рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Португальський водяний собака (кан-діагуа)

Сторінка 1 з 2

Португальський водяний собака (кан-діагуа) - аборигенна португальська порода, визнана Міжнародною кінологічної федерацією (FCI).

Можливо, португальські водні собаки були завезені в Португалію зі сходу ще до нашої ери. Коли римляни захопили Піренейський півострів, вони повідомили про «собаках-рибалок» (canis piscator). У той же самий час в Римі за часів імператора Августа була відома собака під назвою «собака-лев»; йшлося про тварину, підстриженому «під лева». Сучасний стандарт породи був сформульований на підставі ознак, якими володіла жила в 1930-і роки особина на прізвисько Леан (Leao). Цей пес належав Васко Бенсуаде, якому дістався від одного португальського рибалки з Альбуфейрі.

Останнім часом кан-діагуа втратили своє значення для риболовлі і тому майже зникли в першій половині 20-го століття. На початку 1970-х років у всьому світі було зареєстровано всього близько 50 португальських водяних собак, а в 2008 році - вже 10 тисяч. У наші дні ця порода знову користується дедалі більшою популярністю.

За своїм зовнішнім виглядом кан-діагуа - це масивна собака середнього розміру (висота в холці до 57 см при вазі 25 кг). Типовим для представників цієї породи є те, що всі їх тулуб рясно вкрите міцним хутром без підшерстя. При цьому існують 2 варіанти хутра: хвилястий довгошерстих і коротший, кучерявий однотонного або різнобарвного забарвлення. Однотонний забарвлення найчастіше буває чорним, рідше коричневим або білим з різною інтенсивністю кольору. Різнобарвний окрас є сумішшю чорного або коричневого кольору з білим, причому біла складова забарвлення не повинна перевищувати однієї третини.

Вуха прилягають до голови, а серповидний хвіст розташований вище лінії спини.

Ще однією ознакою цієї породи є шкіряні перетинки між пальцями кінцівок, що допомагають собакам краще плавати.

Для захисту легенів і серця від впливу холодної води і одночасно для забезпечення максимальної свободи задніх ніг раніше було прийнято обстригати задню частину тулуба португальської водяний собаки, починаючи від середини спини. Тепер це - з практичного боку вже пережиток минулого, проте така модель стрижки досі зберігається і називається «стрижкою під лева». На європейських виставках і конкурсах собак ця древня «робоча стрижка» є обов'язковою для представників цієї породи.

Будова тіла міцне і сильне, руху спокійні і контрольовані.

Голова коротка, округла, з широкою пащею.

Кан-діагуа - це рибальські собаки, які надавали всіляку допомогу рибалкам: вони охороняли човен, снасті і улов, визначали на нюх розташування косяків риб і давали рибалці сигнал до закидання мережі, стрибали у воду і заганяли рибу, в тому числі і намагається вислизнути з мережі, допомагали витягувати мережу, підтримували зв'язок між рибальськими човнами, а також між човнами і берегом. Раніше собаки цієї породи використовувалися по всьому узбережжю Португалії. Але з модернізацією рибного промислу їх використання втратило актуальність.



Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com