рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Пісні і вегетаріанські другі страви і начинка для пісної випічки з сочевиці: кращі рецепти, фото

  1. Пісні котлети з сочевиці з грибами: рецепт, фото
  2. Котлети з гречки і сочевиці: рецепт
  3. Котлети з сочевиці і рису: рецепт
  4. Сочевиця з грибами і овочами, котлети: рецепт
  5. Гарбуз з сочевицею і рисом: рецепт
  6. Рецепт рагу з сочевиці з овочами: рецепт
  7. Сочевиця в томатному соусі: рецепт
  8. Сочевиця з помідорами і часником: рецепт
  9. Салат з сочевицею і помідорами: рецепт
  10. Пісна начинка для пиріжків і пирога з сочевиці: рецепт

Стаття пропонує вам рецепти приготування смачних і дієтичних страв з сочевиці.

сочевиця - бобова культура, яка завоювала популярність у всьому світі, завдяки своїм унікальним якостям. Відомо, що страви, приготовані з сочевиці , Дуже корисні: вони допомагають «запустити» роботу кишечника в активному режимі, допомогти позбутися від шлаків і токсинів, що накопичилися, наситити організм корисними вітамінами і мікроелементами.

Відома так само особливість сочевиці допомагати худнути людині. Ця їжа дуже живильна і ситна, має масу приємних смакових відчуттів, в ній багато білка, який за своєю цінністю може зрівнятися тільки з тваринним білком. Саме тому сочевицю так цінують люди, які дотримуються вегетаріанського харчування і дієт. сочевиця дає можливість приготувати сотні смачних рецептів: каші, пюре , супи, салати, гарніри і навіть начинки для випічки.

Пісні котлети з сочевиці з грибами: рецепт, фото

Пісні котлети - смачна ситна їжа для тих, хто дотримується пісного (пов'язаного з вірою) харчування, дієт, вегетаріанського меню. Котлети виходять гарними, схожими на м'ясні. Їх можна подавати до гарніру з картоплі, овочів, макаронів.

Вам буде потрібно:

  • Сочевиця - 1 стакан (можна використовувати більшу кількість зерен для більшої кількості котлет).
  • Гриби - 300 м (свіжі, найкраще шампіньйони)
  • Цибулина - 1 шт. (Можна замінити на білу частину 1-2 порею)
  • Сіль і суміш перців
  • Панірувальні сухарі - 1 пачка
  • Кукурудзяний крохмаль або борошно - кілька ст.л.

готування:

  • Сочевицю слід перебрати і промити проточною водою, злити зайву воду.
  • Відваріть сочевицю до готовності приблизно 15-20 хвилин. Вона повинна бути м'якою, але не повинна розваритися в пюре. Злийте воду і дайте сочевиці трохи охолонути.
  • Поки сочевиця остигає, дрібно нарубати гриби і обсмажте їх в невеликій кількості масла з цибулиною.
  • Сочевицю слід трохи потовкти кулінарної товкачем
  • Отримані смажені гриби можна подрібнити блендером, а можна залишити в такому вигляді. Змішайте гриби з вареної сочевиці. Ретельно перемішайте.
  • У масу додайте сіль і спеції, кілька ст.л. крохмалю або борошна для того, щоб маса стала щільніше.
  • У сковороді розколіть масло
  • З маси сформуйте котлетки, обваляйте їх в панірувальних сухарях і відправте в масло. Смажити такі котлетки слід по кілька хвилин з кожного боку. Вогонь потрібно зробити помірний, стежте, щоб котлетки не підгорає.
Стаття пропонує вам рецепти приготування смачних і дієтичних страв з сочевиці

сочевичним котлетки

Котлети з гречки і сочевиці: рецепт

Котлетки з гречки з сочевицею - це смачно, ситно і дуже корисно. У таких котлетки міститься дуже багато клітковини, необхідної для хорошого травлення і великий запас енергії на весь день.

Вам буде потрібно:

  • Сочевиця - 1 стакан (бажано червона)
  • Гречка - 1 стакан (ядриця)
  • Морква - 1 шт. (Середня або маленька)
  • Цибулина - 1 шт. (Середня)
  • Сіль і суміш перців за смаком
  • Сухарі панірувальні - 1 упаковка
  • Борошно - кілька ст.л.

готування:

  • Відваріть гречку і сочевицю окремо. Гречка вариться до напівготовності, а потім залишається під закритою кришкою. Сочевиця вариться до м'якості, з неї зливається зайва вода.
  • Гречка і сочевиця відправляються в чашу блендера
  • З цибулини і морквини готується піджарка
  • Піджарка відправляється до крупі і сочевиці
  • У блендері масу слід подрібнити до однорідності
  • Додайте кілька ст.л. борошна в масу, щоб та була щільніше, ретельно перемішайте.
  • Сформуйте котлетки і добре обваляйте їх в панірувальних Сухорєв, відправте в розпечене масло і смажте кілька хвилин з кожного боку.

Сочевичну-гречані котлетки

Котлети з сочевиці і рису: рецепт

Котлетки з рису і сочевиці приготувати трохи простіше, так як рис має особливе клейка речовина, що скріплює котлетки. Головне - вибрати круглий рис, пропарений і пухкий не підходять. Якщо ви не їсте курячі яйця, їх можна виключити з рецепта.

Вам буде потрібно:

  • Сочевиця - 1 стакан (бажано вибирати червону)
  • Рис круглий - 1 стакан (можна використовувати довгий)
  • Яйце - 1 шт. (Або не додавайте зовсім)
  • Спеції та суміш перців
  • Сухарі паніровочні
  • Морквина - 1 шт. (Середня)
  • Цибулина - 1 шт. (Маленька)
  • Борошно - кілька ст.л.

готування:

  • Відваріть сочевицю до готовності, а рис до напівготовності.
  • Зробіть піджарку з цибулини і моркви, додайте до маси.
  • Зсипте крупу і сочевицю в чашу блендера, перебейте до однорідної маси.
  • Вбийте яйце і додайте спеції, зробіть масу гущі декількома ст.л. муки.
  • Сформуйте котлетки і обваляйте їх в панірувальних сухарях.
  • Надсилайте котлетки в розпечене масло і смажте 1-2 хвилини з кожного боку, але стежте за тим, щоб вони не пригорали.

Сочевичну-рисові котлетки

Сочевиця з грибами і овочами, котлети: рецепт

Вам буде потрібно:

  • Гриби - 300 м (будь-які)
  • Цибулина - 1 шт. (Маленька)
  • Морквина - 1 шт. (Середня)
  • Часник - кілька зубків
  • Картопля - кілька шт.
  • Сочевиця - 1 стакан (бажано червоною)
  • Свіжа зелень або зелену цибулю
  • Панірувальні сухарі - 1 упаковка
  • Сіль і суміш перців

готування:

  • Обсмажте дрібно рубані гриби з цибулею і морквою в олії до золотого кольору.
  • Відваріть до м'якості сочевицю, злийте зайву воду, відправте сочевицю в блендер.
  • До сочевиці додайте піджарку, свіжу зелень, кілька часточок часнику, сіль і перець.
  • Відваріть картоплю до м'якості, трохи поріжте і відправте його в блендер.
  • Подрібніть масу в блендері, можна додати в неї трохи води, в якій варилася картопля, щоб вона була не дуже «тугий».
  • Сформуйте котлетки, обваляйте їх у сухарях і смажте в розпеченому маслі до золотого кольору з кожного боку.

Сочевичним котлетки з грибами

Гарбуз з сочевицею і рисом: рецепт

Рецепт має дуже ніжний аромат і пряний смак. Страва дуже ситна, має приємний смак. Воно малокалорійні і корисно для схуднення.

Вам буде потрібно:

  • Рис круглий - 1 стакан (можна замінити на довгий, але не пропарений).
  • Сочевиця червона - 1 склянка (можна замінити на зелену).
  • Гарбуз - 400-500 грам (м'якоть)
  • Часник - кілька зубків за смаком
  • Помідор або томатна паста - 2 ст.л. або 2 плода
  • Кунжут - 2-3 ст.л. (Білий або чорний)
  • Кілька часточок лимона
  • Соєвий соус - кілька ст.л.
  • Бульйон овочевий або м'ясний - 0,5 склянки
  • Цибулина - 1 шт. (Середня або велика)
  • Зелень за смаком

готування:

  • Гарбуз слід обробити на маленькі шматочки, посолити їх, додати спеції, полити соком лимона, обкласти часточками.
  • Відставте в сторону гарбуз, нехай маринується. Полийте так само гарбуз соєвим соусом.
  • Відваріть рис і сочевицю до напівготовності, злийте воду, залиште набухати під кришкою.
  • Змішайте рис з сочевицею
  • У сковороді обсмажити цибулю до золотого кольору
  • Виберіть для готування казанок з товстим дном і стінками
  • Надішліть в казанок цибулю і гарбуз, покладіть жменю часточок часнику і налийте олію.
  • Томіть гарбуз 5-10 хвилин на помірному вогні під кришкою, потім додайте рис з сочевицею, помідор або томатну пасту, все ретельно перемішайте.
  • Тримайте блюдо на вогні ще 10-15 хвилин, додайте кунжут і зелень, залийте масу бульйоном, накрийте кришкою і тушкуйте ще 20 хвилин на повільному вогні.
  • Після приготування дайте страві настоятися перед подачею, перед сервіровкою бажано посипати зеленою цибулею або інший ароматної зеленню.

ВАЖЛИВО: Блюдо, посипане тертим пармезаном буде особливо ароматним і смачним. Використовувати можна так само будь-який інший сир.

Використовувати можна так само будь-який інший сир

Гарбуз з рисом і сочевицею

Рецепт рагу з сочевиці з овочами: рецепт

Рагу з сочевицею дуже ароматне і смачне, володіє букетом смакових відтінків всіх овочів і ситністю, завдяки бобовим.

Вам буде потрібно:

  • Сочевиця - 1 стакан (червона або зелена)
  • Квасоля - 1 склянка (велика червона)
  • Гриби - 300-400 г. (можна використовувати абсолютно будь-які).
  • Картопля - кілька шт.
  • Баклажан - 1 шт. (середнього розміру)
  • Кабачок - 1 шт. (середнього розміру)
  • Цибулина - 1 шт. (Велика)
  • Морквина - 1 шт. (Велика)
  • Часник - кілька зубків
  • Помідор - 2-3 шт. (Середні)
  • Свіжа зелень і спеції за смаком

готування:

  • Сочевицю промийте проточною водою
  • В казанок з товстим дном налийте олію і обсмажте цибулину, рубану кубиками, з грибами.
  • Відваріть квасоля до напівготовності заздалегідь
  • Кабачок слід нарубати кубиками, то ж зробити з картоплею, морквою і очищеним баклажаном.
  • Гасіть овочі 20 хвилин, після цього відправте в масу квасолю, сочевицю, нарізаний кубиками помідор і жменю часточок часнику.
  • Накрийте казанок кришкою і тушкуйте масу 15-20 хвилин, вимкніть вогонь і потримайте під кришкою ще 10-15 хвилин. Перед подачею посипте великою кількістю свіжої зелені.

чечевичное рагу

Сочевиця в томатному соусі: рецепт

Вам буде потрібно:

  • Сочевиця червона - 100-120 г. (можна замінити на зелену або будь-яку іншу).
  • Помідор - 3-4 шт. (Невеликого розміру)
  • Цибулина - 1 шт. (Маленька або середня)
  • Томатна паста - 1-2 ст.л. (Або томатний соус)
  • Масло вершкове (можна замінити на рослинне) - 40-50 м
  • Кілька зубків часнику - за смаком
  • Зелень за смаком
  • Сік лимона - за смаком

готування:

  • Сочевицю відваріть заздалегідь в підсоленій воді до напівготовності (приблизно 10-15 хвилин). У киплячу воду відправте сіль і лавровий листочок.
  • Помідор слід ошпарити і акуратно зняти шкірку.
  • У сковороді розколіть масло і обсмажте цибулину, нарубану дрібно.
  • До цибулі додайте подрібнений помідор і томатну пасту, потомите до 5 хвилин, щоб помідор повністю пустив свій сік.
  • Надішліть до помідору сочевицю без води. У масу можете додати часник, перець і інші спеції за смаком.
  • Додайте 1-2 ст.л. вершкового масла і млоїте 5-10 хвилин під закритою кришкою. Перед подачею посипте рясно блюдо свіжою зеленню або зеленою цибулею.

Сочевиця в томатному соусі

Сочевиця з помідорами і часником: рецепт

Вам буде потрібно:

  • Сочевиця червона - 0,5 склянки
  • Сочевиця зелена - 0,5 склянки
  • Голівка часнику
  • Цибулина - 1 шт. (Маленька)
  • Помідори - 2-3 шт.
  • Лавровий листок - 1 шт. (Великий)
  • суміш перців
  • гілочка розмарину

готування:

  • Сочевицю слід відварити до напівготовності (зерна не повинні розваритися, їм слід зберегти свою пружність, але стати досить м'якими).
  • У сотейнику підсмажте цибулину в маслі, зсипте до неї напівготову сочевицю.
  • Дрібно наріжте м'якоть помідорів, відправте до решти інгредієнтів.
  • Додайте спеції, часник часточками або полудолькамі і лавровий листочок, гілочку розмарину.
  • Томіть блюдо під кришкою 15 хвилин на повільно вогні, потім дайте йому настоятися 10 хвилин під закритою кришкою.
  • Перед подачею рясно посипте рубаною зеленню.

Сочевиця з помідором і часником

Салат з сочевицею і помідорами: рецепт

В даному рецепті можна використовувати будь-яку сочевицю, але набагато більш насиченим смак свіжого салату підкреслить пророщена культура (як проростити сочевицю ви дізнаєтеся тут ).

Вам буде потрібно:

  • Сочевиця пророщена - 100 г (можна використовувати варену культуру тих сортів, що не розварюються).
  • Помідор - 1-2 шт. (В залежності від розміру плода)
  • Салат «Айсберг» - 80-100 г. листя (можна замінити на будь-який інший салат).
  • Олія кунжутна (або будь-яке інше) - кілька ст.л.
  • Яблучний оцет - 1-2 ст.л.
  • Авокадо - 1 стиглий плід
  • Насіння кунжуту або зелень для декору страви
  • Сіль, перець за смаком

готування:

  • Листя салату нарвіть в блюдо
  • Авокадо слід очистити і видалити кісточку, нарізати слайсами.
  • Полийте салат олією і оцтом, перемішайте
  • М'якоть помідорів слід очистити від шкірки і насінної частини, відправити до салату.
  • Додайте сочевицю, трохи перемішайте і приправте спеціями, прикрасьте насінням кунжуту.

Салат з сочевицею

Пісна начинка для пиріжків і пирога з сочевиці: рецепт

Вам буде потрібно:

  • Сочевиця - 75-100 м (червона або зелена)
  • Яйце - 3-4 шт. (Відварити)
  • Цибулина - 1 шт. (Велика)
  • Часник - кілька зубків за смаком
  • Картопля - 1 шт. (Велика)
  • Свіжа зелень за смаком

готування:

  • Сочевицю відваріть до готовності, злийте воду
  • Сочевицю слід пом'яти толкушкой
  • Відваріть яйця, дрібно нарубати їх
  • Цибулин обсмажте в олії, можна додати моркву
  • Картоплю відварити, додайте до сочевиці, потовчемо
  • У чаші блендера можна змішати або подрібнити всі інгредієнти (так само це можна зробити вручну, але маса вийде не однорідний).
  • Додайте сіль і дрібно рубану зелень

Відео: «Сочевиця з овочами»

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com