рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Яку машинку для стрижки волосся вибрати? огляд моделей

  1. Класифікація за принципом дії
  2. вібраційні
  3. Машинки роторного типу
  4. акумуляторні
  5. Коротко про професійні машинках
  6. Вибір машинки для стрижки волосся
  7. замість висновку

Якщо раніше і дівчата і хлопці ходили з довгими волоссям і це вважалося красиво, то зараз ситуація трохи інша Якщо раніше і дівчата і хлопці ходили з довгими волоссям і це вважалося красиво, то зараз ситуація трохи інша. Так, деякі хлопці досі ходять з довгим волоссям, але мода диктує свої умови, і одна з цих умов - коротке волосся. Навіть деякі дівчата роблять короткі стрижки, не кажучи вже у хлопців. Що стосується останніх, то у них в своєму колі навіть є жарти:

«Якщо ти вранці поправляєш зачіску, значить пора стригтися»

Нині машинки для стрижки волосся популярні, і яку з них вибрати - складне питання, тому що на ринку вони представлені ну просто в великому асортименті. Вони відрізняються ціною, кількістю насадок, класом і брендом. Також є й інші відмінності, тому давайте розбиратися в тонкощах, щоб нарешті зрозуміти, яка машинка для стрижки волосся краще, що дозволить визначитися з вибором.

Класифікація за принципом дії

Отже, є 3 типи машинок для стрижки робіт, що відрізняються один від одного за принципом роботи: Отже, є 3 типи машинок для стрижки робіт, що відрізняються один від одного за принципом роботи:

  1. роторні;
  2. вібраційні;
  3. Акумуляторні.

Детальний кожен з них розглянемо.

вібраційні

Їх привели в приклад першими, тому що це дешеві пристрої, що працюють за примітивною технологією: всередині встановлена ​​електромагнітна котушка, яка веде в дію леза машинки. Такий принцип використовується повсюдно. Характерна ознака такого пристрою - клацання при включенні, який сповіщає користувача про готовність до роботи.

Як вже ми сказали, це бюджетний варіант, тому для нього характерні недоліки: низька потужність від 9 до 15 Ватт, підвищений рівень вібрації і шуму. Безперервно така машинка буде працювати не більше 20 хвилин. Після цього інтервалу часу вона просто відключиться, тому їх практично не використовують в перукарнях. Тільки уявіть, скільки довелося б людям очікувати, поки нарешті перукар зволить включити машинку. Однак для домашнього використання такий прилад підійде.

Всі (ну, напевно все) моделі оснащуються ножами, зняти які ніяк не можна. В деякій мірі це ускладнює процес їх чистки, тому якщо Ви і захотіли вибрати машинку для стрижки волосся вібраційного типу, то дивіться в бік моделей зі знімними ножами. Зокрема, це моделі Moser тисяча двісті тридцять чотири або Oster 616. Це ні в якому разі не реклама, тому що нам ніхто не заплатив, на жаль. Просто люди в інтернеті пишуть схвальні відгуки про ці самі моделях.

Машинки роторного типу

Є 2 основних складових, які відрізняють ці машинки від вібраційних:

  1. Всередині знаходиться мотор;
  2. Вони коштують дорожче.

Двигун тут відносно потужний - 20-45 Вт, завдяки чому пристрій може працювати дуже довго без перерви. Саме ці пристрої Ви могли бачити в перукарнях, тому що професіонали віддають їм перевагу. А що, працюють вони добре і довго - що ще потрібно?

А що, працюють вони добре і довго - що ще потрібно

роторна машинка для стрижки MOSER

Крім потужного мотора їх безперебійну роботу забезпечують системи охолодження. Такі машинки оснащені охолоджуючим елементом, що виключає ймовірність перегріву моторчика. Звичайно, не всі роторні моделі мають таку систему, але машинка Moser Class 1245-0050 має (знову ж таки, не для реклами заради).

Ще одне дрібне перевага - низький рівень шуму і вібрацій. Похвали, а тепер додамо ложку дьогтю: велику вагу. Працювати з такою машинкою тендітній дівчині-перукаря цілий день ой як важко. Але з часом (місяця через 2-3) можна і звикнути до великій вазі.

Коротко про ножах: в комплекті до роторних пристроях йде досить-таки багато ножів, серед яких є ножі для фігурної стрижки, окантовочні та звичайні. Вони легко знімаються і кріпляться за допомогою притискного механізму. До речі, хто не знав: в роторних моделях ножі кріпляться при працюючому механізмі. Так вони краще сідають. Але це стосується тільки роторних пристроїв.

Що стосується ефективності, то тут все прекрасно: густі і складні волосся збриваються вмить. А ще ці пристрої надійні, як показує практика їх використання. Цим і виправдовується досить висока ціна, а також підтверджується правдивість всім відомої приказки:

"Скупий платить двічі"

Якщо вже рекомендувати Вам моделі, дивіться в бік Oster Barber Clippper або Moser ChromStyle - про ці моделі гуляють гарні відгуки в Мережі.

акумуляторні

Відразу про переваги: ​​акумуляторні машинки для стрижки волосся практично безшумні, тому якщо Вам раптом заманеться підстригти волосся пізно вночі в будинку з людьми, використовуйте цю машинку Відразу про переваги: ​​акумуляторні машинки для стрижки волосся практично безшумні, тому якщо Вам раптом заманеться підстригти волосся пізно вночі в будинку з людьми, використовуйте цю машинку. Також вони є легкими. Зазвичай такі машинки застосовуються для окантовки волосся.

Чому вони так називаються, мабуть, уже всім зрозуміло. Вони можуть працювати не тільки від мережі, але і від акумуляторної батареї. Так, це зручно, ніхто і не спорт. Також зручно легко міняти ножі на цій машинки, що є ще одним великим плюсом.

Якщо дивитися на моделі, то кращою серед акумуляторних пристроїв є Moser Genio 1565-0077 з шумоізоліровать двигуном і вагою всього в 130 грам. Вони ідеально справляється зі стрижкою і окантовкою.

Виробники рекомендують користувачам при перших разах використання розряджати і заряджати акумулятори повністю, тому і ми теж порекомендуємо. Також для підтримки потужності цю процедуру потрібно проводити 1-2 рази в місяць навіть якщо Ви завжди використовуєте її від мережі.

Коротко про професійні машинках

Професійні моделі сильно відрізняються від звичайних, і в основному це стосується якості. Зокрема, вони всі мають просунуту систему охолодження, більш потужний моторчик - все це дозволяє машинці працювати набагато довше звичайного. За якість відповідають більш гострі і якісні ножі, виготовлені з високоміцної сталі. Вони стрижуть рівномірно і абсолютно не чіпляють при цьому волосся.

Якщо купити професійну машинку для стрижки волосся для домашнього використання, то можна назавжди забути про необхідність її заміни. Швидше за все, її вистачить до кінця життя, тому що людині, в середньому, потрібно стригтися 1 раз на місяць. Самі краще бренди, які пропонують споживачеві професійні пристрої:

  1. Wahl;
  2. Moser;
  3. Oster;
  4. Harizma (набагато дешевше інших).

Вибір машинки для стрижки волосся

Увага потрібно звертати на дуже багато, але перший і найважливіший критерій - матеріал ножів. До сих пір на полицях магазинів присутні моделі з металевими ножами - не купуйте такі. Перевагу необхідно віддавати нержавіючої сталі.

Перевагу необхідно віддавати нержавіючої сталі

машинка BABYLISS PRO Forfex FX660E

Другий критерій - напилення лез. Якщо на ножах присутній додаткове титанове або діамантове напилення, то термін експлуатації збільшується в рази. З двох видів напилення краще титан, тому що він не подразнює шкіру. Похвалитися таким може машинка BABYLISS PRO Forfex FX660E, яка також «уміє» працювати від батареї або мережі.

Раз вже ми заговорили про спосіб харчування, давайте докладніше розберемо це питання: є акумуляторні моделі, мережеві і комбіновані. Останні краще, що цілком логічно. Якщо вже акумулятор сів, машинку завжди можна увіткнути в розетку і продовжити стрижку.

Любителі суто акумуляторних моделей потрібно дивитися в бік моделі Moser Genio Plus 1854-0078, яка працює від двох батарей.

Ще важлива і частота руху лізвія, яка визначає швидкість стрижки. При наявності хоч якогось досвіду стрижки, краще взяти пристрою з великою частотою і потужністю більш 20 Вт. Якщо Ви взагалі ніколи машинку в руках не тримали, то купуйте звичайну недорогу модель з потужністю 12

Якщо Ви взагалі ніколи машинку в руках не тримали, то купуйте звичайну недорогу модель з потужністю 12

машинка Oster ADJUST PRO 12W 76956-310

Пн. Але пам'ятайте: в таких машинках частота роботи ножів буде низька, тому вони не зможуть добре стригти жорсткі або дуже густе волосся.

Висновок такий: чим потужність вище, тим швидше і ефективніше волосся зістригали. До речі, сучасні пристрої мають кнопочкой «Турбо», при натисканні якої задіюється вся потужність моторчика. Зазвичай швидкість зростає на 20%.

Другорядні критерії - вібрація і шуми. Вище вже говорили, що найгірші в даному випадку моделі - вібраційні. Вони занадто гучні, але для застосування в будинку підійдуть. А ось перукарі завжди шукають моделі тихіше, адже клієнти можуть траплятися й сильно дратівливі. Та й самому майстрові не надто приємно завжди знаходиться в галасливій обстановці.

Йдемо далі - насадки. Вони йдуть в комплект майже до всіх моделей і можуть бути або регульованими, або фіксованими, знімними, або незнімними. Мабуть, Ви знаєте, що від насадки залежить довжина волосся, яка буде після стрижки. Зокрема, є насадки на 3, 6, 9, 12 мм., Але бувають і інші величини. Чим їх більше - тим краще, і тут, звичайно ж, на думку відразу приходить модель Oster ADJUST PRO 12W 76956-310, в комплекті якої йде 8 штук насадок.

замість висновку

Технічні характеристики - це важливі критерії при виборі машинки для стрижки волосся, саме вони відіграють вагому роль і визначають, наскільки швидко і якісно буде проведена стрижка. Однак комфорт і зручність хоч і є другорядними факторами вибору, але уваги заслуговують. Якщо Ви фізичні сильна жінка або чоловік, то можете сміливо купувати важку машинку, але нехай вона хоча б при цьому не буде занадто гучною. Якщо ж Ви - слабка і тендітна дівчина, то важка модель Вам не підходить, але і заглиблюватися в крайнощі не варто. Тобто якщо машинка зовсім не відчувається в руці, то Вам буде дуже незручно стригти волосся, адже вага потрібно відчувати. Тому шукайте «золоту середину» у всіх характеристиках.


Будь ласка, оцініть цю статтю:

Будь ласка, оцініть цю статтю:

А що, працюють вони добре і довго - що ще потрібно?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com