепліше? ». А поки я розмірковую і раджуся з майстром, що влаштувати в цьому місяці, коріння все відростають і стають дедалі помітнішою. Я фарбуюся часто (приблизно раз на місяць) і зазвичай в рудий і його варіації: трохи темніше, трохи світліше

Так в «Місце під сонцем» я прийшла з уже грунтовно відрослими корінням і думкою зробити «світліше на кінчиках, темніше біля коріння і щоб плавний перехід». Здається, я щебетала щось ще про відблиски тощо. Ну ви зрозуміли)

Майстер Євгена Ванчінова мене терпляче вислухала і винесла вердикт: робити будемо Шатушь. Це означає, що спочатку вона завдасть освітлюючий склад на окремі пасма, а потім їх затонуйте в колір потаємні. І на довершення отстріжет сухі кінчики. Дивлячись на розкішні світле волосся Євгенії, я беззастережно повірила. До слова, дуже складно не повірити такому красивому майстру! Тому я навіть погодилася стати ще трохи світліше, ніж планувала. Майстер Євгена Ванчінова мене терпляче вислухала і винесла вердикт: робити будемо Шатушь

Сидячи в кріслі з уже пофарбованими, але ще мокрим волоссям, я зрозуміла, що вийшло супер! Той самий момент, коли хочеш скоріше висохнути, щоб побачити новий колір у всій красі.

Той самий момент, коли хочеш скоріше висохнути, щоб побачити новий колір у всій красі

На жаль, фарбувалася я ввечері, тому сфотографувати справжній колір відразу не вийшло. Тому перш за все з ранку я побігла робити Селфі. Вийшло дуже круто: колір плавно переходить один в інший і при цьому в основній масі залишився рудим. This is it!

This is it

Салон знаходиться в центрі, на Луб'янці, і займає останній поверх ТЦ «Наутілус». І тут, крім крутих майстрів, відмінно організований простір: для кожного гостя є, як острівці в лабіринті, невеликі кімнати з усім необхідним: фарби, мийка, сушка та інше. В результаті навколо ніхто не ходить, поруч нікого не прикрашають і не стрижуть, ніхто не дивиться на тебе в дзеркало. Це повинно бути найулюбленіше місце будь-якого мізантропа! Або просто людини, спраглого відпочити)

клуб краси "Місце під сонцем" : Вул. Нікольська, 25, ТЦ «Наутілус», 6 поверх.

Ціни: освітлення + фарбування + стрижка + укладка = 17700 рублів

Читайте також:

Три місця, де стоїть підстригтися і пофарбуватися цієї весни.

Барбершопи. Де з вашого чоловіка зроблять Алена Делона?

Про процедуру балаяж: відгуки

Іноді мене кусає невідома муха, я згадую про колірне типування і стаю кошмаром колориста: «А давайте крапельку холодніше?
Або може бути тепліше?
Де з вашого чоловіка зроблять Алена Делона?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com