рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Чоловік-Тигр

Першу фазу життя чоловік-Тигр, особливо в шлюбі, може провести спокійно і без особливих ексцесів Першу фазу життя чоловік-Тигр, особливо в шлюбі, може провести спокійно і без особливих ексцесів. Друга фаза, навпаки, відрізняється буйности і гіперактивністю. Жінці ніколи не потрібно намагатися викрити Тигра в обмані або погані вчинки. Чоловік-Тигр зможе виплутатися і знайти для себе будь-яке виправдання.

У шлюбі чоловік-Тигр може жити довго і безхмарно, не роблячи для цього ніяких особливих зусиль. Він не стане дарувати квітів своєї благовірної навіть у свята і може забути привітати її з Днем народження. Однак якщо Тигр відчує себе винуватим, то він може постаратися зробити їй маленький сюрприз, намагаючись завоювати симпатію.

Зазвичай чоловік-Тигр відрізняється лінощами. Те що стосується домашньої роботи, вони зроблять все можливе, аби не займатися настільки нудним заняттям. Якщо ж на них зійде натхнення і вони що-небудь полагодять або зроблять, то стануть про це говорити на кожному розі і постійно нагадувати. Треба сказати, що чоловік-Тигр, намагаючись досягти чого-небудь, може за короткий термін переробити все те, що довго відстрочував.

Якщо чоловік-Тигр зазнав фіаско в шлюбі, то зовсім скоро знову кинеться в пригоди, однак справжню любов може так і не зустріти. Він буде переживати це тільки в душі, а навколишні так і не дізнаються про його душевної рани. Щоб повернути сім'ю назад, він може принести лист з листівкою, в якій стане слізно просити про прощення. Якщо жінка його простить, він стане на деякий час ласкавим і пухнастим кошеням, уважним і турботливим. Однак з часом він знову стане таким, яким був.

Чоловіки-Тигри завжди легкі на підйом. Вони можуть за 10 хвилин зібратися і виїхати в інше місто, забувши при цьому попередити рідних про від'їзд. Перебуваючи в тривалому відрядженні, вони можуть забути подзвонити додому або напишуть вам чисто ділове лист, не згадавши при цьому про те, що нудьгують без вас і чекають зустрічей Чоловіки-Тигри завжди легкі на підйом і. Звичайно, таке ставлення до близьких хорошим назвати важко. Але якщо ви вирішили пов'язати своє життя з Тигром, набирайтеся терпіння. Переробити його вам навряд чи вдасться, а ось підлаштовуватися під Тигра доведеться.

Тигр не може жити один, йому потрібна жінка, яка б дбала про нього, як мати. Всі її невдоволення, критично зауваження він буде сприймати адекватно і спокійно. Якщо жінка хоче прожити щасливе життя в шлюбі з Тигром, то потрібно буде постаратися до нього не чіплятися. Хоча, звичайно, це буде не так-то легко, як може здатися.

Чоловік-Тигр часто належить до групи фантазерів і мрійників. Однак зазвичай тільки цим все і обмежується. Ці чоловіки обожнюють, щоб після роботи їх чекав гаряча вечеря, ласкава спокійна дружина, готова вислухати і зрозуміти, і теплий диван, в який він з радістю міг би провалитися і забути про все, втупившись в телевізор. Не потрібно чіплятися до нього в такі моменти, навантажувати його проблемами або посилати в магазин. Слід трохи почекати: відпочивши і набравшись сил, він з радістю піде куди завгодно і за що завгодно.

Найчастіше чоловік-Тигр безладно відноситься до своєї зовнішності. Вони можуть не голитися по кілька днів, ходити в Непрасовані брюках і нечищених черевиках. При цьому і штани і черевики в нього завжди повинні бути кращої якості.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com