рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Яндекс.Діск

  1. Установка програми Яндекс.Діск

Всім привіт. Все більше і більше стають популярними у користувачів хмарні сховища даних. Весь час ми користувалися флешками , Але що буде, якщо флешка загубиться? Разом з нею загубиться вся інформація, яка розташовувалася на ній. А втрата будь-якої інформації це вже катастрофа. Інша справа - хмарні сховища. Вам просто потрібно завантажити на нього всі ваші файли і можна не турбуватися, що вони кудись пропадуть.

Найпопулярнішими сервісами хмарної передачі даних є вже знайомий нам DropBox і SkyDrive від компанії Microsoft (з ним ми познайомимося трохи пізніше). Сьогодні хотів би розповісти про сервіс зберігання даних, який дуже стрімко набирає популярність, особливо на території Російської Федерації. Назва його Яндекс.Діск .

Як ви вже зрозуміли, то дана розробка сервісу належить компанії Яндекс. Яндекс.Діск дозволяє всім користувачам зберігати свою інформацію на хмарному сервері, а також передавати її іншим користувачам через комп'ютер, смартфон, планшет і т.д.

Від самого початку зареєструватися на Яндекс.Діск можна було тільки за запрошеннями від зареєстрованих користувачів, але трохи пізніше Яндекс скасував цю умову і пройти реєстрацію міг кожен охочий.

Після реєстрації ми знову потрапимо в інтерфейс нашої пошти. Відразу ж впадає в очі нова вкладка «Файли». Це і є наш Яндекс.Діск.

Яндекс стверджував, що після реєстрації ми отримав 10 Гб хмарного простору і він не збрехав. Правда, для того, щоб отримати ці 10 Гб, потрібно виконати 3 нескладних умови:

  1. Встановити програму Яндекс.Діск на свій комп'ютер або інший пристрій. Просто виберіть програму з відповідною для вас операційної системи і скачування файлу відбудеться автоматично.
  2. Другий крок це закачування файлу на сервер. Після того, як ви завантажили якийсь файл на Яндекс.Діск , Дана умова буде автоматично вважатися виконаним.
  3. І останній крок - розповісти друзям. Пропонується ряд соціальних мереж, де можна опублікувати інформацію про Яндекс.Діск . Якщо чесно, то тут присутній якийсь глюк. Коли я проходив цей крок, я натиснув на соціальну мережу Вконтакте, але нічого не опублікував. Після цього ця умова мені зарахували як виконане. Ну да ладно, тим для мене краще.

Установка програми Яндекс.Діск

Як я вже говорив, для збільшення розміру нашого диска нам буде потрібно установка програми Яндекс.Діск. Якщо ви ще її НЕ скачали, то обов'язково зробіть це. Знайти сторінку для скачування можна у вкладці "Файли".

Після установки у нас з'явиться папка Яндекс.Діск з декількома тест-файлами. Їх можна спокійно видалити, щоб вони не заважали і не заповнювали нашу пам'ять.

Тепер можна легко заливати всі ваші файли в цю папку і діставати їх у міру потреби. Крім програми нам доступна і Web-версія Яндекс.Діск, в яку можна зайти через пошту (Вкладка «Файли»). Інтерфейс дуже простий і проблем навіть у початківців користувачів виникнути не повинно.

Для того, щоб залити файл на сервер натисніть «Завантажити» і перемістіть файл на порожню область в рамочці.

Через Web-інтерфейс можна закачувати дані максимум в 2 Гб. Якщо ваш файл важить більше, то доведеться скористатися програмою Яндекс.Діск.

Для того, щоб діставати ваші файли в дорозі, раджу встановити Яндекс.Діск на ваш мобільний пристрій. На даний момент доступні 2 версії: для Android і Apple. Про Apple нічого сказати не можу, але що стосується версії Android (а мій смартфон саме на цій операційній системі), то програма дуже зручна і з простим інтерфейсом, який можна спостерігати нижче:

Про Apple нічого сказати не можу, але що стосується версії Android (а мій смартфон саме на цій операційній системі), то програма дуже зручна і з простим інтерфейсом, який можна спостерігати нижче:

Чи можна ще збільшити обсяг нашого диска? Так можна. У Яндекс.Діск є можливість запрошувати друзів скористатися цим сервісом. За кожного друга ви отримуєте 500 Мб, а один отримує 1 Гб. Максимум таким способом можна збільшити розмір диска ще на 10 Гб.

Як бачите, Яндекс.Діск - це серйозний сервіс хмарного зберігання даних, який все-таки здатний конкурувати з більш відомими DropBox і SkyDrive. Особисто мені він сподобався. На цьому все, з Вами на зв'язку був Кравченко Роман. Успіхів!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com