рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

жакет, жилет, кардиган гачком | Записи в рубриці жакет, жилет, кардиган гачком | Щоденник Олена laitdream: LiveInternet - Російський Сервіс Онлайн-Щоденників

http://pautinka.3dn.ru/publ/skhemy_dlja_vjazanija/..._vjazanija_krjuchkom/9-1-0-666

літній пальто   Розмір: 42   МАТЕРІАЛИ: 400 г пряжі ALPINA «HOLLY» (100% бавовна, 200 м / 50г) кольору топленого молока
літній пальто
Розмір: 42
МАТЕРІАЛИ: 400 г пряжі ALPINA «HOLLY» (100% бавовна, 200 м / 50г) кольору топленого молока. Гачок № 2.
Виконання: Для пальто використовується 2 візерунка: СX. 1 і сх. 2. Виріб в'яжіть без швів. Для початку зв'яжіть верхню частину спинки до пройми. Зв'яжіть ланцюжок з 120 ВП і на ній зв'яжіть 8 рапортів візерунка віял по СX. 1. Зв'яжіть в висоту 1 рапорт узору по вертикалі.
Потім перейдіть на в'язання по сх. 2 і зв'яжіть в висоту одну смужку ромбів (один раппорт по вертикалі). По горизонталі у вас поміститься 4 рапорту, а потім почніть знову в'язати ВееРко по ex. 1. Пров'яжіть 1 раппорт по вертикалі ВееРко, потім 3 ряди, арок з 5 ВП і ще 2 раппорта по вертикалі ВееРко по СX. 1, додаючи по половині рапорту з кожного боку. В останньому ряду повинно вийти 10 раппортов візерунка по СX. 1.
Тепер зв'яжіть 2 половинки верхньої частини переду до пройми - см. Викрійку - рис. 1. Зв'яжіть ланцюжок з 45 ВП (3 рапорту по СX. 1). З боку коміра в'яжіть по 2 Веерка по ex. 1 протягом 11 рядів візерунка, в 12-му ряду зв'яжіть тільки 1,5 Веерка, в 13-му ряду зв'яжіть тільки 1 віяло, а в 14-му ряду зв'яжіть тільки половину Веерка. При цьому робіть додавання по пів рапорту в 2, 3,4,5-м рядах візерунка як показано на сх. 3.
А з боку пройми зв'яжіть до початку додавання 1 раппорт по сх. 2, потім 1 раппорт по СX. 1, потім 4 ряди арок з 5 ВП. І далі ще 2 раппорта по вертикалі ВееРко по СX. 1 додаючи по пів рапорту з боку пройми. В останньому ряду повинно вийти 6 раппортов СX. 1.
З'єднайте полички і спинку в одне полотно і пров'яжіть після пройми 1 раппорт по вертикалі візерунка по СX. 1. У цьому ряду має вийти 21 раппортов по
горизонталі і по половині раппортов з боків.
Далі зв'яжіть смужку ромбів по сх. 2, потім 3 рапорту по вертикалі візерунка по сх. 1. Переходячи до смужці з ромбами, зробіть прибавки арок для розширення полотна на рівні стегон.
Для цього над 4-м, 7-м, 10-м, 13-м, 16-м і 19-м ВееРко зв'яжіть на одну арочку більше ніж вказано на схемі. Далі пров'яжіть смужку ромбів по сх 2. Має вийти 12 раппортов, потім знову 3 рапорту по вертикалі візерунка по ex. 1 і в останньому ряду зробіть розширення візерунка, додаючи але однією додатковою арка над 4-м, 8-м, 11-м, 14-м, 17-м і 21-м ВееРко.
У наступній смужці ромбів по сх. 2 повинно вийти 13 раппортов візерунка по горизонталі. Пров'яжіть eщe 3 рапорту ВееРко по СX. 1, потім 1 смужку ромбів по сх. 2, завершіть в'язання 1 раппортом візерунка по СX. 1.
Зшийте плечові шви, відігнувши 1 рапорт узору в сторону пройми, і ушийте його разом з плечиком. Це відворот шалеві комірця. Обвяжіте бічні зрізи поличок і коміра 1 раппортом по вертикалі візерунка по ex. 1.
Рукава. В'яжіть, починаючи з головки. Для цього наберіте20 ВП. І зв'яжіть початок рукава як показано на сх. 4. У наступному ряду зв'яжіть 7 арок з 5 ВП. Потім зв'яжіть смужку ромбів по сх. 2, додаючи в кожному ряду по арочки з кожного боку. В ряду ромбів повинно вийти 2 раппорта.
Потім зв'яжіть 1 раппорт по вертикалі ВееРко по СX. 1. У цій смузі повинно вийти 8 раппортов ВееРко. З'єднайте в'язання в кільце і в'яжіть далі але колі ще 2 раппорта по вертикалі візерунка по СX. 1. Потім зв'яжіть 1 смужку ромбів по сх. 2, далі 3 рапорту по вертикалі візерунка по сх. 1,1 смужку візерунка по сх. 2, 3 рапорту iio вертикалі візерунка по сх. 1.
Збірка. Всі деталі отпарьте через вологу марлю, ушийте рукава в пройми

Всі деталі отпарьте через вологу марлю, ушийте рукава в пройми

чудові миті 2 2009

.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com