рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Костюм для зимової риболовлі: як вибрати, огляд брендів, де купити і відгуки

  1. Зимовий одяг для риболовлі та її особливості
  2. Рекомендації по вибору зимового одягу для риболовлі
  3. Захист частин тіла
  4. температурні умови
  5. Чи потрібна примірка?
  6. Який фірми вибрати костюм для зимової риболовлі
  7. NORFIN
  8. RYOBI
  9. DAIWA
  10. IMAX
  11. Нова Тур
  12. RAPALA
  13. Ціни на зимовий одяг для риболовлі
  14. Де продається подібна одяг

Зимова риболовля характеризується тим, що перед виїздом потрібно добре подумати про свою екіпіровці. Основну увагу слід приділити теплому одязі, інакше можна запросто замерзнути на водоймі, що призведе до переохолодження організму. Результати переохолодження можуть виявитися невтішними і найближчим часом можна провести вдома в ліжку з температурою.

При виборі одягу слід звертати увагу на такі фактори:

  1. Високі тепло зберігають властивості.
  2. Захист від вітру.
  3. Відведення зайвої вологи.

Крім усього іншого, одяг має бути зручним і відповідати сучасному, практичному крою.

Зимовий одяг для риболовлі та її особливості

Зимовий одяг для риболовлі та її особливості

Коли вибирається одяг для зимової риболовлі, відразу ж слід звертати увагу на матеріал, з якого вона зроблена. Як правило, найбільш практичними вважають матеріали штучного походження. Вони набагато стійкіше проти вологи, краще її відводять і швидше висихають в разі намокання.

Зимовий одяг виготовляється з таких матеріалів:

  1. Полартек. Він відноситься до тих матеріалів, які швидко висихають. Крім цього, у нього непогані теплоізоляційні властивості. Незважаючи на такі переваги, цей матеріал має один недолік - він погано захищає від вітру. У зв'язку з цим, полартек прекрасно підходить для виготовлення «внутрішньої» одягу.
  2. Посилений стрейч. Це сукупність полартека і лайкри. Подібна комбінація матеріалів прекрасно підходить для пошиття верхнього зимового одягу, в тому числі і для риболовлі. Матеріал володіє антибактеріальними властивостями.
  3. Віндблок. Відноситься до різновидів флісу. Цей матеріал, за всіма характеристиками прекрасно підходить для випуску зимового верхнього одягу, так потрібної для зимової екіпіровки. Одяг з подібного матеріалу відмінно зберігає тепло, вбирає і швидко віддає вологу, зберігаючи при цьому тепло. Крім усього іншого, віндблок досить м'який і приємний на дотик матеріал.
  4. Outlast вважається досить цікавим матеріалом, який здатний акумулювати тепло в своїй структурі. Після закінчення активної діяльності, матеріал починає віддавати тепло, оптимізуючи тепловий обмін.
  5. Thinsulate - це сучасний наповнювач, який застосовується при пошитті зимового одягу. Цей наповнювач здатний утримувати тепло, а значить, здатний захищати від холоду.
  6. Мембранні тканини так само широко застосовуються при пошитті теплого одягу.

Рекомендації по вибору зимового одягу для риболовлі

Підбираючи одяг для риболовлі, в першу чергу, слід подумати про комфорт. Риболовля виявиться комфортної, якщо одяг буде зручною, а це залежить від того, наскільки вдало буде підібрана екіпіровка. Якщо раніше всі рибалки одягалися за принципом «капусти», що означало кількість шарів одягу. Чим більше шарів, тим тепліше, то в наш час досить одягнути термобілизна, флісовий костюм і верхній одяг, у вигляді теплих штанів і куртки.

А тепер, про ці шарах одягу, більш докладно.

  • Натільна термобілизна. Завдання термобілизни - це щільно прилягати до тіла і відводити зайву вологу. Як-не-як, а зимова риболовля передбачає активні фізичні руху, пов'язані з облаштуванням табору або з бурінням лунок, а також іншими діями. В результаті фізичних навантажень рибалка обов'язково потіє. Якщо вчасно не відводити вологу, то людина почне мерзнути і про комфорт можна відразу ж забути. Після фізичних навантажень наступає період, коли рибалка практично нічого не робить, а лише сидить біля лунки. В такому випадку, термобілизна має забезпечувати утримання тепла. Завдяки тому, що волога швидко відводиться, створюється повітряний проміжок, який і утримує тепло.
  • Флісовий костюм. Це легкий і м'який матеріал, який так само відводить вологу і утримує тепло. Фліс - це прекрасний, проміжний матеріал між нижньою білизною і верхньої теплим одягом.
  • Верхній одяг. Штани з лямками - це найкращий варіант, оскільки вони здатні захистити спину від холоду. Спина вважається одним з найбільш вразливих частин тіла рибалки. Найбільш підходящий матеріал для пошиття верхнього одягу - це мембранна тканина. Оскільки подібні матеріали швидко втрачають свої характеристики, то їх необхідно прати в спеціальної рідини.

Захист частин тіла

Захист частин тіла

Від того, наскільки захищеними є всі частини тіла і буде залежати весь комфорт риболовлі. При цьому, мається на увазі, що захищати необхідно спину, голову, руки, ноги, коліна і т.д. Рибалки досить часто стають на коліна і проводять в такому положенні багато часу. Для захисту колін продаються спеціальні наколінники. Вони дуже ефективно захищають колінні суглоби від переохолодження і від зайвих навантажень. Як - ніяк, але коліна вважаються одними з найбільш відповідальних частин ніг людини. Захист їх обов'язкове.

Не менш важливо захистити руки, а також пальці рук, тим більше, що ними доводиться дуже часто маніпулювати. Для цього є спеціальні рукавички з «відкидними пальцями». Це дуже зручно, тим більше, що регулярно доводиться насаджувати приманку на гачок.

температурні умови

Одяг різних виробників випускається під різні температурні умови. Латвійська фірма NORFIN розробляє верхній зимовий одяг, який витримує морози до -30 градусів. Вітчизняна фірма «Нова Тур» випускає одяг, яка здатна витримувати умови низьких температур до -25 градусів.

Чи потрібна примірка?

Відповідь однозначна - одяг потрібно приміряти. Дуже важливо, щоб вона була зшита точно за розміром, облягати тіло, але при цьому, не заважати рухам. Одяг, яка має більший розмір і «висить» на людину, не зможе зберігати тепло.

Який фірми вибрати костюм для зимової риболовлі

Виробників одягу для риболовлі багато, але є так само ті, що зарекомендували себе тільки з хорошого боку.

NORFIN

NORFIN

Одяг під цією маркою випускається в Латвії. Виробник розробляє і випускає всю лінійку, як одягу, так і взуття. Тому, немає необхідності збирати костюм по частинах, від різних виробників. Одяг та взуття цієї фірми, що випускається для риболовлі, відповідає найсучаснішим вимогам якості.

RYOBI

RYOBI

Цей одяг, пошитий з мембранної тканини, випускають в Японії. Японський виробник цікавий тим, що він постійно знаходиться в стані нових розробок з використанням сучасних технологій. Зимовий одяг RYOBI не пропускає вологу, захищає від вітру і прекрасно тримає тепло. У комплект зимового костюма входить куртка і високі штани, які захищають поперек і спину. Внутрішні кишені мають утеплення, а зовнішні обладнані водонепроникними блискавками.

DAIWA

DAIWA

Одяг цієї фірми так само представляє Японію. В процесі виробництва на фірмі здійснюється тотальний контроль за якістю, що випускається. Купуючи зимовий одяг цієї фірми, можна бути впевненим у високій якості виробів. Всі вироби відповідають найвищим сучасним вимогам:

  • Зносостійкості.
  • Високої захисту.
  • Теплоізоляції.
  • Комфорту в будь-яких умовах.

IMAX

IMAX

Зимовий одяг під цим брендом представляє Данію. У виробництві одягу використовуються мембранні тканини, які прекрасно дихають і відмінно пропускають повітря. Завдяки тому, що у виробництві використовується спеціальний наповнювач тенсулейт, одяг характеризується прекрасними показниками теплоізоляції. У такій екіпіровці можна комфортно себе почувати навіть при температурах в -40 градусів.

Нова Тур

Нова Тур

Одяг цієї російської компанії вважається найбільш популярною на вітчизняному ринку. Всі моделі одягу проектуються і виробляються людьми, які знайомі з суворими зимами Росії. Погода дуже мінлива, але зими можуть бути особливо суворими. Зимова екіпіровка від компанії «Нова Тур» зможе захистити від сильних морозів, ураганного вітру та рясні опади.

RAPALA

Зимовий одяг з таким брендом роблять фіни. Як правило, вона відрізняється відмінною якістю і сучасним дизайном. Комплекти зимового одягу розроблені для умов, з температурами нижче -30 градусів. Одяг показує завидні характеристики зносостійкості і збереження тепла.

Ціни на зимовий одяг для риболовлі

Ціни на зимовий одяг для риболовлі

Як правило, кожен виробник встановлює свої ціни. Зимову екіпіровку від фірми NORFIN можна придбати за 4500 рублів і дорожче. Одяг, вартістю від 5000 рублів і більше має додаткові м'які вставки на колінах, що спрощує процес риболовлі. Одяг японської фірми RYOBI випускає зимовий одяг, яка витримує морози до -35 градусів. Придбати такий одяг можна за 9000 рублів.

Де продається подібна одяг

Купити зимовий комплект одягу для риболовлі можна в будь-якому магазині, що спеціалізується на продажах, як зимового одягу для риболовлі, так і інших рибальських приладь. Інший варіант придбання - це Інтернет-магазини, де вибір продукції може виявитися, на багато більшим. Кроєм усього іншого, в наш час, у кожного магазину є свій сайт, де можна завчасно підібрати потрібну екіпіровку і лише після цього приїхати в магазин, щоб визначитися з якістю товару.

Вибір екіпіровки для зимової риболовлі - це досить відповідальний момент. Одяг повинен бути теплою, легкої та зручною, інакше про комфортні умови риболовлі доведеться тільки помріяти.


Чи потрібна примірка?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com