рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Стаття на тему вирішення проблеми: як зібрати шафа-купе?

  1. Які особливості складання кутового шафи-купе?

Отже, ви замовили в магазині красивий і зручний   шафа купе   , І ось нарешті його привезли Отже, ви замовили в магазині красивий і зручний шафа купе , І ось нарешті його привезли ... в розібраному вигляді. Тепер замість готового шафи ви маєте «склад» упакованих деталей, з яким потрібно щось робити. Звичайно, можна скористатися послугами того ж магазину і фахівця по збірці ... Але не поспішайте з рішенням: ви можете зібрати шафа самі, і це дозволить заощадити кошти! Все, що потрібно: кілька інструментів, пара годин старанності і терпіння. Не завадить покликати на допомогу когось із друзів або родичів, щоб надійніше фіксувати деталі при збірці. Та й «зайва голова» теж не завадить.

Які інструменти вам будуть потрібні?

шуруповерт;
викрутка;
набір ключів-шестигранників;
рулетка;
рівень;
канцелярський ніж (наприклад, для розпакування деталей).

Якщо деталі максимально підготовлені для монтажу, то знадобиться тільки шуруповерт і набір ключів. Також приготуйте інструкцію, вона зазвичай йде разом з деталями. У ній вказані всі складові деталі, їх кількість і поради по збірці.


Шафи-купе бувають різні, відрізняються вони не тільки за розміром, але і по конструкції, кількості і формі відділів, типу кріплення деталей і т. Д. Тому тут ми опишемо якийсь загальний алгоритм, основні принципи складання шафи-купе.

1. Розпакування деталей і уважне їх вивчення. Визначте призначення деталей за допомогою інструкції по збірці. Однакові деталі складіть окремо. Дрібні деталі на кшталт полиць краще теж відкласти, спочатку будемо збирати основний каркас шафи. Також перевірте, чи вся фурнітура на місці. Зазвичай в комплекті йде не тільки фурнітура, але і кріпильні деталі: саморізи, куточки і т. Д. Це підготовчий етап.

2. Процес складання починаємо з дна шафи. Тому знаходимо потрібну деталь і збираємо цоколь, прикручуємо ніжки. Добре, якщо в деталях вже їсти не наскрізні отвори, в іншому випадку, вам доведеться зробити їх самостійно, за допомогою дрилі і конфірматного свердла діаметром 4,5 мм. Цоколь - бічні стінки дна, які будуть закривати простір під шафою. Прикручуються вони просто, вручну - за допомогою конфирматов (єврошурупи). Також можна використовувати пластикові куточки або мініфікси (дивлячись що є в комплекті). Важливо: робіть по інструкції, інакше потім може не вистачити кріпильних матеріалів.

3. Наступний етап - установка стін (боковин). Важливо, щоб хтось їх притримував, поки ви будете прикручувати мініфікси (якщо збираєте в вертикальному положенні). Мініфікси дозволяють зручно приєднати бічні стінки, приховавши при цьому сам кріпильний елемент. Але підійдуть і конфірмати, особливо, якщо ви збираєте шафа, поклавши його на підлогу. До речі, перед установкою боковин важливо відрегулювати дно, щоб воно було максимально рівним і розташовувалося на рівній поверхні. Порада: щоб корпус на цьому етапі стояв рівно, прикріпіть Конфірмат центральну перегородку і відходять від неї верхні полиці. Допоможе вам в цьому кутова струбцина (якщо є в наявності).

4. Коли боковини і центр зібрані, встановлюємо дах. Це просто. Прикрутивши дах, перевірте вертикаль шафи за допомогою рівня. Стінки стоять рівно? Відмінно! Для «жорсткості» шафи і зручності подальшої збірки прикріпіть ще кілька полиць. Вони будуть тримати конструкцію і не дадуть їй «розбовтатися».

5. Тепер можна прикрутити задню стінку. Починаємо з верхніх кутів, а потім ввірчує шурупи по всьому периметру з кроком 15-20 мм. До речі, радимо також прикрутити задню стінку до центральної перегородці і верхній полиці шафи. Так вона не буде «бовтатися» (якщо ми говоримо про тонкій стінці з ДВП). На цьому найскладніший етап робіт закінчений. Залишилися важливі, але дрібниці.

Залишилися важливі, але дрібниці

6. Встановлюємо шафа на його постійне місце. Якщо ви збирали його в горизонтальному положенні, саме час його підняти і ще раз перевірити вертикалі.

7. Прикріплюємо полки, вішалки та ящики. Ящики потрібно буде попередньо зібрати, а всередині шафи прикріпити напрямні. Збираючи ящики, не забудьте про ручки. Полиці можна встановити на полкодержатели, якщо вони є в комплекті, або закріпити Конфірмат (тоді полки будуть не знімними). На цьому ж етапі прикручуємо штанги для плічок і інші внутрішні деталі, які є в комплекті.


8. І останнє - встановлюємо розсувні двері. Власне, через них шафа і називається не інакше як «купе». Робимо це строго по інструкції. Прикріпіть верхню і нижню направляючі. Важливо, щоб вони знаходилися на одному рівні, інакше буде перекіс двері. Верхня напрямна повинна розташовуватися врівень з краєм даху шафи. Важливо, щоб капелюшки саморезов, якими кріпляться напрямні, не виступали. Потім двері заводиться в напрямні: спочатку вставляємо верхні ролики і піднімаємо двері до упору, а після вставляємо і нижні. Якщо двері три, то бічні з них заправляємо в другу колію напрямних, а середню - в першу колію. Регулювати двері можна за допомогою шестигранного ключа. В ідеалі вони повинні стояти максимально рівно і не мати зазорів по краях.

Все, шафа готовий! Як бачите, все не так складно, як здавалося.

Про що важливо пам'ятати?

  • Не поспішайте. Спочатку все обміркуйте, інакше можна пошкодити деталі.
  • Десь потрібні наскрізні отвори, а десь не наскрізні, враховуйте це. Якщо плануєте збирати шафа самостійно, при замовленні висловіть бажання, щоб отвори в деталях зробили на фабриці.
  • Чи не нервуйте! Якщо щось прикрутили неправильно - не біда, це завжди можна відкрутити і переробити. Ставтеся до процесу як до гри, уявіть, що перед вами - конструктор для дорослих.
  • Якщо деталей раптом не вистачить, їх завжди можна докупити. Хоча іноді фабрики поставляють кріпильні матеріали і саморізи з запасом, про всяк випадок.

Які особливості складання кутового шафи-купе?

порядок складання кутового шафи практично нічим не відрізняється від описаного вище. З тією лише різницею, що корпус буде складатися з двох складових частин, які необхідно буде з'єднати під кутом 90º по відношенню один до одного. Причому доцільніше спочатку зібрати їх окремо (хоча б основні сторони), а потім прикріпити друг до друга. Між основним модулем і «кутовий частиною» шафи повинно бути не менше 3 точок кріплення.

Ще важливий момент - заздалегідь обміркуйте, в який бік будуть розсуватися двері кутової шафи, щоб вони не заважали один одному і в той же час були зручні при подальшій експлуатації.

Які особливості складання кутового шафи-купе?
Які інструменти вам будуть потрібні?
Стінки стоять рівно?
Про що важливо пам'ятати?
Які особливості складання кутового шафи-купе?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com