рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Гормональне випадання волосся у жінок

  1. Чи потрібно у всьому звинувачувати гормони Жіноче здоров'я - крихкий механізм, який при найменшому...
  2. Гормональний збій - випадання волосся не по «графіком»
  3. Лікування волосся

Чи потрібно у всьому звинувачувати гормони

Чи потрібно у всьому звинувачувати гормони

Жіноче здоров'я - крихкий механізм, який при найменшому збої може реагувати абсолютно неадекватно, а саме викликати гормональне випадання волосся. Такий стан надзвичайно впливає на впевненість у собі, чудовий настрій і працездатність, тому при перших ознаках необхідно знайти оптимальне рішення і почати курс лікування.

Звичайно, бувають моменти, коли гормони ображені «незаслужено», тобто жінка припускає що випадіння волосся пов'язане з певним збоєм, а насправді це не так.

Не кажучи вже про те, що досить часто випадання волосся ніяк не пов'язане з діяльність гормонального фону:

  • неправильне харчування і дефіцит вітамінів;
  • надлишок укладань;
  • невірний догляд;
  • жорстка водопровідна вода;
  • фарбування і завивка.

Крім того, існують супутні ознаки, які допоможуть виявити гормональні порушення:

  • вік (15-17 і 40-50 років);
  • скачки артеріального тиску;
  • набряки;
  • безсоння;
  • стомлюваність;
  • дратівливість;
  • порушення менструального циклу;
  • зайве волосся на обличчі і тілі.

Тобто якщо щось з цього списку турбує деякий час, то цілком ймовірно, що гормональне випадання має місце і слід звернути увагу на цей факт. Крім того, важливо правильно харчуватися і намагатися стабілізувати гормональний фон природними гормонами. Детальніше читайте в матеріалі « Дифузне випадання волосся - причини і лікування ».

Гормони, що впливають на випадання волосся

Гормони, що впливають на випадання волосся

Потрібно відзначити що жінки, які мають достатню кількість естрогену рідко стикаються з гормональним випаданням волосся. За ідеєю баланс гормонів в організмі повинен завжди бути в нормі, щоб жінки могли добре себе почувати і не страждати від проблем, викликаних нестабільним станом статевої сфери. Але це не завжди так і коли дигідротестостерон - похідний від іншого гормону «тестостерону» викликає чутливість волосяних цибулин і відбувається тотальне випадання волосся.

Крім того, в організмі жінки також спостерігаються інші зміни: грубіє голос, з'являється більше волосся на тілі ніж зазвичай, виділення стають мізерними або зникають зовсім. Дигідротестостерон викликає такі серйозні гормональні захворювання, як андрогенна алопеція при якій, локони залишають голову починаючи з верхівки, а що залишилися волоски, стають тонкими і ламкими.

Гормональне випадання спостерігається у жінок у віці 45-50 років, а також дівчаток - підлітків. І найчастіше у цьому винна гормональний збій, який насилу піддається лікуванню, але при ранньому виявленні все-таки можна розраховувати на перемогу. Детальніше дивіться в матеріалі « Випадання волосся у підлітків - профілактика і відновлення ».

Гормональний збій - випадання волосся не по «графіком»

Гормональний збій - випадання волосся не по «графіком»

Потрібно сказати що «пустувати» гормони можуть в будь-якому віці. Так як в житті жінки безліч періодів, коли може відбутися збій і початися гормональне випадання волосся. До цього можна віднести підлітковий вік, вагітність і годування грудьми, період менопаузи, різке скидання ваги, неправильне харчування.

Якщо не брати до уваги природні періоди дорослішання, очікування малюка, лактації та менопаузи, то нова дієта може стати однією з причин різкого збою гормонів в організмі.

Це викликано порушенням обміну речовин, коли організму перестає вистачати корисних речовин і стрімко втрачається вага. Саме тому не рекомендується сидіти на експрес-дієтах, які обіцяють, результат за три дні. Це може спровокувати гормональний випадання.

У разі коли в результаті гормонального збою відбувається різкий набір або втрата ваги, з'являються зайві волосся, а локони на голові стрімко рідіють потрібно швидко звернутися до фахівця в цій галузі. При необхідності лікар проведе всі аналізи і, можливо, відправить на консультацію до більш вузьким фахівцям. Але все це допоможе швидше впоратися з проблемою випадіння пасом. Дізнатися більше пізнавального можна в статті « Чому відбувається випадання волосся у жінок ».

Лікування волосся

Лікування волосся

При виявленні несправностей в організмі, викликаних гормональним збоєм, не варто панікувати і потрібно переглянути спосіб життя. Наприклад, рекомендується організувати правильне харчування з достатньою кількістю вітамінів і мінералів, а також в разі необхідності лікар може призначити особливі харчові добавки.

Важливо випивати достатньо води і стежити за тим остаточно чи харчування та зволоження отримують локони. Для цього корисно робити маски та компреси, правильно очищати і тонізувати пасма, а також робити масаж. При гормональному випаданні волосся важливо не тільки виконувати всі прописані лікарем процедури, але і постаратися більше бувати на вулиці, відмовитися від шкідливих звичок і зайнятися в помірній кількості спортом.

Це і буде ідеальною складовою одужання і стабілізації гормонального фону. Детальніше ви зможете прочитати в статті « Тотальне випадання волосся при вагітності ». Розкажіть про свій досвід, чи траплялося вам стикатися з втратою локонів в різні періоди життя?

Гормональне випадання волосся у жінок - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Розкажіть про свій досвід, чи траплялося вам стикатися з втратою локонів в різні періоди життя?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com