рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Тушкована картопля з курячим філе

  1. Інгредієнти:
В мою кулінарну книгу


Тушкована картопля з курячим філе - смачне і просте блюдо на кожен день. Таку тушковану картоплю з куркою дуже легко готувати, вона виходить ніжною, з насиченим смаком. Наявність морквини в страві надає яскравих фарб і збагачує смак і без того смачненьке картоплі. А в якості м'яса для цієї страви я пропоную використовувати куряче філе або грудку. Таке м'ясо виходить дуже м'яким, соковитим, ніжним і встигає в процесі приготування увібрати в себе смаки і аромати інших інгредієнтів.

Ця страва відмінно підходить для початківців кулінарів, оскільки тушковану картоплю з курячим філе можна взяти за базову блюдо і на його основі згодом вже готувати більш складні обіди, включаючи нові інгредієнти (наприклад, болгарський перець, кабачки, баклажани, інші види м'яса і так далі ).

Хоча тушкована картопля з курячим філе - блюдо чудове і заслуговує на увагу, але все ж особисто я умовно занесла його в категорію страв "без надмірностей". Так, смачно. Так, ситно. І просто. Але в тушкованою картоплі з курячим філе немає нічого особливого. Нема того, що змусило б сказати "вау!". Але зате тушкована картопля з курячим філе відмінно підходить для частого приготування на обід або вечерю. Це як смажена картопля: нічого особливого, але дуже багатьом шалено подобається. Так і тушкована картопля з куркою - звичайне блюдо, рецепт якого здатний виручити в разі, коли не хочеться готувати нічого складного.

Час приготування:

45 мінутКолічество порцій - 3-4

Інгредієнти:

  • 0,5 курячого філе (або грудки)
  • 700 г картоплі
  • 1 велика морква
  • 1 середня цибулина
  • 250 мл води
  • 30 мл соняшникової олії
  • 0,3 ст.л. солі
  • щіпка чорного перцю
  • лавровий лист
  • зелень

Тушкована картопля з курячим філе, покроковий рецепт з фото

Картоплю чистимо і моєму. Велику нарізаємо на 4 частини, середню - на 2 половинки. Морквину чистимо і нарізаємо напівколами і четвертькругамі. Що стосується лука - то я подрібнюю його на дрібній тертці (люблю запах цибулі в стравах, але не люблю відчувати його в них), ви ж можете просто дрібно нарізати цибулину на кубики.


Підготуємо куряче філе. Його слід ретельно помити і злегка обсушити, можна це зробити за допомогою паперового рушника. Потім нарізаємо куряче філе на досить великі кубики.


Беремо велику сковороду або жаровню і гарненько її розігріваємо. Додаємо трохи соняшникової олії, близько 30 мл, і одночасно відправляємо в сковороду всі наші підготовлені інгредієнти: картоплю, моркву, цибулю і куряче філе. Також додаємо лавровий лист.


Обсмажуємо картоплю з курячим філе і морквою на середньому вогні протягом 10-12 хвилин, час від часу помішуючи вміст сковорідки.


Як тільки курка почне зарумяніваться - це сигнал для того, що пора додавати в сковороду воду (250 мл) і переходити від смаження до процесу гасіння страви. На цьому ж етапі додаємо сіль.


Тушкуємо картоплю з курячим філе під щільно закритою кришкою на малому вогні не менше 30 хвилин. За цей час картопля з морквою дійдуть до стадії повної готовності, а сама картопля стане розсипчастою. Куряче філе повністю приготується і вбере в себе смаки і аромати лука, картоплі і моркви. Додаємо в сковороду чорний мелений перець, перемішуємо тушковану картоплю з курячим філе. Вимикаємо вогонь.


Тушкована картопля з курячим філе готова, залишається додати маленький штрих - присипати готову страву невеликою кількістю свіжої петрушки. Смачного!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com