рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Приймаємо висівки для схуднення і худнемо без зусиль

  1. Основні види висівок
  2. У чому полягає корисність
  3. рекомендації
  4. печиво
  5. цукерки
  6. йогуртовий десерт

Ніхто не ризикне заперечувати той факт, що з часів епохи Ренесансу багато в нашому житті змінилося, зазнало змін і ставлення до пишних форм

Ніхто не ризикне заперечувати той факт, що з часів епохи Ренесансу багато в нашому житті змінилося, зазнало змін і ставлення до пишних форм. Якщо раніше дівчина в тілі вважалася Венерою - богинею любові і родючості, (тобто нареченою нарозхват), то зараз чоловіки вважають за краще бути поруч з дівчиною, яка має параметри 90-60-90. Можливо, саме тому, що дівчата хочуть бути схожими на «ідеал», і з'явилося так багато дієт, ну да не в цьому суть ... Сьогодні ми зібралися, щоб допомогти вам повернути або знайти гарне і здорове тіло! Знайомтеся, - це знаменита висівковий дієта, яка здобула славу і завоювала натовп шанувальників, завдяки своїм приголомшливим результатами!

Для тих, хто ніколи не стикався з висівками, розповідаємо: висівки - це лушпиння, вторсировина, зовнішня оболонка, що залишилася при обробці зерна, яке має піти на муку. Незважаючи на таке мало привабливе визначення, висівки є дуже цінним і корисним продуктом - мало хто знає, але саме вони увібрали в себе 90% корисних біоактивних компонентів.

Основні види висівок

Пшеничні висівки для схуднення, за рахунок своєї легкої Усваімость і не дуже волокнистої структури, вважаються м'якими і рекомендуються тим, хто ніколи досі не сидів на висівковий дієті.

Через високий вміст, схожого з твариною, білка (до 40%), який не відкладається в жири, а відразу ж витрачається, гречані висівки вважаються корисніше інших.

Кукурудзяні висівки містять багато нерозчинної клітковини, що значно знижує ризик виникнення онкологічних захворювань.

Вівсяні висівки для схуднення є більш дієвими, так як відрізняються від своїх побратимів більше волокнистої структурою, саме тому на них рекомендують переходити поступово і тільки після успішного «досвіду», наприклад, з пшеничними.

Властивості рисових висівок схоже з вівсяними, з тією лише відмінністю, що рисових висівок завжди потрібно менше - так замість 0,5 склянки вівсяних, вам знадобиться всього 2 ст.л. рисових висівок.

Житні і ячмінні висівки в наших краях не користуються великим попитом (найпопулярнішими вважаються вівсяні і пшеничні), не дивлячись на те, що мало чим відрізняються від своїх побратимів. Вони містять багато розчинної клітковини і сприяють зниженню холестерину.

У чому полягає корисність

По-перше, висівки для схуднення багаті клітковиною, яка необхідна для будівництва клітин і нормальної роботи кишечника.

По-друге, висівки містять багато білка, вітамінів і мінералів, необхідних організму - вітаміни: групи В, вітамін А і Е, бета-каротин ... І мінерали: залізо, йод, мідь, магній, кальцій, фосфор і т.д.

По-третє, завдяки своїй волокнистості, висівки очищають кишечник і виводять шлаки.

По-четверте, висівки благотворно впливають на роботу печінки і регулюють цукор в крові.

Ну, а по-п'яте, висівки надовго дають відчуття ситості і пригнічують апетит, що і дає можливість худнути без особливих зусиль.

за складом

На упаковці в складі має бути зазначено щось типу цього: «висівки пшеничні дієтичні» або ж цього - «оболонка пшеничного зерна, ядро ​​кедрового горіха, яблуко». Наявність в складі шматочків фруктів і овочів вітається, а ось ароматів, консервантів та іншої гидоти - не допускається.

За терміном придатності

Висівки для схуднення, які не обробляють паром, зберегли більшу кількість корисних речовин, але мають менший термін придатності (не більше 4 місяців).

По типу

Висівки бувають розсипчасті і формовані (гранульовані, наприклад), краще, якщо ваш вибір впаде на перші, так як тільки розсипчасті більш-менш гарантують вам те, що в них немає ніяких шкідливих домішок. Більш того, розсипчасті висівки менш калорійні.

За смаком і запахом

Куплені висівки не повинно мати жодного стороннього запаху (наприклад, плісняви) або ж смаку (наприклад, дріжджів).

по виду

• по-перше, висівки мають сірувато-коричневий колір (і ніякий інший);
• по-друге, висівки повинні бути маленькі, тонкі, м'які і невагомі, а не як каша січка;
• потріть щіпку висівок між пальцями - чим менше муки побачите, тим вище якість (в ідеалі, її взагалі не повинно бути).

За ціною

Не варто свідомо купувати найдешевші висівки - їх якість буде свідомо низьким.

Знайти висівки можна не тільки в супермаркеті, але і в аптеці, зазвичай, вони там фігурують під назвою «Клітковина».

  1. гіповітаміноз
  2. Зайва вага
  3. Порушення роботи шлунково-кишкового тракту
  4. Серцево-судинні захворювання
  5. Підвищений рівень цукру в крові
  6. Порушення в роботі печінки і жовчного міхура
  • Висівки можна споживати в їжу при непереносимості білка або ж алергії на клітковину;
  • Заборонено приймати при хворобах і пошкодженнях шлунково-кишкового тракту (розлад, спайки, виразка і т.д.);
  • Так як висівки перешкоджають всмоктуванню лікарських препаратів, їх не можна споживати в період тривалого «таблеткового» лікування;
  • У зв'язку з тим, що прийом висівок знижує артеріальний тиск, їх не можна приймати гіпотонікам;
  • Не можна приймати висівки для схуднення на постійній основі.

Дієта складається в тому, що ви протягом 3 етапів (10-14-60 днів) тричі на день під час їжі споживаєте висівки для схуднення. Приймати можна, як в сухому вигляді, так і попередньо запареними: заливаєте їх 0,5 склянки окропу, через 15-20 хвилин зціджуєте, а вийшла «кашку» ділите на 3 рівні частини і протягом дня споживаєте в їжу.

Отже, починати дієту слід з того, щоб за три дні підготувати свій організм до дієти - тобто з'їдати по 0,5 ч.л. запарених висівок (тричі на день, зрозуміло), так як протягом наступного тижня вам потрібно буде приймати вже по 1 ч.л.

Через 10 днів (але не раніше) ви можете зробити розвантажувальний день (вітаємо, ви пройшли перший етап дієти!) - день очищення організму від шлаків, до якого слід готуватися заздалегідь - напередодні ввечері з'їжте 2 ст.л. висівок і протягом години запейте 2 склянками води. У розвантажувальний день ви повинні тричі в день з'їдати по 2 ст.л. висівок і запивати їх великою кількістю води, також протягом дня потрібно випити півтора літра кефіру.

Після розвантажувального дня починається другий, двотижневий, етап вашої дієти (хоча, якщо вас влаштує декадний результат, то цей і наступний етап вам більше не потрібні) - все те ж саме, тільки тепер вам потрібно споживати вже по 2 ст.л. висівок три рази в день.

Третій (завершальний), двомісячний, етап - 2 ч.л. сухих висівок три рази в день.

Ось і закінчилася ваша дієта - вітаємо! Правда, не так страшно, як здавалося на перший погляд? А, якщо враховувати, що вона не має на увазі ні фізичних вправ, ні відмови від звичного раціону, так це просто казка!

рекомендації

• Щоб вам було легше почати дієту, спробуйте попередньо запарити висівки окропом, а після - додати до кефіру або йогурту.

• Розвантажувальний день найкраще влаштовувати на вихідних, так як ваш шлунково-кишкового тракту буде працювати швидше, отже, ви будете часто бігати до вбиральні і відчувати відповідні ситуації почуття: здуття і • Розвантажувальний день найкраще влаштовувати на вихідних, так як ваш шлунково-кишкового тракту буде працювати швидше, отже, ви будете часто бігати до вбиральні і відчувати відповідні ситуації почуття: здуття і   важкість у животі, метеоризм і т важкість у животі, метеоризм і т.д.

• Розвантажувальний день можна проводити навіть не сідаючи на дієту (в профілактичних цілях).

• Споживаючи висівки для схуднення, пам'ятайте, що їх завжди слід запивати великою кількістю води, в іншому випадку, дієта не дасть очікуваного результату.

• Не перевищуйте максимальну добову дозу - 30 м

• Не забувайте про те, що дієта складається з трьох етапів, перехід з / в які вимагає розвантажувальні дні.

• Якщо ви не переслідуєте цілі скинути зайві кіло, а просто хочете нормалізувати роботу кишечника, тоді вам рекомендовано споживати по 1 ч.л. висівок в день курсами по пару тижнів.

• Якщо у вас є схильність до таких захворювання, як: геморой, цукровий діабет, запори і атеросклероз - вам наказано вживати висівки на постійній основі - по 0.5 ч.л. щодня.

І, до речі, один відомий дієтолог, П'єр Дюка, в своїй системі харчування (детальніше про неї читайте в статті - http://www.podryzhka.ru/diety-dlya-poxudeniya/francuzskaya-dieta-pera-dyukana.html ) Радить споживати висівки кожен день. Так, не з популярних чи книг дієти француза, «просочилася» інформація, що зернова лушпиння сприяє зниженню ваги без застосування будь-яких зусиль? Як думаєте?

Кожен, хто дотримується дієти заради скидання зайвої ваги, вважає, починає активно обмежувати себе в їжі. Так як мало хто наважується повністю відмовитися від м'яса чи хоча б знизити кількість його споживання, під «роздачу» потрапляє солодке і борошняне. Саме для того, щоб спростувати міф про те, що солодке і випічка не можуть бути корисними, ми і підготували для вас ці рецепти!

печиво

  • Сир з 0% жирності - 1 ст.л .;
  • Сухе молоко - 2 ст.л .;
  • Яйце куряче - 2 шт .;
  • Ягода (будь-яка) - 1 ст.л .;
  • Насіння льону - 2 ст.л .;
  • Вівсяні висівки - 5 ст.л .;
  • Пшеничні висівки - 3 ст.л .;
  • Борошно з вівсяних висівок - від 2 ст.л .;
  • Замінник цукру;
  • Мускатний горіх, кардамон, кориця, імбир і коріандр (за смаком);
  • За бажанням можна додати гвоздику і цедру лимона.

1) Заливаємо ягоди окропом.

2) Змішуємо в блендері, додаючи по черзі: сир, яйця, висівки, сухе молоко, насіння льону, спеції і цукрозамінник.

3) Кладемо туди ж розпарені ягоди і гарненько перемішуємо.

4) Додаємо стільки борошна, щоб тісто можна було скачати і розкачати.

5) Викладаємо тісто на пекарський пергамент і тонко розгортаємо.

6) Ріжемо на квадратики або видавлюємо формочкой фігурки.

7) Випікаємо протягом 10 хвилин при температурі 180.

цукерки

  • Яйце (білок) - 2 шт .;
  • Мед - 100 г;
  • Цукор - 70 г;
  • Вівсяні пластівці - 60 г;
  • Вівсяні висівки - 3 ст.л .;
  • Чорнослив - 70 г;
  • Мигдаль - 100 г;
  • Цукрова пудра і пелюстки мигдалю (для обвалювання).

1) Блендером подрібнюємо мигдаль.

2) Змішуємо цукор і мед, ставимо на вогонь і чекаємо, поки розчиниться цукор.

3) Збиваємо білки.

3) Коли сироп охолоне, додаємо в нього білки і подрібнений мигдаль - ретельно перемішуємо і охолоджуємо.

4) До отриманої маси додаємо дрібно порізаний чорнослив, вівсяні пластівці і висівки - вимішуємо і скочується в кульки.

5) Одну половину обвалюють у цукровій пудрі, іншу - в мигдалі.

йогуртовий десерт

  • Натуральний йогурт - 0,5 ст .;
  • Ягода (будь-яка) - 0,5 ст .;
  • Мюслі - 1 ст.л .;
  • Висівки для схуднення (будь-які) - 1 ст.л .;
  • Очищені насіння соняшнику - 1 ст.л .;
  • Вівсяні пластівці (НЕ швидкого приготування) - 6 ст.л .;
  • Мед - 1 ч.л.

1) Подрібнюємо блендером ягоду і заливаємо йогуртом.

2) Додаємо туди все інше і ретельно перемішуємо.

3) Перекладаємо масу в контейнер і відправляємо в холодильник на 8-12 годин.

Доброго времени суток, мої дорогі читачки!

Сьогодні я хочу поговорити з вами про висівках, а точніше про те, наскільки вони корисні і чи можна з їх допомогою схуднути.

Почну з того, що, будучи чула про висівковий дієті, сама я її не пробувала, зате з висівками «дружу» досить-таки давно і тісно. Вже пару років як я, в якості профілактики та для нормалізації роботи шлунково-кишкового тракту, споживаю їх: 1 ст.л. на склянку кефіру раз в день.

Розповім, що я помітила незвичайного: щороку, до зими (і взимку, чого вже гріха таїти), я, як і всі нормальні люди, поправляюсь на пару-трійку кілограм ... Але, хочете - вірте, хочете - ні, в цьому році я не набрала ні грама! Більш того, не дивлячись на те, що не переслідувала мету схуднути, скинула 1 кг!

Саме з цього моменту мене і поселила думка про те, що висівки допомагають худнути, а висівковий дієта - працює (незалежно від того, що ми про це думаємо)! Впевнена, що дотримуючись дієти, ви досягнете досить непоганих результатів, не докладаючи при цьому ніяких труднощів!

Правда, тепер мені не дає спокою одне-єдине питання: якщо висівки містять 90% «корисностей» і дають такі приголомшливі результати, що ж тоді залишається самим злаків?

Будьте здоровими і красивими! До зустрічі!

Ваша Подружка, Івахова Катерина (kathrine_666)

Правда, не так страшно, як здавалося на перший погляд?
Так, не з популярних чи книг дієти француза, «просочилася» інформація, що зернова лушпиння сприяє зниженню ваги без застосування будь-яких зусиль?
Як думаєте?
Правда, тепер мені не дає спокою одне-єдине питання: якщо висівки містять 90% «корисностей» і дають такі приголомшливі результати, що ж тоді залишається самим злаків?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com