На третьому поверсі торгового центру « наш універмаг »Селища Горки-2 Московської області 18 лютого відкривається фермерський ресторан« Марк і Лев ». Про це The Village розповіли представники закладу.
Ресторан є учасником кооперативу «Ферма для життя" Марк і Лев "», який об'єднує тульські фермерські господарства. Крім того, заклад співпрацює з фермерським кооперативом LavkaLavka. Всі страви тут готують з фермерських продуктів Тульської та інших областей Росії.
Кухню закладу очолив Павло Клепіков, який працював су-шефом в першому ресторані «Марк і Лев» в Тульській області. Згідно із задумом власників в ресторані буде сезонне меню, побудоване на корисних і збалансованих стравах, яке шеф-кухар планує часто оновлювати.
Гостям пропонують замовити паштет з сочевиці з овочевими та зерновими чіпсами (280 рублів), салат зі свіжих коренеплодів зі смаженою сиром (350 рублів), овочевий суп-пюре з молочною піною (300 рублів), суп-пюре з ріпи з фрикадельками з цесарки ( 340 рублів), яловичу вирізку з золою з зеленого і ріпчастої цибулі з печеної бруквою, ріпою і пастернаком (900 рублів).
«Марк і Лев»
Адреса: Московська область, Одинцовський район, селище Горки-2, ТЦ «Наш універмаг», 3 поверх
Час роботи:
з 12:00 до 00:00
Тел .: +7 (966) 123-54-45
Середній рахунок: 2000 рублів
Фото надані рестораном «Марк і Лев» Фото надані рестораном «Марк і Лев» Фото надані рестораном «Марк і Лев»
Крім того, шеф-кухар готує томлёную гусячу ніжку, яка подається з мусом з антонівки і скибочками червонокачанної і білокачанної капусти (1300 рублів), судака з Селеровому кремом (490 рублів) і ніжку кролика із зеленою гречкою (700 рублів).
На десерт тут подають панна-котту з ряжанки (350 рублів), вареники з ягідного Левашов з сиром з топленого молока і полуничним мусом (440 рублів), морозиво з топленого молока з тульським пряником (350 рублів).
Винну карту розробила Марина Проклова, яка також займалася підбором вина в «Ле Сомельє», Le Duc і «Ностальжі». Відвідувачам пропонують російські, а також європейські вина. Російська частина карти включає вина від «Ведерникова», Uppa Winery, «Гай-Кодзора», Alma Valley, «Раєвського» і «Лефкада». Асортимент російських вин доповнюють вина з суміжних країн - Грузії і Вірменії. Оскільки кухня ресторану «Марк і Лев» заснована на екологічно чистих фермерських продуктах, європейська частина карти складається з органічних і біодинамічних вин. Вартість пляшки вина в ресторані наближена до роздрібної ціни.
У ресторані є 80 посадочних місць. Дизайн тут виконано, як пояснили в закладі, в «сучасному дачно-сільському стилі». Дизайнери використовували в оформленні характерні для російського села інтер'єрні мотиви, кольору і
матеріали - лляні та бавовняні тканини, дощату обшивку в барної зони, начиння і самовари на стелажах.
У ресторані працює стіл замовлень фермерського кооперативу LavkaLavka .