рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Смачна уклейка - рецепти, як приготувати уклейку

  1. Шпроти з уклейки рецепт
  2. Уклейка рецепти незвичайних страв: риба, запечена в капусті
  3. Уклейка з грибами
  4. Холодник з ревеню з уклейкою

Хто-хто, а рибалки-любителі точно знають не один рецепт того, як приготувати уклейку

Хто-хто, а рибалки-любителі точно знають не один рецепт того, як приготувати уклейку. Тому що в улові ця рибка - один з найпоширеніших трофеїв рибалки.

З традиційних, звичайно ж, можна перечистити уклейка рецепти: солона, маринована, смажена, запечена (на багатті або будинку в духовці), тушкована.

Є і більш унікальні страви приготування цієї прісноводної риби невеликих розмірів. Розглянемо деякі з них.

Шпроти з уклейки рецепт

Навіщо купувати шпроти промислового виробництва, коли з власного улову можна приготувати дуже непогану уклейку-шпроти. Вам не знадобляться якісь особливі інгредієнти, тільки певний набір спецій, власне, риба, кілька годин вільного часу і ... чай.

Так-так, саме в чаї буде гаситися наша рибка.

Шпроти з уклейки рецепт наступний:

  1. заварюємо чай в пропорції - 1 ч. лож. на порцію води;
  2. рибу тільки моєму і знімаємо луску;
  3. укладаємо уклейку на суху сковороду шарами;
  4. кожен шар риби посипають сіллю,
  5. кидаємо кілька горошин запашного перцю і шматочки товченого лаврового листа;
  6. виливаємо в сковороду настояний чай (без чаїнок);
  7. рослинне масло, щоб покривало рибу.

на порцію води;   рибу тільки моєму і знімаємо луску;   укладаємо уклейку на суху сковороду шарами;   кожен шар риби посипають сіллю,   кидаємо кілька горошин запашного перцю і шматочки товченого лаврового листа;   виливаємо в сковороду настояний чай (без чаїнок);   рослинне масло, щоб покривало рибу

На вогні доводимо наше «диво» до кипіння, відразу зменшуємо до мінімуму і «коптимо» 2-3 години, поки вся рідина не випарується. Час від часу на поверхні буде утворюватися шум, також будуть спливати деякі горошинки перцю - все це з сковороди треба видаляти.

Готова уклейка-шпроти має золотистий відтінок, вишуканий смак і аромат. До речі, щоб рибка не розвалювалася, витягувати уклейку з сковороди краще остигнула.

Уклейка рецепти незвичайних страв: риба, запечена в капусті

Нам знадобиться: риба, капуста білокачанна (можна квашена), цибуля ріпчаста, томатна паста, соняшникова олія, спеції за смаком.

Капусту для початку потрібно стушкувати з цибулею на олії.

Якщо у вас свіжа капуста, то в кінці гасіння додайте томатну пасту, в квашену капусту томати не йдуть. Тепер беремо форму для запікання, змащуємо її маслом і викладаємо шар тушкованих овочів.

Потім викладаємо шар уклейки (філе), а зверху риби розподіляємо залишки капусти. Відправляємо наше блюдо хвилин на 40 в духовку.

Уклейка з грибами

Інгредієнти: філе уклейки, 100 г яблучного соку, гриби, 50 г вершків, зелень селери, спеції, паприка. приготування:

  • проварюємо уклейку хвилин 10 в розчині з води і яблучного соку;
  • гриби смажимо на сковороді до готовності;
  • в готові гриби додаємо варене філе уклейки, спеції за смаком і вершки;
  • тушкуємо, поки вершки НЕ загустеют.

Рибно-грибну страву подають гарячим з зеленню селери і притрушений паприкою.

Холодник з ревеню з уклейкою

Думаєте як приготувати уклейку незвично? Тоді ось вам такий рецепт. Риб'ячі тушки обробляв, на філе, потім обсмажуємо з двох сторін на соняшниковій олії, розрізаємо на шматочки і відставляємо поки в сторону.

Ревінь миємо, нарізаємо, заливаємо окропом і варимо до готовності, стежимо, щоб не розварився, даємо настоятися близько двох годин. Дрібно нарізану зелену цибулю розтираємо сіллю, туди ж: порубана зелень петрушки, кубики свіжого огірка, відвареної картоплі, яєць.

бульйон з ревеню проціджуємо, наливаємо в порційний посуд, туди ж відправляємо шматочки смаженої уклейки і овочевий гарнір.

Рибно-овочева юшка вживається в холодному вигляді, для смаку можна додати трохи сметани (схоже на окрошку). Страви з уклейки можна зробити оригінальними, якщо прикласти до них трішки кулінарної фантазії.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com