рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

/ Статті / Timeseller

У квітні 2005 року корпорація Module Time Inc. оголосила про запуск у виробництво VX- серії: VX3N, VX3P і VX3R. Ці моделі покликані закріпити успіх попередніх калібрів серії VX: VX3L і VX3M, які призначені для недорогих годин малої товщини, що імітують складні багатофункціональні прилади.

Як відомо, в світі годинникової моди бал правлять дизайнери. Тим часом нерідко нові тенденції передбачають позаштатні дизайнери часових будинків, а скромні виробники начинки - «сірі кардинали» брендів. У короткому списку справжніх законодавців аж ніяк не останнє місце займає і компанія Time Module Inc., що входить в концерн Seiko: сьогодні відлік часу кожного четвертого володаря кварцових годин веде движок, виготовлений TMI. Зайнявши ще 40 років тому нішу виробника недорогих, надійних і універсальних механізмів, компанія віртуозно балансує на вістрі бритви: задовольняючи постійно зростаючі технічні запити замовників, вона утримує оптимальне співвідношення ціни і якості. Однією з найбільш ходових товарів TMI була і залишається стандартна модель Y121, хоча в останні роки все більшої популярності у вітчизняного споживача стали купувати хронографи YM, а також високотехнологічні механізми серій VS (з живленням від сонячного елемента) і YT (технологія «кінетик»).

Втім, з поверненням моди на тонкі годинник на піку попиту виявилися моделі c артикулом VX, що відносяться до категорії Slim. Нові механізми VX3N, VX3P і VX3R виготовлені в кращих традиціях лінійки VX3xx: відрізняючись малою товщиною (всього 3,05 мм), вони стали ефектним продовженням відомого типу «імітаторів хронографа». При цьому за вартістю ці механізми зберігають свої привабливі позиції: вони в кілька разів дешевше начинки хронографа. Нагадаємо, що головною особливістю лінійки, до якої належать нові механізми, є велика кількість варіантів розташування стрілочних календарів, які надають виробу вид дорогих багатофункціональних годин. У моделях VX3N, VX3P і VX3R, так само як і в попередників, крім традиційної трехстрелочной індикації часу, запропоновані різні комбінації розташування аналогових дисплеїв, що відображають дату, день тижня і покажчик часу доби. Однак, якщо механізми VX3L і VX3M надавали годинах схожість з виробами швейцарських мануфактур, в яких звичним є розміщення додаткових віконець на відмітках «10», «2» і «6», то при створенні нових моделей ставка була зроблена на інший дизайн.

Особливо незвично виглядають годинник з механізмом VX3R: тут індикатор дня тижня замінює собою «шістку», а покажчик часу доби - «дев'ятку». Оригінально виглядатимуть і годинник, в яких «очках» відведено місце на відмітках «12», «6» і «9» (день тижня, дата і покажчик часу доби відповідно). Та кой антураж їм забезпечить механізм VX3N. А ось начинивши годинник механізмом VX3P, виробник віддасть данину класиці: тут дисплеї з покажчиком дня тижня і дати матимуть більш звичне розташування на відмітках «12» і «6». Можна сказати, що інженери TMI створили прекрасну основу для виробництва годин на будь-який смак. Тепер, використовуючи механізми компанії, дизайнери часових будинків можуть створювати моделі не тільки для любителів класики, а й для прихильників спортивного і ультрамодного стилів. Крім того, за рахунок більшої компактності новинок розширюються можливості з проектування жіночих годин. У компанії чуйно вловили підсилюється тенденцію: до годинника цього дня частіше ставляться в першу чергу як до fashion-аксесуару і тільки потім оцінюють їх з точки зору зручності і простоти.

Секрет успіху

Серія VX була запущена ще 10 років тому і, на думку розробників, стала однією з найбільш вдалих на ринку годинникових механізмів в цілому. Запорука успіху - хороша конку рентна ціна плюс універсальність, а значить, взаємозамінність дета лей. Механізми VX широко використовуються американськими fashion-брендами, а останнім часом список клієнтів корпорації TMI все біль шиї поповнюють і європейські виробники. На даний момент ця серія демонструє завидні показники продажів - 2 мільйони примірників на рік. У компанії вважають, що це не межа - оборот буде рости і надалі. Провівши маркетингове дослідження ринку, виробники прийшли до висновку, що, крім задоволення попиту на тонкі годинник, ці механізми допоможуть відхопити ласий шматочок від солодкого пирога під назвою «ринок жіночих аксесуарів». Зі зміною ставлення до годинника як до елементу персонального стилю частка жінок в покупках цього аксесуара безперервно збільшується. Більш того, сьогодні саме дами представляють найактивнішу групу по споживачів аксесуарних товарів.

Оскільки саме дамські моделі дозволяють отримати прибуток, не дивно, що за жіночу аудиторію розгорнулася справжня боротьба. Для того щоб допомогти своїм клієнтам привернути увагу покупців і збільшити продажі в цьому самому динамічному секторі ринку, в TMI раз працювали калібри VX00 і VX01, що відносяться до категорії ультраплоскіх, - спеціально для мініатюрних жіночих годин. Однак у зв'язку із загальним зростанням економічної і, як наслідок, психологічної незалежності жінок, в компанії прогнозують сплеск інтересу до «недамскім» великим годинах. Сучасна амазонка, на думку маркетологів TMI, оцінить годинник, що імітують серйозні багатофункціональні прилади. Чи варто говорити, що нові механізми VX3N, VX3P, VX3R пре червоно підходять для створення подібних виробів.

взаємозамінність

Ще одним важливим елементом в філософії TMI, що забезпечує успіх її продукції, є принцип взаємозамінності всіх елементів механізму. Велика частина коліс, деталі двигуна, кварцовий резонатор, гвинти, котушка і інші компоненти уніфіковані. З одного боку, це дозволяє компаніям-виробникам знизити час і вартість розробки моді лей, так як нові калібри можна поєднувати з деталями годин, виготовленими для інших механізмів. З іншого боку, подібна уніфікація спрощує ремонт і знижує його вартість. Фактично, при ремонті не можна переставити тільки ті деталі, які визначають розмір і функціональні особливості механізмів: платину, елементи кален даруючи.

Останнім за рахунком, але одним з найважливіших по суті аргументів на користь застосування новинок є їх уніфікація з найбільш популярними на ринку моделями, в тому числі виробленими конкурентами Time Module Inc. Сумісність по посадкових місцях, включаючи отвори для ніжок циферблата, місця для стрілок і інші найважливіші раз заходи, дозволить уникнути втрат часу і коштів при переході на ти нові механізми. Універсальність поряд з хорошою конкурентною ціною і вдалими конструктивними рішеннями робить продукцію TMI в цілому і нові мо поділи VX3P, VX3N, VX3R зокрема по-справжньому привабливими для виробників годин.

Опубліковано в журналі "Часовий Бізнес" № 2-2005

Портал професіоналів годинного бізнесу TimeSeller.ru
при передруці активне посилання обов'язкове

Теги: Технології та матеріали 2-2005

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com