рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Поварёшкіно | Прості рецепти з покроковими фотографіями

  1. інгредієнти

Ніжне м'ясо індички прекрасно підходить для приготування котлет. Котлети з фаршу індички виходять більш дієтичними, ніж зі звичайного м'яса. Через те, що м'ясо індички трохи сухувато, додамо в рецепт болгарський перець або кабачок, так котлетки будуть більш соковитими. Готувати їх найкраще в духовці, не смажити, адже, всім відомо, що смажене - шкідливо.

Дуже важливо не пересушити котлети під час запікання в духовці, інакше вони вийдуть сухими. Для котлет можна купити вже готовий фарш індички, я зазвичай беру його в Ашані. Або, якщо у вас є м'ясорубка, можна зробити фарш і самому. Як гарнір підійде рис або картопляне пюре.

Якщо ви жодного разу не готували страви з індички, раджу обов'язково спробувати! По-перше, це - гіпоалергенні м'ясо, його можна давати навіть дітям. І, по-друге, воно відмінно засвоюється шлунком. А тепер приступимо до приготування котлет з фаршу індички в духовці.

інгредієнти

  • Фарш індички - 700 гр.
  • Молоко - 100 мл
  • Яйце куряче - 1 шт.
  • Хліб - 2 шматочки
  • Масло вершкове - 30 гр.
  • Ріпчасту цибулю - 1 шт.
  • Часник - 3 зубчики
  • Невеликий кабачок-цукіні
    або болгарський перець
    для соковитості
  • Плавлений сирок - 1 шт.
  • Сіль перець
  • Рослинна олія

Інструкція

  1. Відокремити м'якуш хліба від кірочок і залити молоком.
  2. Лук і болгарський перець (або кабачок-цукіні) нарізати невеликими шматочками. Подрібнити цибулю, перець і часник в блендері або можна прокрутити все в м'ясорубці.
  3. Плавлений сирок натерти на тертці (в цей раз я готувала без нього, але з ним котлетки з індички виходять смачніше). Змішати разом фарш індички, подрібнені овочі, яйце, віджатий хлібний м'якуш, плавлений сирок. Додати розтоплене вершкове масло, чорний перець і сіль за смаком (приблизно 2 ч. Л.).
  4. Все ретельно вимішати. Повинен вийти ось такий соковитий фарш. Якщо раптом фарш вийшов сильно рідким, можна додати 2 ложки манки.
  5. Деко застелити фольгою або папером для випічки, змастити олією. Сформувати невеликі котлети. Спочатку змочіть руки прохолодною водою і формуйте котлети мокрими руками. Інакше, до сухим рукам, фарш буде прилипати. Після кожної котлети споласкивайте руки під прохолодною водою.

    Запікати котлети з фаршу індички в духовці при температурі 200 градусів близько 30-40 хвилин. Періодично перевіряйте готовність котлет, головне не пересушити їх!

  6. Смачного!


Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com