рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Курка, тушкована з овочами: дієтичні рецепти з фото

  1. Курка, тушкована з овочами в мультиварці
  2. Рецепт страви з капустою
  3. Тушкована картопля з куркою і овочами
  4. Готуємо смачно кабачки

Курочка - відмінне і дуже ніжне м'ясо, з якого можна зробити велику кількість страв. Особливо добре вона поєднується з овочами.

У процесі приготування м'ясо просочиться соком і ароматом овочів, за рахунок цього воно виходить досить соковитим і ароматним.

Курку, тушковану з овочами можна сміливо вживати під час дієт, тому що дане блюдо досить низькокалорійне.

Але, незважаючи на це, частування є ситним і корисним, тому його потрібно обов'язково приготувати. Ви можете це зробити якомога швидше, а наші рецепти набагато полегшать цей процес.

простий рецепт

Інгредієнти Кількість курка (можна м'якоть) - 700 грам цибульні головки - 3-4 шт. солодкі перчики - 2 великих помідори - 3 штуки морквина середнього розміру - 1 штука рослинне масло - для смаження сіль - на свій смак приправи - на свій смак Час приготування: 80 хвилин Калорійність на 100 грам: 115 Ккал

готування:

  1. Промиваємо куряче м'ясо, при бажанні можна видалити шкірку; Курочка - відмінне і дуже ніжне м'ясо, з якого можна зробити велику кількість страв
  2. Далі обробляємо м'ясо невеликими шматочками;
  3. У казан наливаємо рослинне масло, ставимо на газ і прогріваємо;
  4. У прогріте масло викладаємо шматочки курки, трохи обсмажуємо і перемішуємо;
  5. Далі зменшуємо вогонь, залишаємо нудитися 20 хвилин;
  6. Морквяний коренеплід промиваємо, зрізаємо шкірку;
  7. Очищену моркву розтираємо крупною стружкою;
  8. З цибулин зчищають лушпиння, шаткуємо у вигляді півкілець;
  9. Солодкий перець промиваємо, видаляємо плодоніжки і насіння;
  10. Очищений перець ріжемо соломкою або кільцями;
  11. Помідори споліскуємо і ріжемо квадратиками;
  12. Куряче м'ясо посипаємо сіллю, спеціями. Засипаємо до нього морква, змішуємо і тушкуємо 2-3 хвилини;
  13. Далі засипаємо цибулю, змішуємо;
  14. Викладаємо томати, змішуємо і тушкуємо 20-25 хвилин;
  15. Потім засипаємо перець, перемішуємо, при необхідності додаємо води і прикриваємо кришку. Тушкуємо до готовності перцю.

Курка, тушкована з овочами в мультиварці

Що підготуємо:

  • Курка - півкіло;
  • Два баклажана;
  • Кабачки - 2 штуки;
  • Два морквяних коренеплоду;
  • 3 помідори;
  • Одна головка цибулі;
  • Один солодкий перець;
  • Часникові часточки - 3 часточки;
  • Трохи кухонної солі;
  • Перець чорний в молотом вигляді - на свій розсуд;
  • Суміш приправ - коріандр, паприка і інші улюблені спеції;
  • Рослинна олія.

Готування - 80 хвилин.

Рівень калорійності в 100 грамах - 128.

Як робити:

  1. Зчищають з цибулини лушпиння і ріжемо великими шматочками;
  2. З часниковим зубчиків зчищають шкірку і шаткуємо пластинками;
  3. Споліскуємо баклажани, зрізаємо плодоніжки і нарізаємо квадратиками;
  4. Солодкий перчик споліскуємо, зрізаємо плодоніжки і виймаємо насіння. Розрізаємо перець на 2 частини і рубаємо тонкими соломками;
  5. Помідори споліскуємо, ріжемо кубиками середнього розміру;
  6. Промиваємо кабачки, нарізаємо невеликими кубиками;
  7. Морква промиваємо, видаляємо всю грязь і зчищають шкірку. Ріжемо навпіл і рубаємо половинками кружечків;
  8. М'ясо курки споліскуємо холодною водою, при бажанні видаляємо шкірку. Обробляє курку скибочками;
  9. У ємність мультиварки підливаємо масло, вибираємо режим «Випічка»;
  10. Засипаємо в прогріте масло цибулю з часником, перемішуємо, накриваємо кришкою і засмажуємо 5 хвилин;
  11. Далі викладаємо шматочки курки, перемішуємо і залишаємо обсмажувати в тому ж режимі. Смажимо близько 15 хвилин, кришку прикриваємо. Не забуваємо періодично перемішувати;
  12. Засипаємо морква, все добре перемішуємо і тушкуємо;
  13. Потім кладемо шматочки кабачків, заправляємо спеціями, подсаливаем;
  14. Кладемо шматочки баклажанів, змішуємо, тушкуємо близько 5 хвилин;
  15. В кінці викладаємо шматочки помідорів і солодкий перець;
  16. Режим залишаємо «Випічка», ставимо час 40 хвилин. Все змішуємо і тушкуємо до звукового сигналу.

Рецепт страви з капустою

Складові компоненти:

  • Куряча грудка - 400 грам;
  • 700 грам свіжої капусти білокачанної;
  • Одна середня головка цибулі;
  • Один середній морквяний коренеплід;
  • Один перчик солодкий;
  • 2 помідори;
  • Кухонна сіль - на свій смак;
  • Спеції на свій розсуд.

Необхідний період готування - 1 година 40 хвилин.

Кількість калорій на 100 грам - 115.

Хочете зайняти свого малюка цікавою справою Хочете зайняти свого малюка цікавою справою? Рецепти домашнього печива для дітей та їх батьків. Як мінімум годину дитина буде займатися пізнанням кулінарного терени.

Пишні млинці на дріжджах і молоці можуть вийти по одному з цих рецептів. Легкість, пористість і легкість млинців гарантована.

Про те, як приготувати розсольник з рисом і солоними огірками, читайте тут. Смачних вам страв!

Як готувати тушковану курку з капустою:

  1. Курячі грудки промиваємо, при бажанні видаляємо шкірку;
  2. Обробляємо грудку середніми скибочками;
  3. У сковороду з великими бортами або казанок підливаємо трохи рослинного масла і прогріваємо;
  4. У розігріте масло закидаємо куряче м'ясо, розмішуємо і засмажуємо до освіти золотистого. Зменшуємо вогонь і Томім хвилин 10-15;
  5. З цибулі видаляємо шкірку, нарізаємо тонкими півкільцями;
  6. Засипаємо цибулю до курки, перемішуємо і обсмажуємо близько 5 хвилин;
  7. Тим часом швидко споліскуємо морква, видаляємо шкірку і шаткуємо соломкою. Засипаємо в казанок до всіх інгредієнтів, підливати трохи води, щоб не підгоріло, і залишаємо гаситися;
  8. Промиваємо перчик, зрізаємо плодоніжки, виймаємо насіння. Розрізаємо перчик на 2 частини і рубаємо тонкою соломкою;
  9. Засипаємо перчик в казанок, перемішуємо і тушкуємо;
  10. Помідори споліскуємо і ріжемо кубиками невеликого розміру;
  11. Засипаємо помідори, подсаливаем, заправляємо спеціями і тушкуємо ще 5-10 хвилин;
  12. Тим часом промиваємо капусту, видаляємо погані листя і рубаємо тонкою соломкою;
  13. Засипаємо нарізану капусту в казанок, розмішуємо і готуємо 10-15 хвилин. Перемішуємо близько 2-3 разів;
  14. Підливаємо близько 100 мл води, закриваємо кришкою і готуємо на повільному вогні. Тушкуємо приблизно 20 хвилин;
  15. Якщо капуста молода то за цей період вона стане м'якою, якщо ж ні, то час можна збільшити до 30-40 хвилин;
  16. Як тільки капуста стане м'якою і прозорою, можна вимикати вогонь.

Тушкована картопля з куркою і овочами

Потрібно придбати наступне:

  • Тушка курки;
  • Картопляні бульби - 6 штук;
  • 3 помідори;
  • Два морквяних коренеплоду;
  • Лук - 3 штуки;
  • 2 часникові часточки;
  • Солодкий перчик - 1 штука;
  • Пучок зеленої цибулі;
  • Рослинна олія;
  • Трохи кухонної солі;
  • Будь-які приправи на свій розсуд.

Тривалість приготування - 1 година 50 хвилин.

Яка харчова цінність на 100 грам - 135.

Як готувати:

  1. Тушку курки промиваємо, якщо має плавці, видаляємо їх;
  2. Зрізаємо крила, стегенця та грудну частину. Грудинку нарізаємо на кілька частин;
  3. Викладаємо куряче м'ясо в миску, приправляємо сіллю, спеціями і перемішуємо;
  4. Часточки часнику очищаємо від шкірки, ріжемо невеликими пластинками і засипаємо до курки. Знову змішуємо і маринуємо 30-40 хвилин;
  5. Тим часом чистимо цибулю. Одну головку ріжемо у вигляді кілець, інші кубиками;
  6. З картоплі видаляємо шкірку, промиваємо та нарізаємо великими шматками, кладемо в холодну воду, щоб вони не почорніли;
  7. Ставимо на плиту казанок, підливати олії і розпалює;
  8. У розігріте масло викладаємо кільця цибулі, смажимо;
  9. Далі кладемо курку і обсмажуємо хвилин 10, постійно помішувати;
  10. Засипаємо рештою цибулю, порізану кубиками. Змішуємо і смажимо на повільному вогні хвилин 5;
  11. Далі чистимо моркву, промиваємо і шаткуємо смужками;
  12. Засипаємо морква до курки з цибулею, перемішуємо, підливаємо півсклянки води;
  13. Через хвилин 5-7 викладаємо картопля, підливати воду, щоб вона трохи покривала картоплю. Ми залишаємо гаситися на 15-20 хвилин;
  14. Тим часом споліскуємо помідори і перець. Помідори ріжемо квадратиками. Вичищаємо з перцю насіння, м'якоть шаткуємо тонкими смужками;
  15. Через 20 хвилин засипаємо помідори з перцем в казанок, подсаливаем і готуємо 10 хвилин;
  16. Споліскуємо зелена цибуля і дрібно шаткуємо. В кінці посипаємо їм блюдо.

Готуємо смачно кабачки

Для готування тушкованих кабачків з овочами і куркою необхідно буде наступне:

  • Курка - 1 кілограм;
  • Кабачки молоді - 3-4 штуки;
  • Морквяний коренеплід - 1 штука;
  • Головка цибулі;
  • Два помідори;
  • Часник - 2 зубчики;
  • Зелень петрушки - 5-6 гілок;
  • Трохи солі;
  • Будь-які приправи за своїм бажанням;
  • Рослинна олія.

Потрібен час готування - 1 година 30 хвилин.

Зміст харчової цінності в 100 грамах - 115.

Зміст харчової цінності в 100 грамах - 115

Як зробити:

  1. Курку споліскуємо, видаляємо шкірку і обробляємо середніми скибочками;
  2. Викладаємо шматочки в миску, приправляємо сіллю, приправами і маринуємо 30-40 хвилин;
  3. Кабачки споліскуємо і нарізаємо тонкими кружечками;
  4. Морква споліскуємо, видаляємо шкірку і рубаємо тонкими смужками;
  5. З цибулі зчищають лушпиння, нарізаємо півкільцями;
  6. З часнику видаляємо шкірку і шаткуємо пластинками;
  7. Помідори промиваємо, обдаємо окропом і зчищають шкірку;
  8. Ставимо на плиту сотейник, підливають олію і кладемо шматочки промаринуватися курки. Засмажуємо з усіх боків близько 10 хвилин;
  9. Далі засипаємо цибулю і смажимо все разом, постійно помішувати;
  10. Потім засипаємо морквину, розмішуємо і засмажуємо близько 7 хвилин;
  11. Кладемо кабачки, помідори, часник, підливаємо стакан води і залишаємо гаситися. При необхідності можна підсолити. Тушкуємо приблизно 15-20 хвилин;
  12. Петрушку споліскуємо, рубаємо дрібними шматочками і висипаємо хвилин за 5 до кінця приготування.

Тушкована курка з овочами буде прекрасним варіантом для сімейного обіду або вечері. М'ясо просочиться соками овочів, стане неймовірно ніжним і соковитим.

Його аромат наповнить все приміщення, а ваші рідні, дійсно, будуть в захваті від цього смачного частування.

Обов'язково зробіть це блюдо і переконайтеся в його відмінному смаку!

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com