рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Освітлення волосся в домашніх умовах: маски з корицею, медом і кефіром. Волосся після освітлення перекисом і хною

  1. Перекис - не найкраще рішення
  2. Освітлення волосся хною
  3. Склад продукту
  4. застосування
  5. Безпечне освітлення волосся
  6. Маска з кориці і меду
  7. Складові:
  8. ефект
  9. кефірна маска
  10. Складові:
  11. Маска з ромашки
  12. приготування маски
  13. застосування

Багато дівчат мріють освітлити волосся, але від цього кроку їх утримує токсичність фарб, неприємні наслідки у вигляді пересушування волосся і шкіри голови, і звичайно, необхідність в постійному підфарбовування коренів. Регулярне використання хімічних засобів майже завжди дозволяє домогтися бажаного тону, ось тільки здоров'я волоссю не додає, а крім того ще й б'є по кишені. Пропонуємо вам розглянути менш затратні і безпечніші способи освітлення волосся.

Перекис - не найкраще рішення

Раніше для знебарвлення волосся в домашніх умовах використовували перекис водню, але цей метод вже давно вважається не тільки шкідливим, а й небезпечним. Безумовно, цей спосіб відноситься до одних з найбільш дешевих, але економлячи гроші ви розраховуєтесь здоров'ям волосся і ризикуєте отримати опіки шкіри голови.

На першій фотографії ви бачите стандартний набір аптечних засобів для освітлення волосся
На першій фотографії ви бачите стандартний набір аптечних засобів для освітлення волосся. На другий - приблизний результат знебарвлення, який ніяк не можна назвати вдалим.

Після освітлення волосся перекисом вас чекають наступні неприємності:

  • Волосся стоншуються, стають більш ламкими і січеться;
  • Зростає ймовірність появи лупи (при цьому шкіра голови лущиться в будь-якому випадку);
  • Волосся перестають блищати і стають неслухняними;
  • Отриманий колір виглядає занадто неприродно і вимагає тонування, що стає додатковим навантаженням на і без того постраждалі волосся.

Якщо питання тільки в ціні, скористайтеся краще найдешевшим магазинним засобом для знебарвлення волосся - може бути у нього не найкраща якість, зате в точності дотримано пропорції хімічних речовин і є докладна інструкція із застосування, з урахуванням всіх його особливостей. Як варіант, для освітлення волосся можна використовувати білу хну, в складі якої міститься перекис водню в помірній кількості.

Освітлення волосся хною

За допомогою білої хни можна освітлити русяве, руді і навіть чорне волосся, але цей спосіб не є природним і при неправильному використанні продукту може пошкодити структуру волосся і шкіру голови.

На фотографії ви бачите приблизний результат освітлення волосся білої хною
На фотографії ви бачите приблизний результат освітлення волосся білої хною. Щоб він виглядав природно, волосся доведеться піддати додатковому фарбування, або регулярно користуватися відтіночним бальзамом.

Склад продукту

На відміну від хни, що забарвлює волосся в рудий колір, біла хна має хімічний склад і містить такі компоненти:

  • Перекис водню;
  • Лимонна кислота;
  • Персульфат амонію;
  • Карбоксильований метилцелюлоза;
  • Окис магнію;
  • Карбонат магнію;
  • Вода.

застосування

Перед висвітленням волосся обов'язково пройдіть тест на алергію: кілька крапель складу нанесіть на ліктьовий згин. Якщо протягом 48 годин будь-які алергічні прояви (свербіж, почервоніння, висип, набряклість, лущення і т. Д.) Відсутні, засіб придатне до використання.

Перед нанесенням суміші волосся не миють протягом 2 днів як мінімум. Шкіру голови нижче контуру росту волосся необхідно змастити живильним кремом або вазеліном. Тривалість фарбування залежить від початкового кольору волосся і виробника продукту. В інструкції із застосування вказана вся необхідна інформація. Про те, як правильно фарбувати волосся хімічними засобами, читайте тут .

Безпечне освітлення волосся

Освітлити волосся, і при цьому їх не тільки не травмувати, але ще і зміцнити, можна за допомогою домашніх масок з натуральним складом. Звичайно, сильних змін в кольорі не відбудеться, і якщо у вас від природи чорне волосся, блондинкою ви не станете, але при регулярному застосуванні масок зможете істотно освітлити волосся. У тому, що радикальної зміни кольору не відбудеться є свій очевидний плюс - в очі не будуть кидатися відросло коріння, а значить вам не доведеться фарбуватися за суворим розкладом.

Маска з кориці і меду

Завдяки цій масці можна освітлити волосся на 2-3 тони, але знадобиться терпіння. Ефект проявляється після 3-5 масок, які потрібно витримувати на волоссі тривалий час. Даний спосіб освітлення волосся ідеально підходить жінкам після невдалого фарбування волосся хімічними засобами, оскільки сприяє швидкому вимиванню фарби. Маску з кориці часто використовують для освітлення кінчиків волосся.

На фотографіях ви бачите маску з кориці і меду готову до використання, а також результат освітлення волосся
На фотографіях ви бачите маску з кориці і меду готову до використання, а також результат освітлення волосся.

Для приготування маски краще використовувати корицю в цілому вигляді і перемелювати її безпосередньо перед змішуванням необхідних компонентів.

Складові:

  • Бальзам для волосся - 150 мл;
  • Кориця мелена - 4 ст. ложки;
  • Натуральний мед - 4 ст. ложки.

нанесення суміші

Злегка зволожите чисте волосся, рівномірно нанесіть на них маску, для зручності використовуючи гребінець з рідкими зубами. Оберніть волосся харчовою плівкою і укутайте рушником з натуральної тканини. Час впливу маски становить 3-4 години. Процедуру рекомендується повторювати 1 раз в тиждень.

ефект

Тон волосся стає світлішим, збільшується обсяг і з'являється блиск. Як хороше доповнення, стійкість приємного запаху після маски зберігається протягом доби.

кефірна маска

Маска з кефіру сприяє вимиванню пігменту, що відповідає за темний колір волосся, а в поєднанні з лимоном підсилює свої властивості.

На першій фотографії ви бачите нанесену кефірну маску на волосся, на другий - готовий результат
На першій фотографії ви бачите нанесену кефірну маску на волосся, на другий - готовий результат.

Складові:

  • Кефір - 150 мл;
  • Яєчні жовтки - 2 шт;
  • Сік 1 невеликого лимона.

спосіб нанесення

Злегка зволожите чисте волосся і нанесіть на них маску, розподіляючи її рівномірно по всій довжині. Оберніть волосся поліетиленовим пакетом, потім рушником. Маску тримають на волоссі мінімально 2 години. Через тиждень можливе повторне освітлення волосся цим же способом.

Маска з ромашки

За допомогою відвару ромашки можна не тільки освітлити волосся, але і вирішити проблему підвищеної жирності і позбутися від лупи.

Русяве волосся, як у дівчини на фотографії, від впливу маски придбають золотистий відтінок, а темні стануть світліше на 2-3 тони.

приготування маски

Приготуйте концентрований настій ромашки - 100 г сухої трави залийте 1 склянкою крутого окропу і дайте настоятися 30-40 хвилин, потім процідіть через сито.

застосування

Маску наносять на сухі чисті волосся, після чого обертають їх поліетиленом, потім рушником, і витримують 40-50 хвилин. Не рекомендується проводити дану процедуру частіше 1 рази в тиждень, оскільки ромашка має підсушують ефектом і при неправильному використанні може привести до пересушування волосся.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com