рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Маски від вугрів і чорний точок: вугіллям, желатином, медом

  1. Рекомендації при застосуванні масок від вугрів
  2. Видалення чорних крапок за допомогою спеціальної ложечки-петлі
  3. Маски від вугрів і комедонов (чорних крапок)

Ідеальна матова шкіра - явище досить рідкісне. Але навіть при хорошій генетиці, на обличчі можуть з'являтися незначні запалення і поодинокі прищики, а на носі і переніссі - чорні точки.

Прийнято вважати, що чорні точки (комедони), можуть бути наслідком підвищеної жирності шкіри. Адже, що таке комедони? Кожна заліза оснащена своєрідним каналом, який виводить на поверхню рогового шару вироблене шкірне сало (секрет). При нормальній роботі сальних залоз, його незначна кількість шкірного секрету функцію захисту та природного мастила шкіри.

Але при гіперсекреції сальних залоз, тобто підвищеній секреції сала, може призводити до часткової або повної закупорки сальних проток, їх запалення і утворення комедонов і вугрів.

В основному це проблема підліткового та юнацького віку, пов'язана з статевим дозріванням, яка в 80-90% випадків до 30 років проходить. В інших випадках - це жирна шкіра що створює певні проблеми, яка залежить від численних факторів, і вимагає відповідного догляду, а іноді і лікування.

Детальніше про причини і типології вугрів .

Однак комедони можуть бути проблемою комбінованої, а з віком, навіть сухої шкіри. І якщо при комбінованій шкірі, проблемною є T- подібна зона особи, то при сухій шкірі - ніс, в деяких випадках - прилегла область щік.

Рекомендації при застосуванні масок від вугрів

При підборі інгредієнтів домашніх масок від вугрів і чорних крапок треба враховувати тип шкіри. Та маска, яка підійде для жирної шкіри, безсумнівно, прибере комедони, але при цьому посилить проблему сухої або в'янучої шкіри.

Ефективність маски залежить підготовки шкіри. Щоб прибрати глибоко засіли в порах чорні точки, необхідно добре розпарити, розм'якшити роговий шар. Це може бути парилка, російська лазня або парова ванночка, приготовлена ​​з однієї-двох столових ложок трав:

  • квіти липи, ромашка - пом'якшують, знімають запалення і регулюють функцію сальних залоз
  • польовий хвощ - добре очищає шкіру / пори
  • м'ята - заспокоює, охолоджує.

Шкіру обличчя необхідно розпарювати до почервоніння, тоді пори розкриються максимально. Якщо ви тільки вмиється, такого ефекту не буде.

Маски від вугрів і чорних крапок змиваються теплою водою або водою кімнатної температури. Для скорочення часу дуже корисно обполоснути шкіру охолодженим вищеописаним розчином.

Такий настій можна заморозити, і користуватися льодом, але різкий перепад температур є стресовим для ніжної шкіри обличчя, і з віком може бути чреватий неприємними наслідками.

Після маски корисно нанести: на жирну шкіру - зволожуючий крем або протерти листом алое; суху шкіру обробити живильним кремом, а ще краще сумішшю соку алое і декількома краплями рослинного масла для сухої шкіри ( жожоба , мигдалевого , виноградної кісточки ) В співвідношенні 1: 1.

Зверніть увагу, що при наявність прищів - краще застосовувати маски від прищів , В тому числі запалених, для яких скрабірующіе кошти не підходять.

Видалення чорних крапок за допомогою спеціальної ложечки-петлі

Перед тим, як приступити до опису масок від чорних крапок, хочеться звернути вашу увагу на досить ефективну ложечку-петлю Blackhead Acne Blemish Remover Pimple Extractor Needle Перед тим, як приступити до опису масок від чорних крапок, хочеться звернути вашу увагу на досить ефективну ложечку-петлю Blackhead Acne Blemish Remover Pimple Extractor Needle.

Як правило, при наявності чорних крапок на обличчі, руки так і сверблять якомога швидше видавити їх, що є досить травматичним для шкіри.

Таке нехитре пристосування дуже зручно в застосуванні. Щоб прибрати вугор, необхідно натиснути петелькою навколо пори, трохи натиснути, і зрушити. Вміст пори залишається на петлі, а замість чорної точки невелике заглиблення.

Видавлювання петлею-ложечкою особливо ефективно з распаренной шкіри, що дозволяє очистити від вугрів навіть важкодоступні місця на крилах носа.

Перед роботою ложечка обов'язково дезінфікується, оброблені і очищені від вугрів пори теж.

Ціна петлі-ложечки - до 100 рублів.

Але навіть за допомогою такого пристосування, повністю видалити всі чорні крапки не вдасться, тому перевірені маски від вугрів можуть бути завершальним етапом.

Маски від вугрів і комедонов (чорних крапок)

Останнім часом особливо популярна гучна в мережі маска з желатину і активованого вугілля, про який буквально ходять легенди. Рецепт приготування досить простий, але вимагає певної вправності. Отже:

Маска для жирної вугруватої шкіри з чорними точками з активованим вугіллям

У невеликій емальованій чашці ретельно розмішайте по чайній ложці:

  • желатину
  • звичайної води
  • таблетку активованого вугілля.

Цю суміш відправте на 10 секунд в мікрохвильовку, на повну потужність. Повинна вийти однорідна чорна маса. Не чекаючи поки вона охолоне, нанесіть не жорсткою пензликом на проблемну T-образну зону в кілька шарів.

Тобто, чим щільніше плівка після висихання, тим вона легше знімається. За відгуками, процедура досить неприємна, так як діє за принципом епіляції, видаляючи навіть найтонші волоски. Але ефект коштує того, так як повністю очищаються пори, залишається тільки почервоніла шкіра, яку треба продезінфікувати хлоргексидином, спиртом або розчином перекису водню.

За таким же принципом працює

Маска-плівка Black Mask Чорна для жирної шкіри від вугрів і чорних крапок, в-во Корея.

Від відміну від домашньої маски, в маску-плівку Black Mask входить: Від відміну від домашньої маски, в маску-плівку Black Mask входить:

  • активоване бамбуковий вугілля
  • провітамін B5, масло оливи, зародків пшениці,
  • колаген, екстрак грейпфрутової шкірки
  • гліцерин, піноутворювач і ін.

Засіб надає комплексний догляд. Після нанесення на шкіру, маска так само висихає і утворює плотнопрілегающую плівку, яка абсорбує з пір шкірний жир, токсини і різні забруднення. І в цей же час живить і пом'якшує шкіру, скорочує пори.

Знімати таку плівку, за деякими відгуками, досить неприємно, як вона діє за принципом епіляції і зриває дрібні волоски. До того ж більше підходить для видалення ороговілого шару шкіри ніж глибокого очищення пір. Ціна від 180 рублів.

Але хто не наважується на такі екстрені заходи, ми пропонуємо більш щадні, але менш ефективні рецепти. Отже:

Щоб видалити чорні точки, і добре очистити шкіру потрібно проявити деякий механічний вплив інгредієнтів з абсорбуючі властивості.

Скраб-маска від чорних крапок з кави, солі і меду для жирної шкіри

Змішайте по чайній ложці:

  • звичайної кухонної солі
  • меленої кави
  • зацукрованого натурального меду
  • соку лимона
  • води

Невелика кількість нанесіть на проблемну зону, помасажуйте по масажних лініях, залишок розподіліть по всій шкірі обличчя. Залиште на 5-7 хвилин. Рясно змийте.

У масці для сухої шкіри, лимонний сік замініть соком алое і додайте чайну ложку будь-якого масла для сухої шкіри: мигдального або абрикосової кісточки, виноградної кісточки.

Приготуйте 10% сольовий розчин: на 2/3 склянки теплої води - чайна ложка солі. Ретельно розмішайте. Занурте марлеву пов'язку, відіжміть і накладіть на проблемну зону на 10-12 хвилин.

Сіль має ідеальні абсорбуючі і регенерують, вона так само очищає пори, усуває вугри, дезінфікує запалення і мікропошкодження.

Білкова маска з лимоном для чищення жирної шкіри від темних точок

Ретельно збийте яєчний білок з чайною ложкою лимонного соку. Нанесіть в два-три шари у міру висихання. Маска не тільки прибирає чорні крапки, а й надає стягуюче вплив, тому розслабте обличчя, і прийміть зручне положення. Через 10-15 хвилин змийте.

У суміш можна додати дрібку харчової соди або підлогу таблетки аспірину, які приберуть запалення, подсушат вугри, але зловживати не варто.

Білкова маска для чищення комбінованої і сухої шкіри від чорних крапок

Збийте яєчний білок з однією чайною ложкою:

  • концентрату / соку алое
  • натурального меду
  • 1-2 краплі вітамінів A і E (концентрованих) або одну ампулу.

Ретельно збиту масу так само наносите в два-три шари у міру висихання, тримайте до 15 хв.

Перед нанесенням маски потріть чорні точки вологим диском з невеликою кількістю харчової соди.

Така маска не тільки чистить чорні точки і пита
ет суху шкіру, але і стягує її, розгладжуючи зморшки.

Білкова маска з виноградом для чищення комбінованої і сухої шкіри від чорних крапок

Добре збийте яєчний білок з соком кількох виноградних ягід (неповна столова ложка), додайте чайну ложку меду, щіпку солі. Однорідну білкову масу наносите в два прийоми в міру висихання попереднього шару. Прийміть зручне положення на 15-20 хвилин, розслабтеся. Потім змийте.

Якщо говорити про лимоні і винограді, то за своїм складом «пальма лідерства» дістанеться другому. У винограді міститься практично всі вітаміни групи В, вітаміни A, C, E, K, а так само мінерали, органічні кислоти.

Тому дана маска не тільки почистить шкіру обличчя від чорних крапок, а й забезпечить повноцінний догляд.

Маска з вівсянки для чищення жирної шкіри від чорних крапок і вугрів

Подрібніть стакан вівсяних пластівців, з'єднайте зі столовою
ложкою харчової соди або бури, і солі. Отсипьте дві-три ложки, решта зберігайте в скляному посуді, його вистачить на кілька разів.

Суху масу змішайте з водою, або знежиреним кефіром. Нанесіть на проблемну зону, добре масажуйте по масажних лініях, потім розподіліть по обличчю, залиште на 5-7 хвилин.

Маска з вівсяних пластівців для чищення комбінованої і сухої шкіри від чорних крапок

За таким же принципом змішайте вівсянку з куховарської або морською сіллю. Дві-три столові ложки сухої суміші розведіть яєчним жовтком або сметаною. Ретельно потріть ніс або T-образну зону, потім розподіліть по всьому обличчю. Через 5 хвилин змийте.

Почервоніння після солі пройде через 20-30 хвилин. В обох випадках замість вівсянки можна використовувати м'якуш чорного хліба.

більше рецептів масок з вівсянки для обличчя

Маска з мильного крему для чищення комбінованої і жирної шкіри від вугрів і чорних крапок

Протріть проблемні зони ватнимдіском, змоченим 3% -м розчином перекису водню. Потім нанесіть невелику кількість камфорного мильного крему або крему для гоління.

Помасажуйте по масажних лініях, для цих цілей можна взяти звичайну губку або нежорстку пензлик. Для кращого впливу залиште маску на 5-8 хвилин. Залежно від стану шкіри, таку чистку можна проробляти кожен через день.

Масляна маска для чищення сухої чутливої шкіри

Протріть ніс, і якщо необхідно, бороду, ватним диском, змоченим в перекису водню або соляному розчині. Можна навіть потерти сіллю. Нанесіть тепле масло (або суміш масел) для сухого типу шкіри. Добре помасажуйте, можна пощипують рухами. Через 5-10 хвилин ретельно протріть шкіру ватним диском, змоченим теплою заваркою зеленого або чорного чаю.

Маска з настоянки календули для чищення жирної шкіри від вугрів і чорних крапок

Розведіть дві столові ложки пшеничного борошна до густоти сметани, розведеною настоянкою календули (чайна ложка на 50-60 мл води). Перед нанесенням маски, занурте вологий ватний диск в сіль або соду, і потріть їм чорні точки. Потім нанесіть маску на 12-15 хвилин.

Маски з глини для чищення жирної шкіри від вугрів і чорних крапок

Розведіть дві столові ложки кольорової глини (чорної або блакитний, зеленої, жовтої) теплою водою, а краще сумішшю соку лимона або цибулі, алое (в співвідношенні 1: 1 з водою). Суміш нанесіть на проблемну зону, добре масажуйте, залиште на 15-20 хвилин.

Чорна глина надає сорбційне і антисептичну дію. Добре очищає шкіру, нормалізує функцію сальних залоз, знімає запалення, усуває вугровий сить, запобігає появі чорних крапок.

маска з косметичної глини для чищення сухої і нормальної шкіри

Розведіть теплим молоком дві столові ложки кольорової глини (білої або рожевої для сухої; білою або рожевою, червоною для нормальної шкіри) до сметанообразного стану. Замість молока можна використовувати воду з додаванням ½ чайної ложки рослинної олії і по дві краплі вітаміну A і E.

Нанесіть на проблемне місце, добре потріть, потім суміш розподіліть на все обличчя. Якщо це ваша перша маска з глини, тримайте її не більше 10 хвилин, так як кольорова глина може не підійти вашій шкірі. І лише переконавшись в благотворний її впливі, тримайте 15-20 хвилин.

Така маска не тільки очищає пори, але і тонізує, посилює кровообіг, активізує клітинні обмінні процеси, підвищує пружність, покращує колір шкіри.

Маска-скраб з меду і яєчної шкаралупи для видалення комедонов

З'єднайте в рівному співвідношенні:

  • подрібнену в порошок яєчну шкаралупу
  • сік лимона або алое
  • зацукровані натуральний мед.

Нанесіть на зону чорних крапок, ретельно помасажуйте. Потім розподіліть по всьому обличчю, залиште на 12-15 хвилин, рясно змийте.

Маска з житнього борошна і кислого яблука для видалення чорних крапок

Змішайте по столовій ложці:

  • житній або кукурудзяної муки
  • натертого кислого яблука
  • зацукрованого меду.

Масажуйте зону чорних крапок, потім нанесіть на вологе обличчя на 15-20 хвилин. Рясно змийте.

Ось неповний список ефективних масок для чищення різного типу шкіри від чорних крапок. Будемо раді, якщо ви підберете для себе найбільш прийнятний варіант. Красивою і здоровою вам шкіри, і будьте щасливі!

Більше цікавих статей:

Адже, що таке комедони?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com