рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

У яких продуктах міститься цинк і його користь для організму

  1. Продукти з цинком, їх користь для організму Проростки злакових рослин
  2. пророщування зерна
  3. Крем з паростків
  4. Приправа з пророщеного:

Продукти з цинком, їх користь для організму

Проростки злакових рослин

Проростки пшениці, жита, вівса, сочевиці, кукурудзи - небанальна весняна добавка до раціону. Вони містять легкозасвоювані цукру, жирні кислоти, амінокислоти, цинк і велику кількість вітамінів. При пророщування зернятка вміст вітамінів С і Е зростає в 5 разів, вітаміну В1 - в 1,5, фолієвої кислоти - в 4, а вітаміну В2 - в 13,5 рази! Вживання продуктів з цинком і іншими корисними вітамінами стимулює витривалість, тонізує, благотворно впливає на стан шкіри, волосся, нігтів і допомагає боротися з передчасним старінням.
Є проростки слід цілком або, наприклад, подрібненими в міксері в вигляді салатів, в пастах, намазують на хліб, в кремах і т.п.

пророщування зерна

Зерна розкладіть між двома шарами вологої бавовняної тканини. Залиште при температурі 22-24 * С. Через добу-дві паростки проклюнутся. Вживають в їжу паростки довжиною не більше 1 мм. Їх використовують в салатах, додають в соуси, запіканки, змішують з фруктами. Підсушені проростки можна змолоти в кавомолці. В отриману «борошно» додають молоко, мед і вершкове масло - вийде корисна каша. Мелені проростки можна змішувати з йогуртом і кефіром. З'їдаючи в день 50-100 г проростків, ви напевно відчуєте прилив енергії. Пророщені зерна можна зберігати в холодильнику не більше 4-5 днів.

Крем з паростків

Влити в міксер близько 1 літра кислого молока, порцію (одну або дві) паростків, цукор за смаком, лимонну цедру або інше ароматизирующее речовина (наприклад, ваніль), 3 столових ложки розпущеного желатину, все ретельно змішати. Розлити в креманки і охолодити в холодильнику.

Приправа з пророщеного:

... ЖИТА

1 середню цибулину, 1 невелику моркву подрібнити і обсмажити на рослинному маслі. З'єднати з 300 г пророщеного жита. Додати 2 зубчики подрібненого часнику, посолити, поперчити, заправити олією.

... ПШЕНИЦІ

300 г пшениці підсушити, подрібнити. Додати суху або дрібно нарізану петрушку, 1 цибулину, посолити, заправити олією і збити в міксері.

... ГОРОХА

2 середні цибулини порізати, обсмажити, додати 300 г пророщеного гороху, посолити. Заправити 1 чайною ложкою їдальнею горціци з 50 г соняшникової олії.

... ЯЧМЕНЮ

На 300 г ячменю додати 2 зубчики часнику. ½ чайної ложки подрібненого насіння кропу, посолити, поперчити, заправити олією.

«Попередній запис: Лляна (зігірное) масло, його властивості та застосування, плов з льняного масла Вірш Р.Гамзатова «У вогнища» : Наступний запис »

Новости

Кулинария готовим дома
Еда имеет огромное значение в нашей жизни. Это не просто физиологическая потребность, но и ни с чем не сравнимое удовольствие. Кто не любит вкусно покушать? Большую часть своей сознательной жизни мы проводим

Выпечка из творога
Творожный пирог с брусникой Тесто: 80 гр масла комнат темпер, 1 яйцо, 0,5 ч л гаш соды, 1 ст л сахара, 1 ст муки.Замесить, убрать в холод на 30 мин. Творожная начинка: творог 9% 500 гр, 0,5 ст сахара,

Борщ в мультиварке
Многие уверенны в том, что приготовить настоящий вкусный, наваристый борщ со свёклой в мультиварке невозможно. Ссылаются на то, что перед тем, как сварить это блюдо, нужно готовить заправку на сковороде,

Компот из абрикосов
Теперь варим компот из абрикосов, предварительно подготовив литровую стерилизованную и сухую банку: 1. Плоды промыть, вынуть косточку и хорошо обсушить; 2. Чтобы абрикосовый компот был нежнее, лучше

Крем под мастику
Следует помнить, что мастику наносить на влажные поверхности нельзя (иначе она потеряет форму или совершенно растечется). Но если корж уже пропитан вкуснейшим кремом (а без крема это совершенно не тот

Варенье из абрикосов
Абрикосовые деревья были выведены в Юго-Восточной Азии и вскоре распространились во многих странах. Особенно популярно это растение было в Армении, возможно, поэтому по латыни абрикос называется Prúnus

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com