рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

На Азовському узбережжі вирує негода: йде евакуація туристів

За останні кілька днів погода у узбережжя Азовського моря погіршилася. Кілька десятків людей, які приїхали у відпустку на базу відпочинку "Автотурист", не можуть покинути територію через те, що розмиті дороги, передає "Інформ-UA".

За даними, наданими на сайті ГСЧС в Запорізькій області, на минулих вихідних по узбережжю Азовського моря прокотилася негода - сильний вітер і дощ. Через це розмилися дороги і утворилися промоїни. Так, туристи робили спроби покинути базу відпочинку, але їх машини виявлялися в пастці, застряє в піску. Понад десять автомобілів були занурені в пісок. співробітникам рятувальної служби , Використовуючи троси і спецтехніку, вдалося врятувати 11 машин, а також провести евакуацію понад 45 людей. На щастя, жертви або постраждалих в результаті негоди відсутні.

Читайте також: Метеорологічна небезпеку в Італії: загинули стає більше (Відео)

Аналогічна ситуація склалася на території Обіточної траси: шторм і дощова вода розмили дорогу. В даному випадку рятувальникам вдалося витягнути 25 транспортних засобів і евакуювати 40 людей. Через несприятливі погодні умови, на щастя, всі залишилися живі і здорові. Так, фахівці моніторять і контролюють ситуацію.

Відзначається, що співробітники правоохоронних органів надавали допомогу водіям у виправленні дрібних несправностей в машинах, які виявилися затопленими. За даними, наданими поліцією Запорізької області, через сильний східного вітру була перемитого східна берегова лінія, яка відрізала автомобілі від Приморського району.

Також наголошується, що в деяких районах зникло світло. Так, в суботу, в результаті природної стихії було знеструмлено 24 населених пункти на території Запорізької області.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com