рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Двоє зі скриньки: новинки Clinique Pep-Start

Від вже ці будильники! Завжди вони невчасно! Хочеться поніжитися під затишним ковдрою довше ... А потім настає розплата: схоплюєшся з ліжка зі швидкістю рекордсмена і розумієш, що часу вистачить тільки на найнеобхідніше. Де вже тут повноцінний догляд за шкірою! Але на щастя, є Pep-start - косметична команда коштів швидкого реагування! Від вже ці будильники

Від вже ці будильники! Завжди вони невчасно! Хочеться поніжитися під затишним ковдрою довше ... А потім настає розплата: схоплюєшся з ліжка зі швидкістю рекордсмена і розумієш, що часу вистачить тільки на найнеобхідніше. Де вже тут повноцінний догляд за шкірою! Але на щастя, є Pep-start - косметична команда коштів швидкого реагування!

Сьогодні ми розглянемо дві новинки в життєрадісних яскравих баночках, які особливо стануть в нагоді людям, що живуть в метушливому ритмі мегаполісу.

Знайомтеся:

- Матуючий зволожуючий крем Clinique Pep-Start HydroB lur ™ Moisturizer ;

- Зволожуючий захисний крем Clinique Pep-Start HydroRush SPF 20 Moisturizer .

Обидва продукти мають гібридним дією, тому що, крім базової зволожуючою функції, в них заклали компоненти, необхідні для конкретного випадку - матування шкіри або її захисту від негативних факторів середовища. Засоби Clinique Pep-Start про еспечівают експрес-ефект: їх склади моментально включаються в роботу, а нанесення не займає багато часу. Давайте подивимося на ці веселі кубики ближче.

Clinique Pep-Start HydroBlur ™ Moisturizer поєднує в собі дію легкого зволожуючого крему і вирівнює бази під макіяж.

Clinique Pep-Start HydroBlur ™ Moisturizer   поєднує в собі дію легкого зволожуючого крему і вирівнює бази під макіяж

Це універсальний продукт не має вікових обмежень, який однаково знадобиться як юним власникам розширених пор, так і осіб, які бажають приховати мімічні зморшки і інші сліди часу. Крем-конформіст в блакитний баночці догодить усім: злегка зволожить шкіру, заповнить її рельєф, проконтролює вироблення себума і створить відмінну основу для нанесення тонального засобу або пудри.

Яскраво-блакитний кубик Clinique Pep-Start Hydro Blur ™ Moisturizer містить 50 мл засобу, що досить немало, враховуючи його економічна витрата. Жодна база для макіяжу не виходить в такому обсязі!

Вміст приховано під мембраною, яку зручно "підчіплювати" за спеціальний язичок без витрачання часу. Такий захист необхідний для подібних засобів, так як береже їх не тільки від бактерій, але і від пересихання.

Такий захист необхідний для подібних засобів, так як береже їх не тільки від бактерій, але і від пересихання

Консистенція здалася мені дуже схожою на вирівнюючий праймер. Але ось склад продукту куди більш великий, ніж звичайна база під макіяж. Звичайно ж, в ньому багато компонентів, які повинні створювати видимість рівною і гладкою шкіри, але досить і доглядають інгредієнтів.

Звичайно ж, в ньому багато компонентів, які повинні створювати видимість рівною і гладкою шкіри, але досить і доглядають інгредієнтів

Серед активних борців за красу шкіри значаться: масла ши і насіння манго (живлять і захищають), екстракти рослин (всіх не перелічити) і водоростей (працюють як антиоксиданти), сквалан і кофеїн (тонізують і насичують), гіалуронова кислота і трегалоза (забезпечують зволоження ), вітаміни і пептид Аргірелін (покращують межклеточную комунікацію).

Серед активних борців за красу шкіри значаться: масла ши і насіння манго (живлять і захищають), екстракти рослин (всіх не перелічити) і водоростей (працюють як антиоксиданти), сквалан і кофеїн (тонізують і насичують), гіалуронова кислота і трегалоза (забезпечують зволоження ), вітаміни і пептид Аргірелін (покращують межклеточную комунікацію)

Рожева 'силіконова' текстура не виглядає однорідно за рахунок оптичних частинок, які згодом повинні заповнити рельєф особи і забезпечити матирующий ефект. Але боятися не варто - фініш виходить рівним і гладким, а поверхня шкіри - м'якою і бархатисто-шовковистою. Крем здався мені досить чіпким і дає середній охоплення. Він володіє ледь помітним фруктовим ароматом (зникає відразу ж після нанесення).

Мені здається, Clinique Pep-Start Hy droBlur ™ буде хороший для власників шкіри змішаного типу, яким є що приховувати та наносити матове покриття (сильне салоотделение крем-праймер, звичайно, теж стримає, але ненадовго).

Він може сподобатися тим, хто не любить "листкового пирога" з засобів догляду, затерли і баз під макіяж; тим, хто вічно поспішає і фізично не може витрачати багато часу на догляд. А ще стане ідеальним супутником для теплої пори року, коли навіть нормальна шкіра починає вередувати.

А ще стане ідеальним супутником для теплої пори року, коли навіть нормальна шкіра починає вередувати

У мене шкіра суха, але не зневоднена, тому продукт мене підійшов настільки, що для макіяжу я використовувала тільки мінеральну пудру. Відчуття комфорту, стійкість і гладкість покриття мене радували досить довго - шар пудри залишився на місці в напівматовому стані, поки я не видалила макіяж. До речі, видаляти макіяж в даному випадку краще гідрофільних маслом, бальзамом або двофазної рідиною - в асортименті Clinique можна знайти все!

А взагалі, я думаю, що Clinique Pep-Start HydroBlur ™ присвятили всім любителям знімати "Селфі" для соціальних мереж! ;)

Другий герой сьогоднішнього оповідання - Clinique Pep-Start HydroRush SPF 20 Moisturizer - зволожуючий крем з захисними властивостями.

Другий герой сьогоднішнього оповідання -   Clinique Pep-Start HydroRush SPF 20 Moisturizer   - зволожуючий крем з захисними властивостями

Він також не має вікових та інших обмежень до застосування. Цей багатофункціональний крем можна використовувати як повсякденний захист від перших заморозків, як Санскрін або як живильне базу під макіяж. Склад підкріпили необхідним активом.

SPF 20 забезпечують етилгексил саліцилат (UVB-фільтр) і бутил метоксідібензоілметан (UVA-фільтр). За зволоження і живлення клітин відповідають амінокислоти, сквалан, гіалуронат, тегалоза і емоленти. Антиоксидантну підтримку надають екстракти рослин і водоростей, пребиотик, вітамін Е і пептиди (один з них працює і як протизапальний агент).

Кубик життєрадісного жовтого кольору приємно тримати в руках - він добре лягає в долоню і не випаде з неї, навіть якщо Ви хапайте його в поспіху, щоб нанести крем в останній момент (погодьтеся, таке трапляється). Як і попередній екземпляр, він вміщує 50 мл крему, який надійно захищений мембраною-заглушкою.

Як і попередній екземпляр, він вміщує 50 мл крему, який надійно захищений мембраною-заглушкою

У масі засіб здається ну дуже щільним і може відлякати власників жирної шкіри. Так, текстура Clinique Pep-Start HydroRush SPF 20 Moisturizer однорідна, вершково-збита і стабільна навіть в маленькій порції.

Так, текстура Clinique Pep-Start HydroRush SPF 20 Moisturizer однорідна, вершково-збита і стабільна навіть в маленькій порції

Але при розподілі консистенція транформіруется в дуже вологу, гладку і ніжну субстанцію. Вона набагато більш водяниста і пластична, ніж та, що причаїлася в блакитному кубику і, як не дивно, в ній більше вологи, ніж масел. Крем дає дуже широке охоплення, тому я б не радила з ним переборщувати. Порції, зображеного на фото вистачить на обличчя і шию:

Порції, зображеного на фото вистачить на обличчя і шию:

Clinique Pep-Start HydroRush SPF 20 Moisturizer миттєво пом'якшує, обволікає і зволожує шкіру. Він не вибілює і не вступає в протиріччя з тональними засобами, якщо не перестаратися з кількістю. Цей крем настільки приємний, що, я впевнена, він знайде безліч шанувальників і буде популярний в будь-який час року!

Незважаючи на те що марка не використовує ароматичні компоненти, крем має дуже ніжну і делікатну отдушку (я чую в ній солодкий і стиглий банан), втім, випаровується вона дуже швидко.

Мені цей продукт несказанно сподобався за свою здатність насичувати і захищати шкіру без парникового ефекту і відчуття перевантаженості! Ну і, звичайно ж, в сезон пілінгів і ретінойдов не завадить додатковий захист у вигляді SPF 20.

Ну і, звичайно ж, в сезон пілінгів і ретінойдов не завадить додатковий захист у вигляді SPF 20

Гамма Clinique Pep-Start почалася з одного яскравого тюбика - крему для шкіри навколо очей, але продожать розширюватися. Зараз в неї входять очищаючі, зволожуючі і захисні засоби. Хтось став фанатом цієї лінійки, хтось лає її за безпідставність. Мені ж здається, що сучасний ритм життя диктує свої умови і у нас повинні бути експрес-засоби, які можуть виручити в будь-який момент. А Ви що думаєте з цього приводу?


16 листопада 2016
крем Clinique зволожуючий крем крем для обличчя

А Ви що думаєте з цього приводу?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com