рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Гороскоп на жовтень 2013 року

У жовтні настає два основних астрологічних події, які принесуть стан деякої тривоги і неуважності У жовтні настає два основних астрологічних події, які принесуть стан деякої тривоги і неуважності. Напівтіньове місячне затемнення в Овні не сприяє спілкуванню і дипломатії, робить малопродуктивними переговори і презентації. Ретро-Меркурій у Скорпіоні зазвичай створює перешкоди в ділових поїздках і обіцяє ускладнення від хірургічних втручань.

Гороскоп на жовтень 2013 Овен

У жовтні Овен досить примхливий і норовливий, щоб гармонійно взаємодіяти з навколишнім світом. Особливо його буде дратувати необхідність підкорятися чужій волі. У разі виникнення конфлікту рекомендується вдатися до примирення, не чекаючи кінця місяця. Не рекомендується починати в своєму житті будь-які зміни, так як Овна буде важко пристосуватися до нових обставин, він буде недовірливий до нових людей і всіляких новим віянням. Особливу увагу рекомендується звернути на здоров'я, однак це найгірший період для операційних втручань, особливо у жінок.

Гороскоп на жовтень 2013 Телець

Жовтень 2013 року - час оновлень для Тельця. Виникає бажання скинути "стару шкіру", можливі трансформації аж до зміни партнера, діяльності або зовнішності. Сприятливий перегляд життєвого укладу і розпорядку дня, а також відвикання від старих звичок, наприклад, боротьба з курінням. Для реалізації відіграли свою роль амбіції Тельця будуть потрібні деякі фінансові вливання, тоді все затіяні проекти будуть розвиватися без затримок і ускладнень.

Гороскоп на жовтень 2013 Близнюки

Близнюки будуть схильні до поспіху, немов відчують гостру нестачу часу. Однак працюючі, загублені в міських джунглях Близнюки, все одно будуть спізнюватися, порушувати обіцянки і зобов'язання, потрапляти в дивні ситуації, ніби натикаючись на стіну, що виникла несподівано і нізвідки. Рекомендується призупинити ділову активність, по можливості відкласти укладання контрактів, важливих переговорів і не з'ясовувати стосунки на всіх рівнях: діалогу не вийде, або, вислухавши думки і пропозиції, обидві сторони вважатимуть за краще вчинити по-своєму.

Гороскоп на жовтень 2013 Рак

Жовтень - не найкращий час вирішення практичних завдань і матеріальних проблем Рака, який перебуває в розслабленому стані і легко забуває про обов'язки. Можливі складнощі з навчанням або роботою через неуважність. А ось у особливо чутливих і творчих натур, схильних видавати бажане за дійсне, настає період грандіозних задумів і планів. Практично у всіх сферах корисно придбання нового досвіду. Раки, що знаходяться в залежному і підпорядкованому становищі, можуть розраховувати на довгоочікуване послаблення тиску і контролю над собою або повне звільнення. На кінець місяця не варто намічати серйозні переговори і далекі поїздки.

Гороскоп на жовтень 2013 Лев

У жовтні 2013 року Льву необхідно обережно поводитися з інформацією, особливо конфіденційної, бажано поменше базікати і зберігати секрети, інакше щодо Лева буде актуальною є приказка: "Базіка - знахідка для шпигуна". Присвячувати в деталі не рекомендується навіть самих перевірених і близьких перевірених людей. А ось для досягнення своїх цілей Лев може вдатися до психологічного тиску, а також до брехні, але варто подбати про те, щоб не опинитися викритим.

Гороскоп на жовтень 2013 Діва Гороскоп на жовтень 2013 Діва

Жовтень - досить напружений місяць для Діви, навіть відпочиваючі не зможуть до кінця розслабитися. Діві доведеться продумувати на кілька кроків вперед і застосовувати складні схеми рішень, на кшталт гри в шахи, інакше плутанина в справах неминуча. Протягом усього місяця зберігається ймовірність як надходження, так і витоку важливої ​​інформації. Не рекомендується обговорювати закриті теми в присутності третіх осіб. Працювати і творити сприятливо в тандемі з людей прийшов, мають подібні погляди і інтелектуальні характеристики. У Дів-керівників і тих, чия діяльність має на увазі великий тягар відповідальності, настає складний період, коли і люди, і ситуації виходять з-під контролю.

Гороскоп на жовтень 2013 Ваги

У жовтні у Терезів імовірна критична ситуація, що здається безвихідною, в цьому випадку бажано вдатися до допомоги заінтересованої особи, яка запропонує як мінімум кілька варіантів вирішення виниклої проблеми. Чекає нелегкий вибір між економією і великими витратами, але до накопичень рекомендується поставитися з належною повагою. Обережність слід проявляти з ідейними натхненниками на сумнівні проекти і не гаяти сили і енергію. Варто уважно поставитися до свіжих вістям, і не поширювати інформацію, не переконавшись у її достовірності.

Гороскоп на жовтень 2013 Скорпіон

У жовтні Скорпіона потягне на всякого роду безглузді перетворення, деякі ідеї викличуть прихований або явний протест у оточуючих, на жаль, ретро-Меркурій у Скорпіоні, не сприяє об'єктивності. Однак актуальною стане нова прислів'я «Один в полі воїн», якщо Скорпіон відчуває сили і впевненість, то рекомендується діяти сміливо і на свій розсуд. У діловій сфері варто задуматися про життєздатність партнерства, і якщо висновки будуть негативними, то непогано самоусунутися, так як у Скорпіона є всі шанси, щоб досягти набагато більше успіху самотужки.

Гороскоп на жовтень 2013 Стрілець

У жовтні Стрільцям ще зарано занурюватися в стан осінньої «сплячки», і, засукавши рукава, рекомендується приступити до наведення порядку в покритих пилом і павутиною справах. Хороший період для завоювання "недосліджених територій" в області бізнесу і політики. Час для пошуку союзників і звернення на користь чужих конфліктів, для залучення уваги аудиторії і обговорення "гарячих проблем". Аспект щасливого випадку виникає у «неосілих» Стрільця, часто змінює своє місце проживання.

Гороскоп на жовтень 2013 Козеріг

Жовтень - місяць змінного успіху для Козерога. У першій половині місяця очевидно надходження претензій і звинувачень з боку інших людей, а в другій - теплі відносини можуть змінитися періодом деякого охолодження. Але безперечні плюси цього періоду в тому, що у Козерога виникають перспективи розвитку вже частково реалізованих професійних можливостей, на які він мало розраховував. При цьому важливо намітити чіткий план дій, і тоді в наступному місяці все піде по «трафаретному сценарієм».

Гороскоп на жовтень 2013 Водолій

У жовтні 2013 року турботи Водолія плавно перетечуть в площину особистих стосунків. У цей період закладається гармонія чи дисонанс дружніх і любовних зв'язків: приємне проведення часу буде мати тенденцію до подальшого зміцнення відносин і зростанню довіри, а дрібні сварки можуть переростати в затяжні конфлікти. При спілкуванні з людьми Водолія важливо дотримуватися тактовність і не зачіпати їх слабкі вразливі сторони. У всіх сферах бажано не вступати в протистояння з малознайомими особами, особливо недавно прийнятими в групу або колектив, де мешкає Водолій. Якщо він байдуже поставиться до вторгнення «чужака» на його територію, будь то місце проживання, роботи або відділ у фірмі, то захистить себе від неприємних ускладнень в майбутньому.

Гороскоп на жовтень 2013 Риби

Жовтень несприятливий для фінансових і торгових операцій Риб. Фінансовий стан буде нестійким, а угоди - ризикованими. У другій половині місяця рекомендується пригнічувати спрагу нових пригод, а поїздки відкласти на потім. Зате можна присвятити період для налагодження особистого життя. Одиноким легше увійти в струмінь флірту і зловити зацікавлений погляд який-небудь привабливою особистості. Пізнати потенційного партнера можна по гарячому темпераменту і бажанням гострих відчуттів. Сприятливо об'єднання з ким-небудь на основі особистих взаємних симпатій, будь то початок любовного роману або співжиття.

Соня Шишкіна спеціально для http://otebe.info/

прочитати ще гороскоп на 2013 рік :
Гороскоп на січень 2013 року
Гороскоп на лютий 2013 року
Гороскоп на березень 2013 року
Гороскоп на квітень 2013 року
Гороскоп на травень 2013 року
Гороскоп на червень 2013 року
Гороскоп на липень 2013 року
Гороскоп на серпень 2013 року
Гороскоп на вересень 2013 року
Гороскоп на листопад 2013 року
Гороскоп на грудень 2013 року

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com