рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Mobile-review.com Огляд bluetooth-гарнітури Samsung WEP-450

  1. Комплект поставки: гарнітура Зарядний пристрій Інструкція Компанія Samsung в 2009-му році представить...
  2. Спосіб носіння, зручність
  3. управління
  4. Харчування, тривалість роботи
  5. Зв'язок з телефоном, якість звуку
  6. висновки

Комплект поставки:
  • гарнітура
  • Зарядний пристрій
  • Інструкція

Компанія Samsung в 2009-му році представить кілька дійсно цікавих аксесуарів, про які заздалегідь можна сказати, що вони явно не масовий товар. Проте, їх поява логічно і цілком виправдано, технологічне лідерство потрібно підкреслювати будь-яким способом, саме цим і пояснюється часом введення в лінійку якогось товару явно не для масової аудиторії. До речі, якщо говорити про більш приземлені речі, то в майбутньому році ми побачимо багато корисних і потрібних штук, починаючи від різних стилусів і чохлів, закінчуючи пультами ДУ для деяких апаратів, підставками і так далі. Ну і звичайно, будуть і гарнітури у великій кількості, в тому числі і одна цікава музична модель, що нагадує одну з останніх стерео від SE (допитливий читач відразу зрозуміє, про що легкому і повітряному йде мова). Одну з них ми і розглянемо в даному матеріалі, називається дрібничка WEP-450 і являє собою недорогу якісну штучку.

Одну з них ми і розглянемо в даному матеріалі, називається дрібничка WEP-450 і являє собою недорогу якісну штучку

Дизайн, конструкція

Гарнітура толстовата, що є, то є. Конструктори вдавалися до маскування, навпаки, незграбність тут немов би випнута, такий собі повернення до ретро-формам. Багатофункціональна клавіша кругла, в ній захований світловий індикатор, гластік на передній панелі глянсовий, трохи мазкий, з "вивороту" він зазвичай. Збірка навіть у прототипу хороша, ні люфту, ні скрипу. Сміливо можу сказати, що навіть дівчатам сміливо можна використовувати цю річ, незважаючи на товщину, розмір невеликий - головне, щоб було зручно носити. Я опитав кількох своїх знайомих і подруг на предмет думки щодо дизайну - думки не відрізнялися новизною, пристрій швидше подобається, ніж ні. І це вже добре, на мій погляд. Моє ставлення до дрібнички точно таке ж. Тобто, рівне. Важить продукт близько десяти грам, на вусі не відчувається. Паза для ремінця немає, хотів би порекомендувати розробникам додавати такі речі, багато автомобілістів і хотіли б носити їх на ремінці на шиї, але такої можливості не мають. Рідкісні пристрої мають в комплекті ремінець з кріпленням "під роз'єм", але частіше про паз щасливо забувають. Це не є добре.

Це не є добре

Спосіб носіння, зручність

Гарнітуру можна носити з дужкою або без неї, мені більше сподобалося з заушиной, так вона сидить на вусі надійніше, щільніше. Тут же скажу, що дівчатам динамік може здатися зашироким, тому представницям прекрасної статі вкрай рекомендую поміряти вещичку перед покупкою. Дужка не товста, зроблена якісно, ​​питань тут немає.

Дужка не товста, зроблена якісно, ​​питань тут немає

управління

На лицьовій панелі є зручна багатофункціональна клавіша, вона ніби злегка увігнута всередину і тому відмінно намацується в будь-яких умовах. Вона відповідає за відповідь і відбій виклику, перемикання між лініями, активації голосового набору, включення і виключення гарнітури. Так, плюс ще активація режиму сполучення, для цього потрібно натиснути і потримати кнопку, поки індикатор не загориться рівним синім кольором. Код для сполучення стандартний, 0000. На торці розташувалися кнопки регулювання гучності, вони також зручні. З управління все нормально і логічно.

З управління все нормально і логічно

Харчування, тривалість роботи

Використовується роз'єм як у некторих старих моделей фірми, тим не менш, втрачати вам зарядний пристрій я б не рекомендував. Знайти потім оригінальне буде проблемою. Заявлений час роботи становить шість годин в режимі розмови і двісті годин в режимі очікування, на практиці ви отримуєте приблизно чотири з половиною години - акумулятор в моєму зразку потребує розгоні, потім цифра напевно збільшиться. Та й негоже судити по прототипу про те, що буде в комерційних зразках. Заряджається від мережі WEP-450 приблизно дві години. При економному використанні однієї зарядки вам може вистачити дня на чотири. Для бюджетної гарнітури цілком непоганий результат.

Для бюджетної гарнітури цілком непоганий результат

Зв'язок з телефоном, якість звуку

Гарнітура тестувалася з Apple iPhone 3G, пару швидке, зв'язок надійна, без зривів. Використовується профіль 2.0 з EDR, також гарнітуру я підключав до Motorola ZN5, SonyEricsson W705, Samsung INNOV8. Проблем з підключенням не було ніяких. Ефективна дальність роботи в умовах квартири складає близько чотирьох метрів, встановлена ​​мелодія виклику надходить в динамік гарнітури при роботі з апаратами від Motorola, Samsung, з рештою доведеться слухати "зашиті" в гарнітуру звуки. Вони, в принципі, цілком прийнятним, чіплятися не буду.

Вони, в принципі, цілком прийнятним, чіплятися не буду

Якість передачі мови цілком нормальне, для влаштування без добавок у вигляді "шумодава", двох мікрофонів і так далі все цілком стерпно. Коли поруч з вами проиходит щось гучне, то проблеми з'являються, співрозмовники скаржаться на фоновий шум, в нормальних умовах ніякого зайвого "фону" немає. Що не може нерадовать.

висновки

Я ж казав, це досить проста штучка для чоловіків і жінок, офісних працівників і простих смертних. Можна використовувати в машині, особливо якщо не відкривати вікна, можна використовувати в парі з комп'ютером для Skype, можна використовувати в той час, коли ви займаєтеся спортом. Приблизна ціна складе близько тисячі рублів - але я б хотів вірити в те, що продавати її будуть за менші гроші. В іншому - приємна така дрібничка. І вродлива. Конкурентів хоч відбавляй, бюджетних продуктів на ринку повно, WEP-450 відрізняє приємний дизайн, нормальний час роботи, гарна реалізація інших функцій.

Сергій Кузьмін ( [email protected] )
Опубліковано - 09 грудень 2008 р

Є, що додати ?! Пишіть ... [email protected]

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com