рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Ольга Шелест вперше стала мамою

(Казань, 9 листопада, «Татар-інформ»). Режисер Олексій Тішкін і Ольга Шелест живуть в цивільному шлюбі вже 15 років. Весь цей час закохані не думали про весілля, але не (Казань, 9 листопада, «Татар-інформ») раз зізнавалися, що мріють про дітей. схоже мрія Ольги та Олексія збулася - 8 листопада телеведуча народила дочку. Про це стало відомо, коли Ольга показала в своєму Інстаграме фотографію возудшного кульки, на якому написано: "Вітаю, це дівчинка!"

Нагадаємо, Ольга Шелест разом зі своїм чоловіком знаходиться в Нью-Йорку вже з 6-го місяця вагітності. Саме тоді вона нарешті вирішила відпочити від галасливих тусовок і клубів і тому полетіла на інший континент. Її не збентежила ні 8-годинна різниця в часі, ні 12-годинний переліт.

Батьки новонародженої дівчинки розписуватися не збираються. У Ольги особливе ставлення до шлюбу, вона не раз заявляла: "Мені досі навіть затяті прихильники офіційного шлюбу так і не змогли пояснити, для чого це потрібно." Ну як, ти ж будеш дружина ", - кажуть подруги. А хто я йому зараз? Дружина і є, я ж йому шкарпетки стираю ... "Ну це як би новий етап у відносинах", - стверджують інші. Так у нас що не день - новий виток, куди більше? "Якщо чоловік не одружується, значить, залишає собі шлях для відступу ", - лякають треті. щось Олексій 15 років відступає, ніяк відступити не може. Люди роблять з штампа в паспорті якийсь культ, а насправді будь-який юрист пояснить: це звичайний юридичний договір про розірвання шлюбу в майбутньому. Тобто коли ви будете розлучатися, то підете з половиною ".

У 50-річного Андрія Разіна народилася дочка (фото)

Ксенія Собчак більше не вагітна (фото)

Більше цікавого в стрічці медіа сервер - додайте «Татар-інформ» в обрані джерела.

А хто я йому зараз?
Так у нас що не день - новий виток, куди більше?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com