рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Маски для проблемної шкіри: як вибрати і кращі варіанти

  1. Як вибрати?
  2. Ефективні маски для проблемної шкіри

Якщо ти страждаєш від підвищеної жирності шкіри, від вугрів, чорних крапок і час від часу виникають запалень, твій догляд за обличчям обов'язково повинен включати в себе якісні маски для проблемної шкіри.

Як вибрати?

Вибираючи маски для проблемної жирної шкіри, слід уважно читати їх склад. Зменшити кількість себума і абсорбувати його надлишки допоможуть такі інгредієнти як оксид цинку, пудра бамбука, тапиоки, каолін, тальк.

Оксид цинку має антисептичну, протизапальну і загоює, що позитивно впливає на проблемну шкіру. Також позбавленню від запалень і акне сприяє сірка.

Також позбавленню від запалень і акне сприяє сірка

У боротьбі з потовщенням рогового шару шкіри прийдуть на допомогу кошти з саліцилової кислотою і фруктовими кислотами. Вони позбавлять особа від ороговілих клітин і вдосконалять мікрорельєф.

Врахуй, що проблемна шкіра особливо потребує ретельного очищення від скупчилися забруднень, надлишків шкірного сала і частинок косметики. З цими завданнями чудово впораються маски на основі глини. Вони виконують роль природного антисептика, забезпечують глибоке очищення, буквально витягаючи зі шкіри все зайве, звужують пори, знімають локальні запалення.

Ще один популярний помічник в боротьбі за здорове і гарне обличчя - масло чайного дерева, яке володіє сильними антибактеріальними властивостями і дуже ефективно бореться з дефектами шкіри.

Добрими заживляющими властивостями може похвалитися равликовий муцин, тому зверни увагу на маски з цим чудодійним компонентом.

Ефективні маски для проблемної шкіри

  • Очищаюча маска-скраб 3-в-1 «Чайне дерево», The Body Shop

Ця маска з маслом чайного дерева і каолінової глиною має глибоко очищає, тонізуючими і заспокійливі властивості. Забезпечує антибактеріальний ефект, позбавляє від відмерлих клітин і неприємного жирного блиску, вирівнює тон, що не пересушує проблемну шкіру. Особливо зацікавить веганів.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Грязьові маски для обличчя: як підібрати під свій тип шкіри?

ЧИТАЙ ТАКОЖ:   Грязьові маски для обличчя: як підібрати під свій тип шкіри

  • I'm Real Tea Tree Mask Sheet, Tony Moly

Це засіб, у складі якого також є екстракт чайного дерева, покликане контролювати виділення себума і підсушувати запалення. Надає антисептичну і загоює дію на шкіру, схильну до виникнення різних дефектів, запобігає нові висипання.

  • Anti-Blemish Solutions ™ Oil-Control Cleansing Mask, Clinique

Очищаюча маска Anti-Blemish Solutions Oil-Control Cleansing Mask - це дієва маска від прищів, чорних крапок, почервоніння і подразнень. Її дія спрямована на усунення факторів, які сприяють появі акне, на очищення пір і контроль вироблення себума. Приємна на шкірі, діє за п'ять хвилин.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Не роби цього: 5 продуктів, які не можна наносити на обличчя

ЧИТАЙ ТАКОЖ:   Не роби цього: 5 продуктів, які не можна наносити на обличчя

  • Маска-детокс для особи Instant Deto xMask, Caudalie

Ще одна знахідка - маска для проблемної шкіри обличчя від Caudalie - допоможе усунути токсини і таке накопичення. Натуральні інгредієнти благотворно впливають на поверхню шкіри, роблячи її більш гладкою і привабливою. Вичавки з виноградної шкірки в складі -антіоксіданти з дренирующими властивостями - підвищать захисний бар'єр шкіри. Рожева глина і кави позбавлять від токсинів, очистять пори і додадуть матовий ефект.

  • Effaclar Unclogging Purifying Sebo-Controlling Mask, La Roche-Posay

Cеборегулірующая маска для чутливої ​​і проблемної шкіри буде особливо актуальна влітку. Вона має підсушують ефектом, при цьому не залишаючи неприязнь відчуття сухості. Результат - чисте обличчя, позбавлене жирного блиску приблизно на 8-9 годин.

Результат - чисте обличчя, позбавлене жирного блиску приблизно на 8-9 годин

Як вибрати?
Як вибрати?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com