рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як були зняті 7 знаменитих секс-сцен

еротичний трилер Пола Верхувена , Відразу зробив зіркою Шерон Стоун , Знаменитий тим, що явив світові руді геніталії актриси. Ви все, звичайно, пам'ятаєте знамениту сцену допиту, в якій Шерон немов би ненароком розводить схрещені ноги, на мить засвечівая те, що заховано між ними. Багато років шанувальники «полунички» намагаються докопатися до правди: спеціально це було зроблено чи ні? Чи дійсно там «те саме» або це труси спеціальні такі? Чи знала актриса, що камера залізе їй під спідницю, чи ні?

Розповідаємо. У сценарії Джо Естерхазі було багато сексу, але конкретно до цього моменту він не додумався. Смілива ідея належала режисерові, якого з юності переслідувало спогад про одну вечірці, де заміжня красуня намагалася дражнити його подібним чином. Залишалося вмовити на це актрису. Далі показання сторін розходяться: за словами Стоун, постановник умовив її зняти труси, оскільки вони нібито занадто зухвало біліли в світлі софітів. Шерон погодилася - за умови, що на дисплеї не буде видно її оголений лобок. Верхувен дав слово, але не дотримав його, а при монтажі «забув» обговорити цей момент з актрисою. Коли Стоун побачила чорнову збірку фільму, вона в гніві віддала режисерові ляпас і пішла з переглядового залу, що не досидівши до кінця стрічки, - але з часом змінила гнів на милість, визнавши, що цей прийом надає яскравості її героїні Кетрін Трамелл. Єдине, що Шерон «злить і ранить», це те, що вона «довірилася режисерові», а він в результаті віддав перевагу обговорювати ризиковану сцену з монтажером, а не з нею, хоча міг би поговорити з дівчиною спокійно і пояснити важливість відсутності білизни, а не ставити її перед фактом в набитою чужими людьми кімнаті.

Пол описує події дещо інакше: нібито він не тільки обговорив з Шерон «генитальную» сцену, а й отримав її повне схвалення, а хто зіпсував всю малину, так це агенти Стоун, які забили на сполох після першого закритого скринінгу і нашептали актрисі, що така обнаженка зашкодить її кар'єрі. Але, не дивлячись на вимоги блондинки відредагувати сцену, голландець відмовився що-небудь міняти: перше слово дорожче другого, так-то. В одному актриса і режисер сходяться: трусів на Шерон не було, все «по-часнику».

Що стосується інших секс-сцен, то тут все залізно обмовлялося з самого початку: ніякого реального проникнення, щоб уникнути будь-яких інфекцій оголені актори носять на геніталіях спеціальні накладки, що виключають прямий контакт. «Основний інстинкт» знімався в період, коли всі боялися СНІДу, і Майкл Дуглас зізнавався, що прийняв в ньому участь, тому що переживав, що незабаром еротика може вимерти зовсім. Верхувен розумів, що донести фільм до аудиторії буде непросто, тому спочатку зробив детальні розкадровки секс-сцен, щоб заспокоїти студійне начальство, а потім знімав кожен кадр в десяти варіантах і під різними кутами - це дало йому можливість пізніше перемонтувати спірні моменти відповідно до вимог рейтингової комісії MPAA, не відступаючи від своєї початкової задумки (рішення виявилося далекоглядним, оскільки до переробок довелося вдатися в цілому 14 разів). Однак сцена допиту все одно затьмарила весь інший секс: згідно з опитуваннями кіноглядачів, жоден інший момент в історії Голлівуду не заслужив такої кількості спроб зробити стоп-кадр при перегляді на хоумвідео. Еротоман чи ні, але Верхувен добре уявляв, як струсити голлівудське болото. «Ви бачите трохи лобкових волосся, стегна, якісь незрозумілі складки, там нічого не ясно, - скромно зауважує він в інтерв'ю. - І це триває всього-то кадрів п'ять. Ми ніколи не думали, що людей це так вразить, по правді кажучи ».

Багато років шанувальники «полунички» намагаються докопатися до правди: спеціально це було зроблено чи ні?
Чи дійсно там «те саме» або це труси спеціальні такі?
Чи знала актриса, що камера залізе їй під спідницю, чи ні?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com