рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Новинки б'юті-техніки, гаджети для краси

  1. Плойка для завивки волосся нового покоління: Remington I9529 Sapphire
  2. Остання новинка: фен для волосся Philips hp 8233, відгуки
  3. Машинка для завивки волосся PHILIPS ProCare Auto Curler HPS940 00
  4. Mary Kay Skinvigorate

4,7 5 1

Цього року Philips випустив новинку, яка поєднує в собі епілятор, щіточки для особи і пілінгу шкіри (м'якого і глибокого) і тріммер.Новий епілятор BraunSilkEpil 9 видаляє найтонші і невидимі волоски, має плаваючу головку, що повторює контури тіла, і технологію Wet & Dry, яка дозволяє проводити епіляцію у ванній або душі. Щіточка для обличчя допоможе видалити забруднення з шкіри, триммер - видалити небажане волосся на обличчі, а щіточка для пілінгу прекрасно підготує шкіру до процедури епіляції, отшелушивая мертві клітини шкіри (завдяки цьому волосся не вростають). Якщо ви шукайте, який епілятор краще, ми відповімо вам - цей!

Маша, 26 років:
Найкращий набір, який тільки бачила! Підсвічування дуже сподобалася, просто і зручно. Волоски видаляються легко, а знімні насадки дуже зручні у використанні. Зручно тримати в руці, не ковзає в ванній. Насадка для пілінгу відмінно допомагає як і перед депіляцією, так і коли треба вже доглядати і запобігати вростання волосків. Це завжди була моя проблема і дуже рада, що тепер знайшлося рішення швидке і ефективне! Прилад для пілінгу обличчя теж чудовий, працює плавно, м'яко і шкіра після нього гладка, приємна.

Читати також Робити стрілки буде простіше: BeautyBlender готує до випуску новий продукт

Плойка для завивки волосся нового покоління: Remington I9529 Sapphire

Плойка для завивки волосся нового покоління: Remington I9529 Sapphire

Нова плойка для завивки волосся від Remington Sapphire має вдосконалене керамічно-сапфірове покриття, яке забезпечує більш гладке ковзання і додає волоссю неймовірний блиск! Нова плойка має конусоподібну форму, яка полегшує процес створення локонів: все, що вам потрібно зробити - взяти локон і обкрутити його навколо підстави плойки. Через пару секунд ваші локони перетворяться в чудову укладку!

Тоня, 31 рік:
Виходять красиві локони. Правда самій не просто накрутити, по початку мені була потрібна допомога. Хороша конусна плойка, в ній їсть все що потрібно. Кераміка дуже якісна. Плойка працює без проблем.

Остання новинка: фен для волосся Philips hp 8233, відгуки

Остання новинка: фен для волосся Philips hp 8233, відгуки

Новий фен для волосся Philips HP8233 має технологію ThermoProtect, яка дбайливо сушить і захищає волосся від перегріву. Шість швидкостей і режимів нагріву дозволяють підібрати оптимальну температуру сушки для будь-якого типу волосся, а потужність повітряного потоку 2200Вт допомагає зробити укладку в рекордно короткі терміни! До всього іншого, новинка 2016 року має систему іонізації, яка згладжує лусочки волосся, надаючи їм блиск, гладкість і шовковистість.

Анна, 40 років:
Фен відмінний, легкий і компактний, ергономічність рукояті надає додатковий комфорт під час сушіння волосся, іонізація дає додаткову гладкість і здоров'я. Дизайн у нього стильний, яскравий, добре продуманий, все перемикачі зручно розташовані. Вдало придуманий швидкий перехід на холодне повітря без зміни температурного режиму. Вельми доречним був і дифузор волосся висихають швидше і набагато простіше створити обсяг.

Читати також Навіщо потрібен фен з іонізацією

Машинка для завивки волосся PHILIPS ProCare Auto Curler HPS940 00

Машинка для завивки волосся PHILIPS ProCare Auto Curler HPS940 00

До того ж, PhilipsProCareімеет три напрямки завивки локонів - вправо, вліво або по черзі. Тепер ви можете створити максимально симетричні локони, або ж накрутити їх в двох напрямках для створення максимально природного ефекту.

Іра, 22 роки:
Купила чудо-плойку і відразу випробувала! На першу укладку пішло близько години. Перші пасма вийшли не дуже, але далі стало вийдуть отлично !!! Задоволена покупкою! Одна пасмо заплуталася, пролунав звук і стайлер відразу відключився, дістала локон без проблем. Згодні з цим.

Mary Kay Skinvigorate

Mary Kay Skinvigorate

Mary Kay випустила лімітовану версію їх стандартної щітки Skinvigorate. Завдяки яскравому і стильному дизайну щітки, щоденне очищення шкіри перетвориться в свято і буде піднімати вам настрій щодня.

Наташа, 28 років:
Ця щітка замінить Кларісонік. Мені вона замінила скраби для обличчя і в цьому амплуа просто чудова. Я використовую її кілька разів в тиждень, хоча виробник рекомендує щодня вранці і ввечері. За майже місяць нерегулярного використання щітка шкірі не нашкодила. Розширені пори стали трохи чистіше.

Як бачите, 2016 рік щедрий на дійсно хороші новинки техніки. Продовжуйте стежити за новинками і трендами в сфері краси разом з ХОЧУ!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com