рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Макіяж для зустрічі Нового року 2011

Новий рік - свято, якого чекають цілий рік дорослі і діти. Для маленьких це найкращий привід отримати подарунки, для дорослих - барвисто відсвяткувати і повеселитися. Ну, а для жінок Новий рік ще й прекрасна причина придбати собі нове плаття, зробити незвичайну зачіску та макіяж. Якщо ефектний наряд потрібно далеко не завжди, але вже святковий макіяж може дозволити собі кожна жінка!

Головні орієнтири новорічного макіяжу 2011

Основна тенденція - ультра-гламур. Блискітки, яскраві кольори тіней, глибокий чорний колір туші для вій, ефект «димчастих очей» - і ви станете фатальною красунею, femme fatale. Для чарівного ефекту потрібен рівний колір обличчя, який без праці досягається використанням тонального крему.

Найкращі кольору тіней для новорічного макіяжу - чорний і електричний синій, їх можна комбінувати при створенні ефекту «димчастих очей». Туш обов'язково чорна, вітаються накладні вії. Для екстравагантних дам пропонуються ще й блискітки або стрази, що створюють ефект сяючої шкіри. За таким макіяжем, звичайно, краще звернутися в салон краси , Інакше ви ризикуєте втратити весь цей блиск ще до настання Нового року.

Кольори помади для губ - рожевий, сливовий, бузковий, бордовий.

Кольори лаку для нігтів - чорний, темно-фіолетовий, темно-синій. Як ми пам'ятаємо, цієї зими популярний темний, «Депресивний» манікюр . Але якщо ці кольори вам не подобаються, можна підібрати лак для нігтів в тон губної помади. Єдина умова - лак не повинен бути блідим.

У чому зустрічати Новий рік? Хітом свята буде маленьке чорне плаття - елегантно і нічого зайвого. При цьому під таке вбрання можна зробити макіяж і манікюр в будь-яких тонах.

Корисні посилання про Новий рік

Для дітей:

джерело Жіночий журнал Бажена

У чому зустрічати Новий рік?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com