рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Freggia Compatto: компактне рішення для невеликої кухні

Маленька кухня - не привід засмучуватися і відмовляти собі в красивою і функціональною техніці, що робить приготування улюблених страв легше в рази. Європейські виробники кухонної техніки постаралися подбати про тих, у кого місця на кухні мало, а використовувати його хочеться по максимуму.

Італійська компанія Freggia випускає цілу лінію компактної кухонної техніки, яка органічно виглядатиме і не займати багато місця в самому невеликому просторі. В асортименті Freggia ви знайдете ряд варильні поверхні шириною всього 30 см!

Можна вибрати будь-яку варильну поверхню: є як газові , так і електричні , стеклокерамические , а також індукційні . Всі вони розроблені за передовими італійськими технологіями. Наприклад, стеклокерамические і індукційні варильні панелі мають функцію розпізнавання діаметра посуду, завдяки чому, вам не доведеться підбирати окремого розміру каструлю або сковорідку для кожної конфорки. Для тих, кому недостатньо 2 робочих областей, але місця на кухні, як і раніше трохи, були розроблені варильні поверхні на 3 конфорки шириною в 45 см. Варильна поверхня, безумовно, найважливіша робоча зона на кухні. А як же бути з духовкою? Духові шафи зазвичай мають досить великими розмірами і займають дуже багато місця на маленькій кухні. Питання вирішується легко: духовки Freggia шириною всього в 45 см ідеально впишуться в розміри вашої кухні. Незважаючи на малий розмір, вони оснащені гратами і двома листами, що дає можливість готувати багато смачної і корисної їжі. Всі компактні духові шафи Freggia мають чудове мінімалістичним італійським дизайном, при цьому по функціоналу моделі не поступаються своїм повнорозмірним аналогам. Тому, вони не просто будуть бездоганним вибором для маленької кухні, але і гармонійно доповнять її інтер'єр. Якщо місце для вручений поверхні і духової шафи на своїй кухні ви знайшли, то можете вирішити, що посудомийна машина - це недозволена розкіш для невеликого простору. Freggia думає інакше. Саме тому італійський виробник розробив компактну модель посудомийної машини для вашої кухні. така модель займе всього 45 см, при цьому вона вміщує 10 комплектів посуду і має високий клас енергоефективності. Останнім штрихом в технологічному наповненні кухонного робочого місця стане витяжка. Freggia в своїх моделях використовує найсучасніші двигуни, які забезпечують потужність всмоктування 450 м3 на годину в компактної серії моделей . При цьому витяжка має ширину всього 50 см. Асортимент витяжок відрізняється витриманою кольоровою гамою, які, безсумнівно, підкреслять дизайн вашої кухні і не будуть кидатися в очі. Особливість лінійки витяжок Freggia - абсолютну відповідність кольору витяжки кольором інший кухонної техніки виробника.

Вся італійська побутова техніка Freggia має стильний лаконічним дизайном і кольоровою гамою. На особливу увагу заслуговують деталі, які забезпечують максимальний комфорт у використанні і додають техніці шарму. При цьому, Freggia буде служити вам довгі роки завдяки якісному виконанню, а також використання надійних матеріалів. На всю побутову техніку виробник дає 2 роки гарантії. Не одне покоління може використовувати продукцію бренду і бути впевненим в тому, що вона буде працювати, зберігаючи свою функціональність.

Побутову техніку Freggia також можна назвати розумною, так як завдяки набору функцій і своєї ергономічності вона колосально економить час її використання. Тому, не варто відмовляти собі в комфорті через обмеженого простору. Побутова техніка Freggia допоможе корисно використовувати простір на вашій кухні і зробить робоче місце на ній максимально комфортним і стильним.

Моделі серії Compatto:

духові шафи

варильні поверхні

Витяжки

Посудомийні машини

Повернутися до списку статей А як же бути з духовкою?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com