рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Шпалери в стилі прованс для спальні

  1. Вибираємо базовий тон стін
  2. Формуємо прованський стиль
  3. розставляємо акценти

Всі відтінки пастелі: від ніжно-молочного до насиченого лавандового, сплески зелені, переплетення ароматів трав, чарівна блакить берега і благородна старина переносять нас в однойменну французьку провінцію.

Пронизаний світлом і безтурботністю, прованський стиль підкреслено романтичний і дуже підходить для спальні. Якщо ви хочете обставити свою спальню в прованському стилі, необхідно підібрати не тільки меблі і текстиль, але і шпалери в стилі прованс для спальні, які зададуть тональність проекту.

Якщо ви хочете обставити свою спальню в прованському стилі, необхідно підібрати не тільки меблі і текстиль, але і шпалери в стилі прованс для спальні, які зададуть тональність проекту

шпалери в стилі Прованс з колекції Un Bisou De Mme Pitou

Класичний прованський стиль закликає відмовитися від використання шпалер. Однак сьогодні ми можемо порушити це правило, і ось чому:

  • практичність: покриті шпалерами стіни довше зберігають зовнішній вигляд, не розтріскуються, що не обсипаються;
  • простота: настінні покриття легко наклеюються, при правильно підібраній фактурі і малюнку приховують дрібні похибки стін;
  • економія часу: обклеювання шпалерами займає майже в два рази менше часу, ніж оштукатурювання;
  • естетика: шикарні колекції з імітацією фактур дерева і текстилю максимально наближені до тематики стилю.

шпалери з каталогу Orangery

Вибираємо базовий тон стін

Перевагою використання шпалер є простота комбінування. Наприклад, в якості базових можна взяти фонові настінні покриття, які мають невеликий, не дуже виражений, малюнок або ж однотонну рівну фактуру.

Наприклад, в якості базових можна взяти фонові настінні покриття, які мають невеликий, не дуже виражений, малюнок або ж однотонну рівну фактуру

світлі шпалери з колекції Sound Of Color

Відтінок може бути будь-яким, від світлого до насиченого темного. Вибір відтінку визначається освітленістю спальні, кількістю вікон, розмірами приміщення, смаком власника. Якщо ви не любите велика кількість світла, можна відмовитися від переважно світлих тонів і квіткових принтів і віддати перевагу темним шпалер.
Відмінним базовим варіантом стануть шпалери з імітацією дерева - провінційний французький стиль це тільки вітає.

шпалери з імітацією дерева з каталогу Atlantic

Також ви можете купити шпалери в стилі прованс для спальні, виготовлені з використанням натуральних матеріалів, наприклад, натуральні циновки . Вони підкреслять шарм недбало-провінційного стилю і зроблять кімнату теплою і живий.

Формуємо прованський стиль

Без контрастних шпалер, протиставлені однотонності базового покриття для стін, досягти результату не вийде. Нам потрібні квіти, дрібний малюнок, живі фарби, принадна простота і природність.

Правильним буде вибрати квіткові шпалери, що нагадують легкий ситець з милими бутонами.

ніжні шпалери з квітами і листівками з колекції PIP III від Eijffinger

Звичайно ж, нам потрібні півонії і троянди - ніжні, запашні, квітучі під вашим вікном в улюбленому Провансі.

шпалери з квітами з каталогу PIP IV

Також можна порадити купити шпалери з дамаським малюнком. Вибирайте фактурні спінені настінні покриття, які зроблять контраст в обробці більш вираженим, а саму кімнату - вишукано шикарною.

шпалери з фоновим Дамаском з колекції Oak Hill від Chelsea Decor Wallpaper

розставляємо акценти

Після того, як ви наклеїти шпалери, розставите меблі і підвісити штори, потрібно додати кілька штрихів, які створюють атмосферу Провансу. Це можуть бути букети сушених квітів на тумбочці, старовинна люстра, мила статуетка, бабусина шкатулка.

Прованський стиль - це не просто легкість і пастель, це особливий характер, який криється в любові до простоти і недбалому шику, вмілому поєднанні елементів і наявності історії у кожного предмета обстановки.

Якщо ви хочете відтворити це у себе вдома, почніть з купівлі шпалер в прованському стилі для спальні. Якісні ексклюзивні настінні покриття допоможуть вам зрадити чуттєвість і гармонійність одного з найкрасивіших напрямків кантрі.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com