рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Зустрічаємо Новий рік весело

  1. Для старших діток можна запросити Діда Мороза і Снігуроньку на будинок

Зустрічаємо Новий рік - саме довгоочікуване свято. Новорічна ніч подібна помахом чарівної палички, тому не дивно, що від неї все - і дорослі, і діти - чекають чогось незвичайного і неповторного. І справа не тільки в інтризі близько подарунків під ялинкою, а в тій самій чарівної атмосфері новорічної казки.

Зустрічаємо Новий рік

Адже вся ця передноворічна метушня зближує найрідніших і найближчих людей. І це стосується не тільки передсвяткових клопотів, але і бажання зробити дорогих серцю людей щасливими. Ті сім'ї, у яких вже є діти, зустрічають Новий рік трохи інакше, ніж ті, у яких їх немає, особливо якщо діти ще не досягли того віку, коли їм можна зустрічати свято окремо від батьків. Для маленьких дітей в новорічну ніч хочеться подарувати справжнє диво.

Всі чудеса починаються ще тоді, коли в морозному повітрі починають свій хоровод перші сніжинки. А потім в будинку з'являється вона - зелена лісова красуня, яка наповнює весь будинок хвойним запахом. Вже тоді разом зі своїми малюками можна власноруч робити новорічні прикраси - для ялинки, вікон, кімнат.

Якщо в будинку є діти, то прикрасити ялинку потрібно доручити їм. Нехай це веселе заняття проходить під мелодії новорічних пісень.

І ось новорічна красуня-ялинка вже сяє своїми вогнями, в будинку витає запах приготованих смакоти, перемішаний з ароматом мандарин. Все в передчутті дива.

Якщо у вас є маленькі діти до трьох-чотирьох років, то, можливо, немає сенсу дозволяти їм не спати до світанку. Таким крихтах можна розповісти цікаву історію про новорічне свято, похвалити малюків за все досягнення року, що минає, помріяти про плани на наступний рік і пообіцяти, що вранці під ялинкою на них чекатимуть подарунки від Діда Мороза.

Для старших діток можна запросити Діда Мороза і Снігуроньку на будинок

Зараз багато івент-агентств пропонують таку послугу. Платіть гроші, і розвагою ваших чад займуться професіонали. Але якщо таке задоволення вам не по кишені, то включіть свою фантазію і разом зі своїми дітьми поринете в дитинство. Можна запропонувати всім хлопцям придумати для себе якийсь образ - перевтілення в улюблених героїв відразу ж підніме настрій. Потрібно заздалегідь запастися невеликими сувенірами або солодощами, які гратимуть роль призів в різних змаганнях. Всілякі конкурси на спритність, кмітливість, демонстрацію талантів допоможуть дітлахам проявити себе. Запастися позитивом допоможуть записочки-провісники майбутнього, їх можна діставати з красивого судини або заховати в шматочках торта.

Обов'язковими атрибутами новорічної ночі завжди були хлопавки та бенгальські вогні, але пам'ятайте, що використання їх дітьми дозволено виключно в присутності дорослих.

Після бою курантів можна обмінятися подарунками, але робити це в новорічну ніч звичайним способом не прийнято. Можна переодягти тата або когось із гостей, якщо такі є, в Діда Мороза і нехай він роздасть такі довгоочікувані подарунки.

Всім, і дорослим, і дітям, припаде до душі дискотека, тому продовжити, своє проведення часу можна потанцювавши.

Сучасні діти дуже креативні, отже, не варто дивуватися, якщо вони будуть проявляти ініціативу в проведенні свята. Підігравайте і веселіться від душі, адже наші діти - це можливість для нас самих відчувати себе молодше і хоч на час повернутися в дитинство.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com