рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Яку собаку краще завести в квартирі, порода, яку можна вибрати для дитини?

  1. Основні характеристики
  2. Яку собаку краще завести в квартирі?
  3. Поводження з собакою і її зміст
  4. Які породи не підходять квартири?

Поява пухнастого друга - це велика відповідальність для господарів, адже не кожній породі підходить квартирна життя Поява пухнастого друга - це велика відповідальність для господарів, адже не кожній породі підходить квартирна життя.

Яку собаку завести в квартирі, яка підійде за темпераментом, розмірами, потребам? Якщо зробити правильний вибір, то жити буде комфортно і господареві, і вихованцеві.

Основні характеристики

Щоб прийняти правильне рішення, при виборі вихованця слід враховувати три основні чинники:

  • розмір;
  • тип вовни;
  • темперамент.

Розмір. В ідеалі собака повинна бути невеликою, до 40 см в холці. Адже тварина не може весь день лежати на своєму місці, а при великих габаритах стане заважати господарям, обмежувати їх.
Розмір
Тип вовни. З будь-якого пса періодично опадає шерсть, два рази на рік відбувається линька. Шерсть швидко забивається за і під меблі, при диханні потрапляє в ніс, прилипає до одягу. Коротка шерсть коле ноги при ходьбі. Довга ж більш помітна на речах.

Яку породу собак вибрати для квартири? Самий нешкідливий варіант - породи з шерстю середньої довжини, але якщо вибір припав на короткошерстну або довгошерстих собаку, то вам просто доведеться частіше прибирати житло. Кучеряві і пухнасті собаки залишають за собою килимові доріжки в житло. Гладка шерсть доставляє менше турбот.

Темперамент. Собака повинна бути спокійною і слухняною. Яку собаку завести для дитини в квартирі? Якщо в сім'ї є діти, то агресивні і бійцівські породи стануть міною уповільненої дії. Малюки не розуміють, що з твариною потрібно звертатися дбайливо. Собака з нестійкою психікою не стане терпіти, коли її смикають за вуха і тягнуть за хвіст.

Зайве грайливі і неспокійні породи перевернуть житло догори дном. За відсутності господарів непосиди будуть гризти меблі, пакостити від неробства, а в присутності - вимагати до себе підвищеної уваги.

Яку собаку краще завести в квартирі?

Перш за все, для квартир рекомендовані декоративні породи, які не потребують вигулу. Альтернативний варіант - породи, які потребують регулярному вигулі, але адаптовані для квартири. То яку собаку краще завести в квартирі? Представляємо топ 5 мініатюрних собак, що ідеально підходять для утримання в невеликій квартирі, в тому числі якщо в сім'ї є маленькі діти:

  1. Йоркширський тер'єр .
  2. мопс .
  3. Ши-тцу .
  4. Китайська чубата .
  5. Той-пудель .

В якості альтернативи прогулянці таким собачкам можна запропонувати лоток або пелюшку, куди вони будуть справляти нужду. Особливо актуально це взимку, адже навіть в одязі та взутті малятка промерзають до кісток.

Яку собаку можна завести в квартирі крім декоративних порід? У число собак, органічно вписуються в малогабаритну площа, але вимагають щоденних прогулянок і активного життя, входять: американський кокер-спанієль, французьку та англійську бульдоги, такса, джек-рассел-тер'єр, лабрадор.

Для цих порід відсутність руху на свіжому повітрі загрожує імунними захворюваннями, проблемами з кістковою системою, емоційним розладом, ожирінням. З ними доведеться гуляти не менш ніж два рази на день, краще 3, в сумі по 2 години на добу.

Поводження з собакою і її зміст

Отже, яку собаку завести в маленькій квартирі? Давайте докладніше познайомимося з кожної з перерахованих раніше порід. У кожної з них є свої особливості, які обов'язково потрібно враховувати для нормального життя вихованця.

Йоркширський тер'єр товариський, розумний, але норовливий і непростий в дресируванню. Йорка обов'язково потрібно вичісувати, мити, стригти по-можливості в салоні, це зажадає відповідних фінансових витрат. це одна з найпопулярніших порід, з душею переможця.

Йоркширський тер'єр

Мопси комунікабельні, товариські, схильні до ожиріння, схильні до застуді і хвороб зубів, запалення шкіри в місцях складок. Входить до числа найбільш спокійних вихованців. Мопсів не можна часто мити, їм обов'язково потрібно промивати шкіряні складки (особливо на мордочці) хоча б раз в 2-3 дня, вони схильні до ожиріння, потрібно стежити за їх раціоном і не перегодовувати.

мопс

Ши-тцу дуже важлива увага, щоденне розчісування, купання раз в тиждень і іноді стрижка. Високо цінувалася в період правління китайських імператорів.

Ши-тцу

Китайська чубата прекрасно піддається дресируванню, навчання командам, має врівноважений характер. Без нагляду вона може погризти речі, а без спілкування захворіти. У спеку їй слід зволожувати лисі ділянки шкіри кремом, а довгошерсті - розчісувати.

Китайська чубата собачка

Пуделі схильні до повноти, люблять дітей, прив'язуються до сім'ї. Шерсть вимагає купання, «модельної» стрижки, розчісування і видалення ковтунів. Володіє дуже спокійним темпераментом.

карликовий пудель

Пам'ятайте, собаці необхідно знати, де її місце в квартирі і хто ватажок зграї. Визначте, де ви розташуєте її лежанку. Виберіть самого непохитного і наполегливого члена сім'ї, який буде керувати твариною. нехай її дресируванням і вихованням переважно займається він.

Крім догляду, у господарів з'являться зобов'язання по грамотному годівлі вихованця.

Для початок потрібно чітко визначити місце його харчування в квартирі. Перед тим, як обзавестися твариною, дізнайтеся у заводчиків, який режим харчування у цуценяти і взагалі принципи годування даної породи.

Які породи не підходять квартири?

Для квартирної життя не призначені мисливські, сторожові породи:

Їм важко без постійного активного руху, без частих прогулянок і місця для ігор, а також просто жарко і задушливо в квартирі.

У тісному приміщенні навряд чи буде комфортно гігантам:

Собаці зростанням понад 50 см і вагою від 40 кг, безсумнівно, краще жити у дворі або просторому вольєрі.

З таким вірним, ласкавим і грайливим супутником, як собака, життя стає яскравішим. Щоб уникнути зайвих незручностей і дискомфорту, потрібно вибрати породу не тільки по серцю, але і керуючись холодним розумом. Адже потім жити разом довгі роки.

Додатково ознайомтесь візуально з ТОП 10 кращих собак для квартири на відео нижче:

Яку собаку завести в квартирі, яка підійде за темпераментом, розмірами, потребам?
Яку породу собак вибрати для квартири?
Яку собаку завести для дитини в квартирі?
Яку собаку краще завести в квартирі?
То яку собаку краще завести в квартирі?
Які породи не підходять квартири?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com