рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Смартфон Meizu U20 - чи варто купувати? Обговорюємо разом з Aleco.

  1. Характеристики від виробника
  2. Відгуки користувачів
  3. вердикт Aleco

Думка щодо китайського виробника смартфонів серед населення неоднозначно. Бренд Meizu не так давно став широко відомий, а середній ціновий сегмент і доступність не вселяють довіри.

Meizu U20 вийшов на ринок споживачів ще півроку тому, але вже міцно зайняв свою нішу. Тому, давайте поговоримо про це смартфоні - варто чи не варто його купувати?

Характеристики від виробника

Сенсорний екран Meizu U20 розміром в 5.5 дюймів має роздільну здатність Full HD виготовлений згідно технології повного ламінування. Це робить максимально точної кольору і максимальні кути огляду. Дисплей покритий захисним склом з 2.5D-ефектом.

Технологія mTouch дозволяє власнику швидко розблокувати екран без введення пароля. Кнопка Home - сенсорна і механічна одночасно, для розблокування необхідно натиснути. Дактилоскопічний датчик розпізнає 5 різних відбитків під кутом 360 °.

Наявність процесора Helio P10 (8 ядер, 64 біт, частота - до 1.8 ГГц) передбачає високу продуктивність і виконання декількох завдань одночасно. Об'єм оперативної пам'яті - 2 ГБ, вбудованої - 16 ГБ.

Батарея Meizu U20 - 3260 мА * год, може пропрацювати весь день без додаткової підзарядки.

Батарея Meizu U20 - 3260 мА * год, може пропрацювати весь день без додаткової підзарядки

Основна камера в 13 Мп зі здвоєним спалахом може знімати відео в 1080р, а фронтальна в 5 Мп припаде до душі любителям Селфі.

Основна камера в 13 Мп зі здвоєним спалахом може знімати відео в 1080р, а фронтальна в 5 Мп припаде до душі любителям Селфі

Смартфон підтримує роботу з GPS і ГЛОНАСС. Легко відтворює аудіо і відео різних форматів, не вимагаючи установки спеціальних додатків.

Скляно-металевий корпус з якісних матеріалів - відмінна риса цієї моделі серед інших Meizu. Дизайн стильний і витончений. Незважаючи на розміри, смартфонів досить ергономічний і зручний у використанні однією рукою.

Прошивка FLYME змінює інтерфейс андроїда, спрощуючи його роблячи інтуїтивно зрозумілим для непросунутого користувача. ПО обіцяє можливість змінювати різні теми оформлення, робити резервне збереження налаштувань і даних, робити записи дзвінків і захист вбудованого антивіруса.

ПО обіцяє можливість змінювати різні теми оформлення, робити резервне збереження налаштувань і даних, робити записи дзвінків і захист вбудованого антивіруса

Відгуки користувачів

Відгуки про Meizu U20, тим не менш, не відрізняються єдністю думок. Одна половина користувачів усередині нахвалює співвідношення ціни і якості, аргументуючи тим, що свою ціну смартфон цілком виправдовує.

Інші висловлюють глибоке невдоволення глючний китайським ПО, неправильними показниками погоди, відсутністю радіо-додатки, неможливістю перевести будильник на кілька хвилин і подібними дрібницями, які не дуже приємні у використанні.

Тестуючі Meizu U20 обзорщікі кажуть, що в новій моделі смартфона змінився тільки дизайн, а начинка - точно така ж, як і в моделі Meizu M3 Note.

вердикт Aleco

на смартфон Meizu U20 варто звертати увагу, якщо головні критерії вибору бюджетность і стильний дизайн.

А що ви думаєте з приводу цього смартфона? Може, у вас зовсім інша думка або є чим поділитися з позиції користувача? Давайте обговоримо це в коментарях! :)

Тому, давайте поговоримо про це смартфоні - варто чи не варто його купувати?
А що ви думаєте з приводу цього смартфона?
Може, у вас зовсім інша думка або є чим поділитися з позиції користувача?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com