рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

ЯК ЗРОБИТИ шарнірних ЛЯЛЬКУ З полімерної глини: Майстер-клас зі створення шарнірної ляльки

  1. Очам для ляльок з полімерка необхідна можливість ВИПАЛУ.
  2. Ліплення ляльки з глини Майстер клас
  3. Читати ще:

Ліплення ляльок з глини (пластику) вимагає планомірних дій Ліплення ляльок з глини (пластику) вимагає планомірних дій. Однак, найбільш схожі на людину шарнірні ляльки виходять з силікону. З м'якою липи можна зробити ось таку ляльку-іншопланетянку.

Чи Такий ви діви в житті не зустрічали ... (Тетяна Муратова) Авторська лялька. Єдиний екземпляр. Зобразіть її на аркуші паперу не загубивши жодної дрібниці, задайте пропорції ляльки, її позу, деталі особи, зачіски і костюма. Наступний етап - створення з мідного дроту каркаса майбутнього тільця.

Очам для ляльок з полімерка необхідна можливість ВИПАЛУ.

З її використанням ліплення голови ляльки буде набагато легше і швидше. Спочатку виліпити лялькову голову, оскільки це досить об'ємна деталь, перевірте, як вона виглядає в профіль і анфас. Потім зробіть ляльці ручки і ніжки, для цього краще використовувати каркас. Ліплення кистей і рук ляльок вимагає особливо ретельного і детального підходу. Дочекайтеся повного затвердіння глини (пластику), а потім зробіть її шліфування з допомогою дрібної шкурки.

Ліплення ляльки з глини Майстер клас

Зробіть грунтовку ляльки, просушіть її. Розмалюйте деталі лялькового особи, найкраще підійдуть для цієї мети акрилові фарби. Не забувайте звірятися з вашим ескізом для цієї ляльки. Волосся можна зробити і мохеру або вовни відповідного кольору. Підбирайте таку пряжу, що б її можна було легко розпушити або зваляти. В цьому випадку лялька не перевернеться. А тепер по темі. Я теж давно вже захоплююся ліпленням з полімерної глини і з холодного фарфору.

Навіть якщо ви вже давно не граєте в ляльки, сам процес виготовлення своїми руками ляльки на шарнірах принесе вам незабутнє задоволення. Це навіть не майстер клас, що розтягнувся на кілька днів, а може бути, і тижнів. Для тих, хто не знає, як зробити шарнірну ляльку, але хоче дізнатися, можу дати одну пораду: читайте і робіть. Краще запастися відразу всім і розкласти на столі, щоб не переривати майстер клас з-за відсутності будь-якої дрібниці.

Досвідчений майстер знає, що перш ніж ліпити фігурки з пап'є-маше, треба передбачити на них держалкі. Зробіть заміс з ПВА і туалетного паперу. Обклейте пап'є-маше своїми руками голову і тулуб. З тієї ж разогнутой дроту наріжемо 10 відрізків для кистей рук і 10 для стопи. Це будуть пальчики нашої іграшки. Виліпимо з пап'є-маше на металевих заготовках-пальцях стопи і кисті, сформувавши також круглий шарнір в місцях знаходження суглобів.

Закріпивши дужку всередині голови ляльки, до іншого її кінця прив'яжіть гумку і пропустіть її через тулуб двома петлями. Спосіб виготовлення ляльки на шарнірах завжди один. Варіюється лише сировину, з якого виготовляються деталі. Найзручніший матеріал - полімерна глина. Але це може бути і пап'є-маше, і звичайне дерево. Каркас для вироби виконується із сталевого дроту, гвинтиків і снарядів для пневматичної рушниці. З цієї складною конструкцією легко впорається майстер.

З інструментів, крім перерахованих в першому варіанті, знадобиться маленький деревообробний станочек. Я до вас з малюком з полімерної глини. Народився 8 см на зріст, здоровий вгодований хлопчик із зеленими очима. Тривалість 2 заняття по 5 годин. Вартість 6500 рублів, з урахуванням матеріалів. 20 березня (неділя), 11:00. Майстер-клас «Шарнірні звірі з полімерної глини». Йде запис. Майстер-клас «Кріззі намиста». Викладач Тетяна Прощекальнікова.

3 заняття по 4.5 години. Автор і викладач курсу Єлизавета Овчинникова. У програму майстер-класу входить: навчання початковим навикам роботи з полімерною глиною, використання різних інструментів для створення текстур, складок і т.д. Йде запис. Майстер-клас «Об'ємні фантазійні картини з тканини».

3 заняття по 3 години, початок о 16:00. Всього за 3 заняття ви створите двох неповторних Чудик один з яких буде з простими кріпленнями, а другий - складніше, зі своїми хитрощами і особливостями!

Шарнір должнибилі сферичної форми! і робити їх Наддо окремо, як голову, щоб вони були порожні. звіряти розмір з малюнком. Ви можете зробити кольорову пластику. Кожну порцію кольоровий пластики треба тримати окремо загорнутої в поліетиленовий пакет - все їх треба помісти в пластиковий контейнер з щільною кришкою - тримати в холодильнику.

Підстрижіть ляльку або зробіть їй зачіску. Ліплення ляльки з глини дає широкий простір фантазії, ви можете виготовити саму фантастичну іграшку. Ліплення ляльок із пластику дозволяє надати їй будь-яку позу і обсяг. Хороший помічник у цьому виді рукоділля - зім'ята фольга.

Читати ще:

  • Прищі на підборідді причини і лікування Останнім часом мене беспокоют прищі на підборідді. 2. Подразнення, почервоніння, прищі [...]
  • Ручний фрезерний верстат по дереву для домашньої майстерні Ручний фрезер для дерева є одним з видів стаціонарного фрезерного верстата. В [...]
  • Скільки бактеріальних генів вміститься в одній людині? Галактоглюкоманнан - полімер, що складається, в основному, з молекул галактози, глюкози і [...]
  • Образ Павлуші в оповіданні І В оповіданні І.С. Тургенєва "Бежин луг" ми зустрічаємося з мисливцем, що заблукали в лісі, [...]
  • Права, довідка від лікаря, військовий квиток 20.Б, у військовому квитку стаття не вказана. Проходьте обстеження і якщо його результати [...]

Скільки бактеріальних генів вміститься в одній людині?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com