- Як приготувати страву «Лагман по-російськи в мультиварці» М'ясо свинини порізати на середні шматочки....
- картка рецепта
Як приготувати страву «Лагман по-російськи в мультиварці» - М'ясо свинини порізати на середні шматочки.
- Включити мультиварку в режимі «Випічка» і обсмажити м'ясо на рослинному маслі 30 хвилин.
- Цибулю нарізати півкільцями, моркву і селеру порізати брусочками.
- Додати овочі в мультиварку.
- Картоплю порізати брусочками, болгарський перець порізати соломкою.
- Додати в мультиварку картопля, перець і томатну пасту. Посолити і поперчити за смаком.
- Все перемішати і додати води до верхньої мітки на внутрішній стороні чаші і готувати в режимі «Гасіння» 1,5-2 години.
- У цей час відварити лагман локшину. Якщо її немає, то можна відварити звичайну.
- Петрушку дрібно порубати. При подачі на стіл лагман локшину викласти на тарілки, полити зверху приготованою підливою з м'яса і картоплі і прикрасити петрушкою.
Лагман - це популярне середньоазіатську блюдо. Його родзинкою є приготована особливим чином локшина. Але якщо у вас вдома не виявилося такої локшини, а вже дуже захотілося насититися такою смакотою - не біда. Лагман буде дивно смачний навіть зі звичайною локшиною. А приготувавши його на російський лад - зі свининою і картоплею - ви отримаєте ситне і смачне блюдо.
Смачного!
Інгредієнти рецепта «Лагман по-російськи в мультиварці»:
- Свинина - 600 гр.
- Морква (середня) - 1 шт.
- Цибуля ріпчаста (середній) - 1 шт.
- Картопля (середній) - 3 шт.
- Перець болгарський - 2 шт.
- Селера кореневої - 1 шт.
- Томатна паста - 2 ст. л.
- Локшина - 100 гр.
- Рослинна олія - 1 ст. л.
- Петрушка - 50 гр.
- Сіль (за смаком) - 2 гр.
- Перець (за смаком) - 2 гр.
- Вода - 500 мл.
Харчова цінність страви «Лагман по-російськи в мультиварці» (на 100 грам):
Калорії: 108 ккал.
Білки: 5.5 гр.
Жири: 6.3 гр.
Вуглеводи: 7.5 гр.
Число порцій: 8
Лагман по-російськи в мультиварці - покроковий рецепт з фото
Компоненти і калорійність рецепта «Лагман по-російськи в мультиварці»
(Дані калорійності і БЖУ розраховані приблизно, без урахування уваркі і ужарки)
картка рецепта
Натисніть на картку для збільшення. Для збереження картки натисніть на зображенні правою кнопкою миші і виберіть пункт "Зберегти зображення як ..." або аналогічний.