рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

На Рубльовському шосе відкривається фермерський ресторан «Марк і Лев»

  1. «Марк і Лев»

На третьому поверсі торгового центру « наш універмаг »Селища Горки-2 Московської області 18 лютого відкривається фермерський ресторан« Марк і Лев ». Про це The Village розповіли представники закладу.

Ресторан є учасником кооперативу «Ферма для життя" Марк і Лев "», який об'єднує тульські фермерські господарства. Крім того, заклад співпрацює з фермерським кооперативом LavkaLavka. Всі страви тут готують з фермерських продуктів Тульської та інших областей Росії.

Кухню закладу очолив Павло Клепіков, який працював су-шефом в першому ресторані «Марк і Лев» в Тульській області. Згідно із задумом власників в ресторані буде сезонне меню, побудоване на корисних і збалансованих стравах, яке шеф-кухар планує часто оновлювати.

Гостям пропонують замовити паштет з сочевиці з овочевими та зерновими чіпсами (280 рублів), салат зі свіжих коренеплодів зі смаженою сиром (350 рублів), овочевий суп-пюре з молочною піною (300 рублів), суп-пюре з ріпи з фрикадельками з цесарки ( 340 рублів), яловичу вирізку з золою з зеленого і ріпчастої цибулі з печеної бруквою, ріпою і пастернаком (900 рублів).

«Марк і Лев»

Адреса: Московська область, Одинцовський район, селище Горки-2, ТЦ «Наш універмаг», 3 поверх

Час роботи:
з 12:00 до 00:00

Facebook

Тел .: +7 (966) 123-54-45

Середній рахунок: 2000 рублів

Фото надані рестораном «Марк і Лев»   Фото надані рестораном «Марк і Лев»   Фото надані рестораном «Марк і Лев» Фото надані рестораном «Марк і Лев» Фото надані рестораном «Марк і Лев» Фото надані рестораном «Марк і Лев»

Крім того, шеф-кухар готує томлёную гусячу ніжку, яка подається з мусом з антонівки і скибочками червонокачанної і білокачанної капусти (1300 рублів), судака з Селеровому кремом (490 рублів) і ніжку кролика із зеленою гречкою (700 рублів).

На десерт тут подають панна-котту з ряжанки (350 рублів), вареники з ягідного Левашов з сиром з топленого молока і полуничним мусом (440 рублів), морозиво з топленого молока з тульським пряником (350 рублів).

Винну карту розробила Марина Проклова, яка також займалася підбором вина в «Ле Сомельє», Le Duc і «Ностальжі». Відвідувачам пропонують російські, а також європейські вина. Російська частина карти включає вина від «Ведерникова», Uppa Winery, «Гай-Кодзора», Alma Valley, «Раєвського» і «Лефкада». Асортимент російських вин доповнюють вина з суміжних країн - Грузії і Вірменії. Оскільки кухня ресторану «Марк і Лев» заснована на екологічно чистих фермерських продуктах, європейська частина карти складається з органічних і біодинамічних вин. Вартість пляшки вина в ресторані наближена до роздрібної ціни.

У ресторані є 80 посадочних місць. Дизайн тут виконано, як пояснили в закладі, в «сучасному дачно-сільському стилі». Дизайнери використовували в оформленні характерні для російського села інтер'єрні мотиви, кольору і
матеріали - лляні та бавовняні тканини, дощату обшивку в барної зони, начиння і самовари на стелажах.

У ресторані працює стіл замовлень фермерського кооперативу LavkaLavka .

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com