рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Продаються речі Прінса Шерон Тейт

У Далласі і Лос-Анджелесі пройдуть аукціони, на яких фанати зможуть поповнити свої колекції речами поп-зірки Прінса і актриси Шерон Тейт

Співак, гітарист і композитор Прінс (Прінс Роджерс Нельсон) помер 21 квітня 2016 року у віці 57 років від випадкового передозування болезаспокійливих засобів. Незабаром шанувальники музиканта поборються на торгах за Біблію музиканта, його сценічні костюми, взуття, аксесуари, документи і пластинки. Багато з цих предметів виставив на аукціон охоронець зірки, який кілька років збирав все, що стосувалося його патрона.

Дев'ятого серпня 1969 року 26-річна актриса Шерон Тейт - дружина кінорежисера Романа Поланскі - була по-звірячому вбита у власному будинку членами банди Чарльза Менсона. Красуня, фігуру якої називали зупиняє вуличний рух, а її саму - білявою королевою, перебувала на дев'ятому місяці вагітності. З того трагічного дня Шерон стала культовою фігурою Голлівуду, і майбутній аукціон, на якому будуть виставлені її особисті речі, викликає підвищений ажіотаж. Як очікується, боротьба в основному розгорнеться за сукні актриси. Початкова ціна найдешевшого - 4000 доларів.

У Далласі і Лос-Анджелесі пройдуть аукціони, на яких фанати зможуть поповнити свої колекції речами поп-зірки Прінса і актриси Шерон Тейт   Співак, гітарист і композитор Прінс (Прінс Роджерс Нельсон) помер 21 квітня 2016 року у віці 57 років від випадкового передозування болезаспокійливих засобів

У фільмі «Безстрашні вбивці вампірів». зображення: globallookpress.com У фільмі «Безстрашні вбивці вампірів» Весільна сукня, в якому Шерон вийшла заміж за Романа Поланскі (50 000 доларів)

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com