рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Маски з ромашки для волосся

  1. Користь масок для волосся з ромашки
  2. Як використовувати для волосся маски з ромашкою
  3. Рецепти масок в домашніх умовах
  4. рецепт №1
  5. рецепт №2
  6. рецепт №3
  7. рецепт №4
  8. рецепт №5
  9. рецепт №6
  10. рецепт №7

Сучасний ритм життя - це постійний стрес не тільки для нервової системи, але і для всього організму. Додати сюди нераціональне харчування, неповноцінний сон, екологічно агресивну зовнішню середу, а також перукарні та салони з мелірування-ламінуванням-завивкою або засоби домашньої інквізиції для волосся у вигляді прасок, фенів і різних брендових і не дуже косметичних засобів - і ось «гідний» результат : тьмяні і мляві волосся виглядає як мочалка з громадської лазні.

Все та ж швидкість, з якою жінка встигає виконувати купу обов'язків по роботі і домашніх справ, часто не дозволяє їй зупинитися, поглянути на себе в дзеркало і зрозуміти, що волосся безнадійно зіпсовані, а масштаби випадання придбали глобальні масштаби і вже помітні оточуючим.

Захистом шевелюри стане доступний і універсальний, що підходить для всіх типів волосся компонент - ромашка, відвар якої або виконаний за всіма правилами настій, внесені в маски або використовуються самостійно, відновлять пошкодження і позбавлять від різних дерматологічних і алергічних подразнень волосистої частини голови.

Захистом шевелюри стане доступний і універсальний, що підходить для всіх типів волосся компонент - ромашка, відвар якої або виконаний за всіма правилами настій, внесені в маски або використовуються самостійно, відновлять пошкодження і позбавлять від різних дерматологічних і алергічних подразнень волосистої частини голови

Користь масок для волосся з ромашки

Як цілюща рослина, що містить безліч поживних речовин, ромашка надає ефективну дію на пошкоджені клітини шкіри і волосся: регулярне ополіскування настоєм ромашки або відваром сприяє регенерації структури кожного пошкодженого волосся, покращує загальний вигляд зачіски.

До складу ромашки входять корисні компоненти, що володіють такими властивостями:

ефірні масла, вітаміни, смоли, мінерали, що мають бактерицидні та протизапальні властивості, позбавляють від лупи, свербіння голови і расчесов;
обволікання кожного волоса захисною плівкою створює ефект ламінування, роблячи пасма блискучими, м'якими і еластичними;
Капрі і каротин дають загальнозміцнюючу дію, особливо необхідне для ламких і тонких волосся, пасом з сухими кінчиками;
флавоноїди захистять від негативного впливу ультрафіолетового випромінювання і збережуть яскравість і природність відтінку при фарбуванні;
антиоксидантну дію натуральних органічних кислот сприяє самоомоложенію клітин, зупиняючи процес їх старіння і відмирання;
унікальні властивості ромашки виражаються в тому, що концентровані засоби на її основі руйнують темні волосяні пігменти і освітлюють пасма до золотисто-рудого кольору.

Купити недорогий готовий настій або збір можна в будь-якій аптеці, а виростання практично у всіх регіонах території Російської Федерації дозволяє самим зібрати лікарські квіти для використання в косметологічних засобах.

Як використовувати для волосся маски з ромашкою

Зроблені в домашніх умовах ромашкові маски для волосся застосовуються за певними правилами і відповідно до деякими нюансами використання:

спосіб приготування натурального ромашкового настою: 2 ст.л. подрібненої сухої ромашки (власної або фабричної фасування) заливаються на годину склянкою окропу, після чого проціджують;
спосіб приготування ромашкового відвару: 4 ст.л. подрібненої сухої ромашкового збору заливаються склянкою окропу і витримуються в емальованому посуді на паровій бані 30 хвилин або трохи більше. Після чого відвар проціджують і залишається в закритій ємності додатково на дві години;
ромашка освітлює волосся на півтону-тон і більше, тому не рекомендується для нанесення незабаром після фарбування щоб уникнути псування кольору;
після ополіскування голови ромашкою не потрібно витирання рушником: пасма повинні висохнути природним чином без використання фена;
ефективність дії ромашки залежить від ступеня насиченості відварів і настоїв: сильно концентрований розчин дасть чітке освітлення волосся на 1-3 тони, ополіскування розчином середньої концентрації додасть пасмам блиск і зміцнить їх;
періодичність використання ромашки не обмежена в зв'язку з її м'яким впливом на волосся і шкіру голови: процедури нанесення масок можна повторювати після кожного миття голови. Після місяця інтенсивного використання рекомендується зробити перерву на два-три тижні.

Після місяця інтенсивного використання рекомендується зробити перерву на два-три тижні

Ромашка вкрай рідко викликає алергічні реакції і, тим не менш, перед використанням масок на основі ромашки рекомендується нанести невелику кількість засобу на внутрішню сторону зап'ястя: такий тест дозволить швидко виявити небажану для організму вплив.

Рецепти масок в домашніх умовах

Маски з ромашки для волосся в домашніх умовах - це недорого, дієво, з натуральними і перевіреними інгредієнтами. Представляємо базові рецепти масок на основі ромашки, при бажанні в них можна додати відповідні по складу і дії компоненти.

рецепт №1

Масляні рослинні ефіри широко застосовуються в косметологічних цілях. Змішавши сирої курячий жовток, столову ложку оливкового масла і 5 крапель ефіру ромашки , Можна отримати дивовижний склад, який зміцнює структуру кожного волоса і волосяних цибулин і позбавляє від лупи. Склад втирається в шкіру голови, розподіляється по довжині пасом рідкісної гребінцем і витримується під утеплювачем із плівки і рушники протягом півгодини. Після чого змивається сильним струменем теплої води.

рецепт №2

Дві столові ложки подрібненої ромашки заливаються 100 мл (півсклянки) масла оливи або касторової олії , Ємність герметично закривається кришкою і настоюється тиждень в темному місці при кімнатній температурі. Теплий склад наноситься за півгодини до миття з втиранням і ретельно розподілом по поверхні голови.

рецепт №3

Для зміцнення світлих і сухих волосся підійде використовувана один-два рази на тиждень ромашкова маска з аптечним ланоліном. На 0,5 склянки ланоліну потрібно дві столові ложки подрібненого ромашкового збору і стакан закип'яченої води.

Ромашка, залита окропом, настоюється в закритому посуді годину, проціджують і змішується з ланоліном. Тепла суміш наноситься на пасма і шкіру голови на 15-20 хвилин, потім добре змивається з використанням (за бажанням) шампуню. Що залишився склад рекомендується зберігати в закритій скляній ємності в прохолодному темному місці, розігріваючи перед використанням необхідний обсяг.

рецепт №4

Сталий натуральне освітлення дасть склад з додаванням у відвар ромашки по 30 мл (дві столові ложки) масла оливи і лимонного соку. Пасма при цьому будуть добре зволожені і збережуть здоровий блиск.

рецепт №5

0,5 склянки дрібно подрібненої ромашки заливається тільки що закип'яченої водою і настоюється 30-40 хвилин. У настій додається столова ложка коньяку і чайна - соку лимона. Голова повинні бути попередньо вимитий і зволожена, настій залишається на пасмах протягом години під утепленням. Після закінчення процедури голова промивається великою кількістю теплої води без застосування шампуню.

рецепт №6

Нагальним питанням жінок середнього віку і старше є зафарбовування сивини: ромашка в пропорції 1: 3 заварюється окропом в термосі і настоюється 4 години. Після чого слід змочити цим міцним настоєм пасма, розділяючи їх як при звичайному фарбуванні фабричної фарбою. Голова при цьому утеплюється поліетиленовою плівкою і товстої тканиною на одну годину, після чого змивається звичним методом.

рецепт №7

Цей рецепт призначений для активації росту і густоти волосся: змішуються дві ст. л. касторової олії і взяті по чайній ложці ромашкова настоянка на спирту, яку можна купити в аптеці, і настоянка червоного пекучого перцю. Акуратно, щоб не потрапити в очі, склад наноситься на волосся під утеплення з поліетилену і рушники на одну годину, після чого ретельно промивається.

Відвари і настої, виконані на ромашці, використовуються як самостійні засоби і як додаток до наявних масок і складів. якщо робити маски для волосся в домашніх умовах самим, то ромашковий відварами і настоями можна замінити наявну в рецептурі воду.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com