рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Правила ведення банкролла - Професійні гравці в покер - Професійні гравці в покер

  1. Не менше половини всіх початківців онлайн гравців в Техаський покер, кидають своє захоплення, тому...
  2. Правила ведення банкролла
  3. приклад

Не менше половини всіх початківців онлайн гравців в Техаський покер, кидають своє захоплення, тому що програють свій стартовий капітал.
Чому так відбувається з новими гравцями? Ми бачимо тут всього дві основні причини. Перша - вони не вміють грати. І це правда. Відповідь проста - вчимо правила і черпаємо досвід проффи з книг . Друга - відсутність везіння, даунсвінг і т.д. Найстрашніше, що жодна людина в світі не грає безпрограшних сесій. А ось як залишитися з банкроллом, коли чорна смуга відпустить, ви дізнаєтеся в цій статті.

банкролл

Бізнесмен вкладає гроші в справу, розраховуючи на прибуток. Точно так само чинить і професійний гравець. Його бізнес - покер. Прибуток - його виграш. Вкладені гроші - банкролл.
Ще одна паралель з бізнесом: щоб не прогоріти в важкі часи, потрібні резервні кошти. У покері трапляються смуги невдач (даунсвінг), коли здають тільки сміття, а кишенькова пара тузів програє на рівері. Але якщо резерв достатній, і Ви знайомі з банкролл менеджментом, Вам не загрожує розорення.
Для того, щоб не програти весь банкролл в період даунсвінга, розроблені правила ведення банкролла.

Правила ведення банкролла

Правила ведення банкролла визначають, на яких лімітах Вам найкраще грати застосовується для розрахунку банкролла, коли можна піднятися на більш високий ліміт, а коли краще опуститися на більш низький.
Основне правило банкролл менеджменту (так, і головне правило професійного гравця в покер):
- якщо Ваш банкролл становить менше 25 для даного ліміту, перейдіть на більш низький ліміт.

приклад

NL10, блайнди 0,05 $ / 0,10 $. Ваш банкролл становить 40 $. Давайте порахуємо, чи можете Ви грати за цим столом. За стратегією «коротких стеків» Вам потрібно 20 великих блайндов, тобто Ви повинні сісти за стіл з 2 $ - це і буде Ваш стек. Якщо дотримуватися правил ведення банкролла, то Вам потрібно мати банкролл принаймні в 25 разів більший, ніж стек, тобто 2 $ • 25 = 50 $. Так як Ваш банкролл становить лише 40 $, потрібно пошукати стіл попереднього ліміту (0,02 $ / 0,05 $), виграти на ньому ще 10 $ і тільки потім переходити на ліміт.
Якщо Ваш банкролл стане менше 25 стеків для даного ліміту, вам необхідно спуститися на більш низький ліміт, щоб убезпечити себе. Як тільки банкролл стане більше 25 стеків наступного, більш високого ліміту, можете переходити на цей ліміт.

Чому так відбувається з новими гравцями?

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com