рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Метелик з полімерної глини

Придивіться до цієї витонченої метелику, вона з неймовірною красою і витонченістю присіла на руку. А тим часом зроблена вона з полімерної глини . Але таку ж метелика можна зробити і з холодного фарфору . Варіантів використання таких метеликів безліч: в квіткових композиціях, біжутерних, як окреме прикраса у вигляді брошки, шпильки, шпильки.

з холодного фарфору

Для «народження» такої метелики вам знадобляться:

холодний фарфор або полімерна глина,

дріт або волосінь,

клей універсальний,

ножиці або ніж з тонким гострим лезом,

фарби акрилові або масляні,

предмет, що дає рельєф крил. Таким предметом може стати рельєфний край тарілки або гуртки, звичайна черепашка.

Таким предметом може стати рельєфний край тарілки або гуртки, звичайна черепашка

Роботу необхідно починати зі створення ескізу метелики. Прокрутіть кліпарти, фотографії та намалюйте контури своєї майбутньої легкокрилим красуні. Потім крила необхідно вирізати, вони стануть трафаретом для вирізання крил з полімерної глини або порцеляни. Розкачайте фарфор або глину тонким шаром. За допомогою ножа або ножиць оформите крила. Візьміть предмет для рельєфних відбитків і прикладіть до нього заготовки крил. На них з'являться своєрідні «прожилки». Заготовки крилець слід підсушити.

Поки крила підсихають, приступимо до формування тіла метелики. Для цього розкачайте маленьку ковбаску і ножем або зубочистками продавите борозенки. Зробіть поглиблення для очей. Сформуйте вусики за допомогою дроту і одягненими кульками глини або порцеляни на її загнуті кінці. Вусики з'єднайте з головою. Підсушіть.

Після того, як заготовки підсохли, приступайте до їх тонування і фарбування. Забарвлення масляними фарбами слід починати з сухою підфарбовування білою фарбою. Потім пофарбуйте відповідно до своєї задумом іншим кольором, наприклад чорним. Фарба повинна висохнути.

Коли деталі висохли, з'єднайте їх за допомогою універсального прозорого клею. За бажанням приклейте до живота метелики шпильку або основу для брошки або шпильки. Ваша метелик готова до дивних польотів!

Також читайте на сайті "Калейдоскоп декору"

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com