рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Фігурки на весільний торт

  1. Яку фігурку на весільний торт краще вибрати?
  2. Фігурку нареченого і нареченої
  3. Стильні класичні фігурки
  4. Смішні в ролі мультяшних героїв
  5. З чого роблять їстівні фігурки?
  6. з мастики
  7. з марципану
  8. Відео: як зробити оригінальну фігурку своїми руками
  9. Фото-підбірка прикольних фігурок з полімерної глини

За старою доброю традицією весільний стіл прикрашає торт, який зазвичай більш схожий на кулінарний шедевр. Щоб торт виглядав згідно нагоди, на його вершині нерідко красуються різні статуетки, що символізують любов. Ці святкові десерти замовляють в кулінарії, де роблять випічку, а виготовляються вони за бажанням молодят в будь-якому жанрі і кольорі. Фігурки на весільний торт своїм корінням сягають ще за часів язичництва, також вони вважаються оберегами для молодят. до змісту ↑

Яку фігурку на весільний торт краще вибрати?

Фігурки на десерті, який присвячений весільної церемонії, бувають їстівними або неїстівними. Для їх виготовлення використовують різні матеріали. Ось перелік тих, які використовуються частіше за інших:

  • полімерну глину;
  • фарфор;
  • кераміку;
  • пластмасу;
  • льодяникову масу;
  • шоколад;
  • карамель;
  • мастику;
  • марципан;
  • тісто.

Якщо у молодят є бажання надовго зберегти символічні весільні статуетки, то варто купити неїстівні вироби. Якщо ж хочеться порадувати гостей традиційним поїданням кращого шматка торта з фігурками винуватців торжества, то цей ритуал запасати на кінець весільного торжества. Будь-яка фігурка на весільному торті повинна відповідати тематичній спрямованості одруження і всього свята.

до змісту ↑

Фігурку нареченого і нареченої

Класика жанру - статуетки нареченого і нареченої на весільному десерті. Вони тримаються за руки, танцюють, цілуються, їдуть в автомобілі, кортежі або тракторі. Статуетки своїм виглядом нагадують стиль життя або характер новоявлених молодят. Нерідко фігурки на весільний торт візуально схожі на своїх прототипів або є жартівливими образами нареченого і нареченої. Наприклад, коли наречена ловить майбутнього чоловіка вудкою або наречений силою тягне її в ЗАГС. Багато пар вибирають зовсім незвичайні статуетки, які розташовуються уздовж верхнього краю, звішуючи з торта свої марципанові ніжки.

до змісту ↑

Стильні класичні фігурки

Фігурки молодят на весільному десерті не обов'язково повинні виглядати в класичних нарядах: білій сукні, чорному костюмі. Якщо підійти до цієї затії з креативом, фантазією, то давня традиція заграє новими фарбами. Фігурки на весільний торт буде виглядати як Адам і Єва, янголята, у вигляді двох голубів або пари лебедів. Класичним весільним атрибутом для вершини кулінарної композиції є пара будь-яких предметів: голубів, сердець або обручок.

до змісту ↑

Смішні в ролі мультяшних героїв

Мультиплікаційні герої - теж часті «гості» на столі молодят. Кому порядком набридла класика, той вибирає ведмежат, слоненят, котів, жирафів, жар-птиць, а також героїв відомих американських мультиків: Мелмана і Глорію, Красуню і Чудовисько, Принца і Попелюшку або Рапунцель і Юджина. Ці персонажі у всіх без винятку викликають захоплені усмішки, створюючи казкову весільну атмосферу.

до змісту ↑

З чого роблять їстівні фігурки?

Виготовляються їстівні фігурки на весільний торт по-різному. Наприклад, марципан допоможе красиво оформити статуетки, а нескладні шоколадні фігури білого або чорного кольору стануть прикрасою стильного весільного десерту. Крем і цукор теж дозволять створити смачну кульмінацію весілля. Якщо молодята хочуть бачити на вершині торта два білих лебедя, то для їх виготовлення, як правило, використовують хрустке білосніжне безе. Більш затребувані серед молодят матеріали для весільних статуеток на торт - мастика і марципан.

до змісту ↑

з мастики

Нерідко для створення статуеток на торт для весілля використовується мастика. Цим продуктом не тільки покривають торт і роблять фігурки з нього, а й створюють усілякі написи і більш складні композиції. Мастика - це однорідна їстівна в'яжучі маса з клеїться сумішшю. Її виготовляють і на кондитерських фабриках, і в домашніх умовах. Правильно приготовлена ​​мастика по консистенції нагадує пластилін. Існує кілька видів такого матеріалу для виготовлення солодких статуеток:

  1. Молочна. Для її виготовлення використовують згущене молоко.
  2. Медова. Неважко здогадатися, що в неї додається мед і, на відміну від простої цукрової, така мастика не розсипається і не кришиться.
  3. Желатинова. Її використовують для створення складних композицій.
  4. Квіткова. Цей вид мастики призначений для виготовлення квітів і пелюсток.
  5. Промислова. Вона створюється виключно у виробничих цехах, а за смаком нагадує просту цукрову мастику, приготовлену в домашніх умовах.

Вона створюється виключно у виробничих цехах, а за смаком нагадує просту цукрову мастику, приготовлену в домашніх умовах

до змісту ↑

з марципану

Марципанові прикраси для сімейного урочистого торта дуже легко зробити в домашніх умовах. Ліплення фігурок відбувається набагато простіше, адже у марципану набагато вище склеюють здатності, ніж у мастики або іншого солодкого матеріалу. Марципан - це не арахісова присипка, якою посипають булочки. До складу цього пластичного матеріалу входить мигдаль, подрібнений з цукром і залитий сиропом. Суміш або готують самостійно, або купують в магазинах вже готову. Фарбують марципанові статуетки харчовими барвниками.

до змісту ↑

Відео: як зробити оригінальну фігурку своїми руками

Неїстівні статуетки для торта молодят, фігурки тварин або птахів, що виражають вірність, любов і достаток, замовляють теж нерідко, адже вони зберігаються довгі роки. Подивіться майстер-клас з виготовлення глиняних фігурок на весільний торт від дизайнера Є. Лушнікова:

Фото-підбірка прикольних фігурок з полімерної глини

У скульптурі легко відтворити образ будь-якої людини, з точними рисами обличчя, якщо скористатися полімерною глиною. Такі статуетки робляться будь-якого розміру і зберігаються без обмеження часу, не втрачаючи первісного вигляду. Глиняні фігурки на весільний торт ліпляться майстрами по фото, але коштує така послуга недешево. Сама кольорова полімерна глина коштує недорого, тому молодята цілком зможуть виліпити на своє свято будь-яку статуетку самостійно, приклавши невеликі зусилля. Фото підбірка нижче допоможе вам побачити, якими бувають весільні варіанти статуеток.

Яку фігурку на весільний торт краще вибрати?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com