рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Ідеальний чоловік для жінок різних знаків Зодіаку

  1. пара:
  2. Не пара:
  3. пара:
  4. Не пара:
  5. пара:
  6. Не пара:
  7. пара:
  8. Не пара:
  9. пара:
  10. Не пара:
  11. пара:
  12. Не пара:
  13. пара:
  14. Не пара:
  15. пара:
  16. Не пара:
  17. пара:
  18. Не пара:
  19. пара:
  20. Не пара:
  21. пара:
  22. Не пара:
  23. пара:
  24. Не пара:

У жінок різних зодіакальних знаків є свій типаж чоловіка, так би мовити, свій ідеал, до якого вона завжди прагне і іноді навіть знаходить. Давайте подивимося, кого ж насправді шукають наші жінки.

Автор Редакція На читання 9 хв. переглядів 102

У жінок різних зодіакальних знаків є свій типаж чоловіка, так би мовити, свій ідеал, до якого вона завжди прагне і іноді навіть знаходить

Жінка-Овен
(21 березня - 19 квітня)

Овни - жінки сильні і прямолінійні. У них чітко розвинене почуття незалежності. Крім того, вони стабільні і всі їхні дії логічні. Овни завжди мають холодний розум. Вони готові до всього, що готує для них доля, неважливо, гарне це або погане.

пара:

Рак: Раки чарівні. Їх енергія сильно привертає Овнів. Рак отримує справжнє задоволення від таких складних Овнів і намагаються зробити все можливе, що леді були задоволені.

Риби: Вони добре розуміють натуру Овнів. На Риб завжди можна покластися.

Не пара:

Близнюки: Не дайте Близнюкам себе обдурити! Можливо, між вами спочатку спалахне пристрасть, але Близнюки занадто емоційні для врівноважених Овнів.

Лев: Домінантність Львів неприємно незалежним Овнам. Ці два знаки ніколи не побудують спільного щастя.

Жінка-Телець
(20 квітня - 20 травня)

Тельці отримують справжнє задоволення від розкішних предметів. Вони віддані друзі і партнери. Разом з тим, жінка-Телець завжди залишається загадкою, яку чоловіки намагаються відгадати.

пара:

Телець: Для жінки-Тельця чоловік її ж знака може стати справжньою спорідненою душею. У цих знаків є всі шанси для створення міцного союзу.

Рак: Раки чудово розуміють чутливу натуру Тельців. Вони прекрасно доповнюють один одного на енергетичному рівні.

Не пара:

Лев: Леви надто вимогливі до Тельцям і до їх любові до відпочинку і розваг. Левам швидко набридає одноманітний хід життя Тельців, а жінки-Тельці, в свою чергу, втомлюються від постійних підганянь Львів.

Стрілець: У жінок-Тельців апріорі не може бути нічого спільного зі Стрільцями. Вона занадто розслаблена, він занадто приземлено і напружений.

Жінка-Близнюки
(21 травня - 20 червня)

Близнюки мрійливі і романтичні. Життя завжди до них прихильною, тому вони сповнені довіри та любові. Близнюки доброзичливі і люблять пригоди. Люди люблять їх, а вони, в свою чергу, можуть всюди знайти друзів.

пара:

Рак: The Раки знаходяться в пошуках справжнього кохання, а жінки-Близнюки - саме ті, хто цю любов може їм дати. Ці знаки розуміють один одного з півслова.

Ваги: Ваги і Близнюки чудово доповнюють один одного: він незалежний, вона гнучка. Вони ніколи не втомляться один від одного.

Не пара:

Скорпіон: Близнюки занадто розслаблені і легкі для суворого Скорпіона. Він занадто ревнивий. Близнюки віддають перевагу стабільності, а не вулкан почуттів.

Діва: Чоловік-Діва занадто спокійний для Близнюків. Його без емоційність може виводити жінку з себе.

Жінка-Рак
(21 червня - 22 липня)

Вона амбітна, але разом з тим добра до оточуючих. Раки надзвичайно емоційні і чутливі. Це і приваблює людей. Жінка-Рак володіє прекрасним почуттям гумору і обожнює смішити інших.

пара:

Ваги: Ваги стабільні і впевнені в собі. Він вважає за краще утримувати баланс між особистим і професійним життям. Він ідеально підходить жінці-Раку, а вона цінує його надійність і впевненість.

Телець: Телець стабільний і приземлено. Але він вміє розвеселити Рака і дати їй ті емоції, в яких вона потребує.

Не пара:

Скорпіон: Він занадто напористий і пристрасний для Рака. Надмірні ревнощі обох знаків не дозволить їм створити стабільні відносини.

Діва: Обидва знаки сором'язливі в вираженні своїх почуттів. Відсутність необхідного спілкування з часом призведе до справжньої любовної катастрофи.

Жінка-Лев
(23 липня - 22 серпня)

У жінки-Лева роздуте его, про що вона прекрасно знає. Вона любить, коли нею захоплюються. Коли вона знаходить свою другу половинку, Левиця стає неймовірно відданою. Чоловікам вона дає сил для нових досягнень.

пара:

Близнюки: Джентльмен з добрим серцем здатний дати Левиці справжню любов. Він захоплюється її твердим характером і цілеспрямованістю.

Скорпіон: У відносинах з Левицею Скорпіони ніколи не домінують. Обидва знаки спілкуються на рівних. Одного разу з'єднавшись, вони ніколи не розлучаються.

Не пара:

Водолій: Водолій надто волелюбний для Левиці. Вона потребує того, хто постоїть за неї і ніколи не зрадить. Водолій в потрібний час, швидше за все, буде відсутній або витати в хмарах.

Козеріг: Вільнолюбна натура Козерога не сполучається з цілеспрямованістю жінки-Лева. У відносинах з Левицею потрібно підлаштуватися під певну систему, що Козеріг ніколи не погодиться зробити.

Жінка-Діва
(23 серпня -22 вересня)

Діва завжди витає в своїх думках. Вона розважлива і спокійна. В глибині душі, Діва дуже вразлива, але вона намагається це приховати. Діву складно розгадати, але якщо одного разу ви зумієте це зробити, вона буде навіки вашої.

пара:

Ваги: Чоловік-Терези наполегливо слід своїм переконанням. Якщо він поклав око на Діву, він не відступить, поки не завоює її серце. Він вміє дбати. І ніколи не розіб'є її серце.

Козеріг: Козерогу вдається витягнути Діву з її раковини. Його не лякає її таємнича натура. Якщо Козеріг завоює довіру Діви, Вона по-справжньому відкриє йому свою душу.

Не пара:

Рак: Обидва знаки надто чутливі, це заважає створити стабільні відносини. Діві підходять більш приземлені знаки.

Риби: Як і Діва, Риби надто скромні і покірні. Ці двоє ніколи не зможуть створити міцні відносини.

Жінка-Терези
(23 вересня - 22 жовтня)

Ваги - самий свідомий знак з зодіакального кола. Жінка-Терези знає, чого хоче, і ніколи не відступить, поки не доб'ється свого. Логічна і врівноважена. Ніколи не погодиться на меншу. Вона приземлена і комунікабельна.

пара:

Стрілець: Стрілець - повна протилежність Терезів, але саме це зближує два знака. Він як Альфа, вона - Омега. Вона відчувають себе дуже гармонійно разом.

Лев: Лев і Терези - справжні родинні душі. Вони прекрасно доповнюють один одного.

Не пара:

Козеріг: Козеріг занадто розхлябаний для цілеспрямованої жінки-Терези. Вона бачить в його волелюбність лінь. Пристрасть може швидко спалахнути між ними і також стрімко згаснути.

Риби: Ваги терпіти не можуть чутливих Риб. Вона завжди прямолінійна, а Риб це виводить з себе.

Жінка-Скорпіон
(23 жовтня - 21 листопада)

Самий неоднозначний знак. Вона дуже емоційна, ревнива і разом з тим пристрасна. Вона вимагає від чоловіків багато чого. Гостра на язик. Скорпіон - дуже сильна жінка, але якщо її завоювати і підкорити, то ви щасливчик!

пара:

Козеріг: Терпіння і вміння мислити в критичних ситуаціях, властиві Козерогу, підкорюють жінку під знаком Скорпіона. Скорпіон і Козеріг насолоджуються товариством один одного.

Лев: Льва залучають пристрасні Скорпіони. У компанії таких жінок вони відчувають себе в своїй тарілці.

Не пара:

Скорпіон: Відносини двох Скорпіонів можуть вилитися в справжню війну. Такий загострення пристрастей не є притаманним іншим знакам Зодіаку. В кінцевому рахунку, відносини можуть закінчитися дуже плачевно.

Близнюки: Близнюки занадто романтичні для Скорпіонів. Вона вважає його гарненьким, а він захоплюється пристрасної жінкою-Скорпіоном.

Жінка-Стрілець
(22 листопада - 21 грудня)

Жінка-Стрілець не боїться нічого. Вона обожнює свободу і пригоди. Це справжня жінка-драма. Вона завжди дотримується свого серця, куди б воно не вело. Коли мова заходить про любов, вона шукає спільника, який розділить з нею прагнення завоювати світ.

пара:

Овен: Погляди Овна і Стрільця збігаються, вони дивляться в одному напрямку. Вони люблять веселощі, легкі на підйом. Їхні стосунки сповнені любові і радості.

Водолій: Чоловік-Водолій завжди допомагає рости Стрільця як особистості. Він підтримує її спрагу пригод, і вони обидва насолоджуються спільним життям.

Не пара:

Телець: Тельці і Стрільці - дві протилежності, коли мова йде про любовні стосунки. Тельці надто приземлені для витають в хмарах Стрільців.

Діва: Чоловік-Діва потребує строгого розпорядку життя. Чи не так Бог, відхилитися від курсу! Стрільця таке не підходить, вона дуже зайнята, що стежити за ходом життя.

Жінка-Козеріг
(22 грудня -19 січня)

У них чудове почуття гумору. Козероги можуть бути серйозні і замкнуті в собі, але разом з тим вони терплячі і справжні аси у вирішенні проблем. Козероги можуть поглянути на ситуацію з боку і побачити шляхи її вирішення або обходу.

пара:

Риби: З першого погляду ця пара не підходить один одному. Але Козеріг прекрасно врівноважує Риб, забезпечуючи себе і партнера упевненістю і стабільністю. Риби, з свою чергу, привносять трохи світла в серйозне життя Козерога.

Діва: Це дві споріднені душі. Їм комфортно один з одним, хоча Діва іноді може викинути що-небудь отаке, що не вкладається в рамки Козерога.

Не пара:

Лев: Козерожек «вбиває» непередбачуваність Львів. Він обожнює бути в центрі уваги, вона ж вважає це примхою. Практична Козерожка занадто холодна для гарячого Льва.

Овен: Він безтурботний і пливе за течією, вона цілеспрямована і знає, чого хоче. Козерожка потребує партнера, який вміє фокусуватися на майбутньому, Овни ж занадто зайняті для цього. У них попереду нове пригода!

Жінка-Водолій
(20 січня -18 лютого)

Жінка-Водолій завжди рухається вперед. Це творча особистість, яка прагне до вдосконалення. Вона не любить сидіти на місці склавши руки. Водолії проте не вміють показувати свої справжні почуття. Жінка-Водолій цінує свою свободу і можливість діяти так, як вона бажає. Терпіти не може, коли їй вказують.

пара:

Ваги: Ваги прекрасно доповнюють жінок-Водоліїв. Обидва знаки люблять спілкування. Ваги цінують в Водоліях творчу складову і розум. Обом комфортно в такому союзі.

Близнюки: Такий союз привертає увагу оточуючих. Близнюки, можливо, єдиний знак, який може утримати Водоліїв на все життя.

Не пара:

Скорпіон: Скорпіони дуже ревниві, що виводить з себе волелюбних Водоліїв. Скорпіонів з часом починає дратувати непокору Водоліїв, і союз розпадається.

Риби: Риби надто вимогливі для вільних Водоліїв. Як і Скорпіони, Риби потребують уваги і підвищеної турботи. Жінка-Водолій визнає відносини, де вона відчуває себе вільно і не пригноблений.

Жінка-Риби
(19 лютого - 20 березня)

Риб складно зрозуміти. Вони чутливі і емоційні. Риби - творчі особистості. Вони скромні, милі і трохи легковажні.

пара:

Рак: Рак і Риби на одній хвилі. Вони самі дивуються з того, наскільки вони доповнюють один одного. Рак - захисник, а Риби так цього потребують.

Козеріг: Козероги заземляють витають в хмарах Риб, дають їм опору і підтримку. Він захоплений її чутливою натурою, а вона обожнює його мудрість і впевненість.

Не пара:

Близнюки: Близнюки надто прямолінійні для вразливих Риб. Їй більше підходять такі ж чутливі і романтичні знаки.

Ваги: Ваги, як і Близнюки, занадто приземлені для Риб. Холодність і неприступність Терезів лякає Риб. Сліз в таких відносинах не уникнути. Плакати будуть, звичайно, Риби.

За матеріалами - Маркетіум

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com