рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

7 б'юті-продуктів, які допоможуть позбутися від чорних крапок

  1. Пінка для вмивання з деревним вугіллям, Roland
  2. Свіжа маска «Не дивись на мене», Lush
  3. Що очищає крем Ромашка / Берегомет, L: A BRUKET
  4. Гель-скраб-маска «Ідеальна шкіра», Чистая Линия
  5. Маска з термальною глиною, Frais Monde
  6. Мило Anti-Blemish Solutions, Clinique
  7. Маска на основі глини і м'яти, Herbalife SKIN

Вони можуть з'являтися через відсутність системи харчування, шкідливого впливу факторів навколишнього середовища і стресів, але частіше - через неправильно підібраного або недостатнього догляду за шкірою. Ми говоримо про чорних точках, правильне медична назва яких «відкриті комедони».

На відміну від акне , Чорні точки майже не доставляють нам фізичного дискомфорту (тобто, хворобливих відчуттів). Це всього лише пробки, що утворюються в порах з надлишків шкірного сала, чорний відтінок яким надає пігмент меланін. З іншого боку, вони вимагають щільного тону, якщо ви збираєтеся на важливий захід, і складних маніпуляцій з консілера, коли ви йдете на роботу, щоб образ був бездоганним.

Чи готові почати боротьбу з чорними точками прямо зараз? Нижче - відразу сім продуктів, які вам в цьому допоможуть.

Пінка для вмивання з деревним вугіллям, Roland

Пінка для вмивання з деревним вугіллям, Roland

«Чорний вугілля для білої шкіри», - то, що японці говорять про пінці для вмивання Roland з деревним вугіллям, який глибоко проникає в пори, «витягує» з них все забруднення і абсорбує шкірне сало. Кремова текстура кошти перетворює процедуру в насолоду, але тут важливо не захоплюватися: навіть невеликої кількості пінки, розміром з велику горошину, вистачить, щоб очистити шкіру «до скрипу». Гідролізований шовк в складі дбайливо усуває будь-які забруднення, не залишаючи відчуття сухості. Сказати, що продукт економно витрачається - не сказати нічого. А натуральний аромат пінки стане приємним бонусом.

Свіжа маска «Не дивись на мене», Lush

Свіжа маска «Не дивись на мене», Lush

«Створена для тих днів, коли вам хочеться від усіх сховатися, ця ензимну, отшелушивающая свіжа маска для обличчя володіє всім необхідним для того, щоб підбадьорити вас і підготувати до наступної зустрічі зі світом», - повідомляють представники британського бренду натуральної косметики Lush. У складі кожної маски: 10% свіжовичавленого лимонного соку для чистоти і тонусу шкіри, рисовий сироп і мелений білий рис для ніжної ексфоліації, м'який органічної тофу і масло муру-муру для живлення і зволоження, а також масла неролі і грейпфрута, відповідальні за яскравий аромат . Але будьте уважні: в силу своєї виняткової натуральності, «Не дивись на мене» від Lush зберігається тільки 28 днів.

Що очищає крем Ромашка / Берегомет, L: A BRUKET

Що очищає крем Ромашка / Берегомет, L: A BRUKET

Що очищає крем Ромашка / Берегомет від бренду L: A BRUKET (косметики, натхненної природою) стане відмінним подарунком як собі, так і комусь із близьких. Просто тому, що лаконічний дизайн і флакон смоляного відтінку не можуть не сподобатися. І це не кажучи вже про дії. Що очищає крем з маслом какао, оливковою олією, екстрактами ромашки і вівса не тільки бореться з недосконалостями шкіри, але не менш ефективно зволожує і живить її. До слова, цей продукт відмінно підійде власницям чутливої ​​шкіри - за рахунок свого заспокійливого і антисептичної дії. А з недавніх пір лінія L: A BRUKET стала доступна в Росії, в бутиках і на сайті Molecule Project, так що познайомитися з нею можна прямо зараз.

Гель-скраб-маска «Ідеальна шкіра», Чистая Линия

Гель-скраб-маска «Ідеальна шкіра», Чистая Линия

Якщо ви нерівно дихайте до продуктів «все в одному», які неймовірно зручно брати з собою в поїздки, зверніть увагу на косметичний засіб 5 в 1 «Ідеальна шкіра» бренду «Чистая Линия». Перед вами - гель для вмивання, маска і скраб, об'єднані в одному флаконі, які однаково добре працюють в будь-якому з обраних напрямків. Активні компоненти в складі якісно очищають, усувають жирний блиск і помітно звужують розширені пори. Від цього продукту не варто чекати «вау-ефекту», проте він робить свою роботу на тверду п'ятірку і може похвалитися вкрай привабливою ціною.

Маска з термальною глиною, Frais Monde

Маска з термальною глиною, Frais Monde

Спеціальна маска Frais Monde на основі глини термальних джерел глибоко очищає проблемну шкіру обличчя, справляючись з чорними точками і запаленнями. Сірчиста термальна вода Repole, що входить до складу кожного засобу бренду, відновлює кислотно-лужний баланс шкіри. Екстракт бурих водоростей нормалізує роботу сальних залоз, очищає пори і нейтралізує запальні процеси. А екстракти лимона і лопуха надають терпку дію, видаляючи навіть мікроскопічні забруднення. В цілому, вже після першого застосування маска надає шкірі свіжість і здорове сяйво, а в довгостроковій перспективі - значно покращує її текстуру.

Мило Anti-Blemish Solutions, Clinique

Мило Anti-Blemish Solutions, Clinique

Безумовно, якщо у вас суха шкіра, від використання мила - навіть з самої дбайливого формулою - краще відмовитися. Однак якщо мова йде про чорних точках, важливо розуміти, що з такою дерматологічної проблемою зазвичай стикаються якраз власниці жирної та комбінованої шкіри. Саме тому мило, що володіє підсушують ефектом, буде тут дуже до речі. Наприклад, антибактеріальний варіант Anti-Blemish Solutions від Clinique, який підходить не тільки для особи, але і для тіла. У його складі можна виявити капсульованих саліцилову кислоту, цинк (мінерал, який контролює вироблення жиру) і кофеїн, які моментально знімають запалення і вирівнюють тон шкіри.

Маска на основі глини і м'яти, Herbalife SKIN

Маска на основі глини і м'яти, Herbalife SKIN

Дівчата, які знають про проблему чорних крапок не з чуток, також відмінно знають, що один з кращих способів впоратися з ними - глина. Насичена кремова маска на основі глини від Herbalife SKIN видаляє забруднення і абсорбує надлишковий жир, покращує зовнішній вигляд пір вже після першого застосування, готує клітини до засвоєння поживних речовин з інших продуктів догляду і підходить для шкіри будь-якого типу. Ексклюзивна формула кошти також включає в себе вітамін B3, вітаміни-антиоксиданти С і Е, алое віра, масло розмарину і масло м'яти. Задоволення від використання гарантовано.

Чи готові почати боротьбу з чорними точками прямо зараз?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com