рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

У чому зустрічати Новий рік? 5 варіантів від білоруських дизайнерів

  1. метри шовку
  2. Краще, ніж смокінг
  3. Плаття футляр
  4. Кімоно з мереживом
  5. Світшоти з оленем

Скажіть чесно, у вас з новорічними сукнями трапляється така ж історія? Довго вибираєш, ходиш по магазинах, приміряєш, купуєш, одягаєш, приходиш на вечір і опиняєшся двадцятої дівчиною в черговому чорному політиці? Якщо так, то наша добірка небанальних нарядів від білоруських дизайнерів - для вас. І зауважте, тут немає нічого надто очевидного, в чому і так прийде більшість: ніяких паєток, комбінацій, оксамиту і чорних суконь.

метри шовку

Скажіть чесно, у вас з новорічними сукнями трапляється така ж історія

Фото: Єлизавета Бахуревіч

Якщо у вас немає приводу, щоб надіти цю сукню від Miranovich, то його потрібно терміново придумати. Відмінно підійде який-небудь бал. Ніхто не запрошує? Ну і що! Ще цілий тиждень попереду, а за цей час можна встигнути організувати справжнє торжество. Адже це плаття з шовку відтінку гіркого шоколаду заслуговує, щоб його вигуляли на званому вечорі. В наявності є розмір 42, а решта розмірів потрібно замовляти.

Де шукати сайт? «Вконтакте» і в Instagram

Краще, ніж смокінг

Фото: Діана Малиновська

Коли Марлен Дітріх одягала прозоре плаття, розшите кристалами, все навколо завмирали від захоплення. Коли вона одягала смокінг, то все кругом завмирали в ще більшому захопленні. Головна діва всіх часів і народів знала що робила, і у неї завжди можна повчитися. Якби вона шукала собі зараз наряд для свят, то вибрала б більш сучасну інтерпретацію смокінга. Наприклад, ось такий комбінезон з вовни і віскози від Fur Garden.

Де шукати? на сайті бренду і в Instagram

Плаття футляр

Фото: Анастасія Дейлік

У новій зимовій капсулі дизайнер Ольга Кардаш переосмислила плаття-футляр. Опустила рукава і оголила плечі, додала глибокий розріз спереду, відкриту спинку і перехресні бретелі. Так з нудного офісного сукні вийшло ефектне плаття для виходу. Тканини використані найніжніші - альпака і віскоза. Футболка буває ще в бордовому і ніжно-сірому кольорах. Є такі розміри: S, M і L.

Де шукати? на сайті бренду і в Instagram

Кімоно з мереживом

Фото: Олександра Бушма

У цієї сукні з бавовни дуже зимовий настрій. Напевно, в цьому винен льодистий блакитний відтінок і широка смужка білих мережив, схожих на морозні візерунки на замерзлому склі. Вам не випадково здалося щось східне в цій сукні: дизайнер Таня Аржанова надихнулася японською культурою. Футболка заорюється, як кімоно, і зав'язується широким довгим поясом, схожим на обі. Розміри подвійні - 42-44 і 44-46.

Де шукати? на сайті бренду і в Instagram

Світшоти з оленем

Фото: Дмитро Сапсай

Світшоти з бавовни від Helmi - варіант для тих, у кого до кінця року не залишилося сил, щоб вбиратися. По-перше, це іронічно. По-друге, це зручно. По-третє, новорічні свята - це дуже вдалий час для смішних светрів і світшоти з оленями. Купівля обіцяє бути практичною: олені стабільно з'являються на светрах кожен грудень. Є всі розміри: від дитячих до найбільших. До речі, в комплект до світшоти йдуть ще й червоні штани.

Де шукати? на сайті бренду і в Instagram

А якщо вам стає не по собі від однієї думки, що треба кудись йти і в щось вбиратися, то не треба себе змушувати. Пам'ятайте, що у вас завжди є право зустрічати свята в улюбленій піжамі.

Довго вибираєш, ходиш по магазинах, приміряєш, купуєш, одягаєш, приходиш на вечір і опиняєшся двадцятої дівчиною в черговому чорному політиці?
Ніхто не запрошує?
Де шукати сайт?
Де шукати?
Де шукати?
Де шукати?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com