рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Пісня і актриса з реклами парфумів Міс Діор

Буквально вчора прочитав в інтернеті, що французи тримають росіян за мафіозних багатіїв, що купують Гуччі і Шанелі за тисячі євро, коли їх собівартість всього 40 доларів. Звичайно, з Росії видно, що це далеко не так. Так, є люди - починається на «ЄБА» і закінчується на «нашкі», готові витрачати всю зарплату на покупку люкса, хоча потім цілий місяць буде нічого жерти в будинку, але це все ж виняток, ніж правило. І ось на такі винятки і розраховують виробники, запускаючи чергову рекламну кампанію на телебаченні. Я дивлюся на все це спокійно - грошей у мене зараз таких немає, та й раніше не було. Просто милуюся 🙂 Адже необов'язково щось купувати?

Пропоную сьогодні подивитися нову рекламу парфумів Miss Dior, дізнатися що за актриса там грає і що за пісня звучить. Скажу відразу, що ролик мені шалено сподобався ... він надихає!

Ось сам рекламний ролик. Режисер - голландець Антон Корбейн. Одна з його останніх робіт - фільм «Найнебезпечніша людина», в якому свою останню роль зіграв Філіп Сеймур Хоффман.

Образ втекла нареченої - любительки вертолітних прогулянок над Парижем - втілила на екрані американська актриса Наталі Портман. По-моєму, це її найкраща роль.

По-моєму, це її найкраща роль

Це був телевізійний варіант, який, до речі, ще раз обрізають, щоб грошей заощадити. Але існує і режисерська версія:

Пісня, яка лунає в рекламі Miss Dior, це композиція 1968 роки (так-так, знову-старому!) «Piece of my heart» у виконанні неповторною Janis Joplin. Завантажити пісню в mp3 (itunes) можна тут: пісня Miss Dior , А послухати безкоштовно тут:

Ну і, звичайно, інтерв'ю Наталі Портман на тлі закулісся знімального майданчика:

У вересні 2017 року компанія Christian Dior запустила нову рекламну кампанію аромату Miss Dior все з тієї ж Наталі Портман. Рекламний ролик Miss Dior 2017:

У рекламі Міс Діор на цей раз звучить найпопулярніша пісня співачки Sia - «Chandelier».

Ще дещо цікавеньке:

Просто милуюся 🙂 Адже необов'язково щось купувати?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com