рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Страви з телятини - рецепти з фото

Побутовки Підмосков'ї

Побутовки Підмосков'ї

Доставка дров Підмосков'ї

  • Талдомський ,
  • Лятошинський ,
  • Клинский ,
  • Дмитровський
  • Сергієво-Посадський ,
  • Шаховської ,
  • Волоколамський ,
  • Истринский ,
  • Солнєчногорський ,
  • Хімкинський
  • Митіщинській
  • Пушкінський ,
  • Щелковский ,
  • Можайський ,
  • Рузский ,
  • Одинцовский ,
  • Красногорський
  • Балашихинский ,
  • Павлово-Посадський
  • Орєхово-Зуєвський
  • Шатурський
  • Наро-Фомінський
  • Ленінський ,
  • Люберецький ,
  • Раменский
  • Воскресенський
  • Єгор'євський
  • Подільський
  • Домодедовский
  • Чеховський ,
  • Ступинский ,
  • Коломенський ,
  • Лохвицький
  • Серпуховский
  • Каширський
  • Озерський
  • Зарайський
  • Срібно-Прудська
  • Ногінський

Рецепт страви: Т елятіна смажена


Для холодного страви слід вибрати нежирне м'ясо: телятину - тонкий край або вирізку, телятину, баранину і свинину - переважно корейку або задню частину. Різати готове м'ясо потрібно поперек волокон навскіс, широкими тонкими скибками і укладати їх на блюдо рівними рядами. Якщо засмажена ціла теляча ніжка, то м'ясо зрізають з кістки, кістка кладуть на блюдо, а нарізане скибками м'ясо складають у формі цілої ніжки. На гарнір до смаженого холодного м'яса можна дати корнішони, пікулі, помідори; хорошим гарніром є також деякі салати (зелений, картопляний, з помідорів, з різних овочів і ін.), а також огірки, червона або білокачанна капуста. З приправ подати соус «Гострий», «Кубанський», «Південний» або соус майонез.
КНИГА ПРО вкусной и здоровой пище 1952-1964г.

Рецепт страви: Телятина смажена

Телятину (частина задньої ноги, корейку, лопатку або грудинку) обмити, посипати сіллю, полити 2-3 ст. ложками розтопленого масла, покласти на деко або на сковороду і смажити в духовій шафі або в печі, періодично поливаючи соком.
Готову телятину нарізати скибочками, укласти на блюдо і полити процідженим соком. На гарнір - смажена картопля або збірні овочі - горошок, морква, цвітна капуста, стручки квасолі та ін.
Окремо можна подати червону капусту або салат .
КНИГА ПРО вкусной и здоровой пище 1952-1964г.

Рецепт страви: Зрази з телятини

Нарізати телятину тонкими шматками завбільшки з долоню і обережно відбити. Приготувати фарш: нашаткувати дрібно цибулю і підсмажити його на маслі; шматки черствого хліба розмочити в молоці і, віджавши зайву вологу, змішати з цибулею, заправити сіллю, перцем, добре перемішати, викласти на сковороду і підсмажити на слабкому вогні. На кожну скибочку м'яса покласти по столовій ложці підготовленого фаршу, загорнути м'ясо у вигляді трубочок, зв'язати нитками і посолити. Потім покласти на сковороду з розігрітим маслом і швидко обсмажити на сильному вогні з усіх боків до утворення рум'яної скоринки. Після цього зменшити вогонь, додати 1 склянку м'ясного бульйону, 2 ст. ложки томату-пюре і тушкувати до м'якості протягом 40-50 хвилин. Подати на стіл, знявши нитки і поливши соком, отриманим при гасінні. Окремо подати томатний гострий соус.

Склад продуктів для зраз з телятини
На 500 г телятини (м'якоті) - 1 велику цибулину, 100 г черствого білого хліба без кірок, 1/2 склянки молока, 3 ст. ложки олії.

Рецепт страви: Помідори, фаршировані телятиною (лікувальне харчування)

З половини жовтка, масла і оцту приготувати соус майонез, змішати його зі сметаною, потім зварений круто білок порубати, а цибулю і перець дрібно нашаткувати. Відварну або смажену телятину нарізати дрібними кубиками і змішати з білками, зеленню і половиною соусу. Після цього зрізати верхівку з двох помідорів з боку стебла, вийняти з помідора серцевину, дрібно порубати і додати в фарш, яким і заповнити помідори. Перед подачею до столу полити помідори соусом і посипати рубаною зеленню.

Склад продуктів для помідорів фаршированих телятиною
Помідорів - 150 гр., Телятини - 100 гр., 1/2 яйця, масла рослинного 15 гр., Цибулі зеленого - 10 гр., Кропу - 5 гр., Перцю зеленого (стручкового) 10 гр., Сметани - 20 гр. , оцту - 5 м
КНИГА ПРО вкусной и здоровой пище 1952-1964г.

Рецепт страви: Телятина тушкована з айвою

Телятина (частина філе, кострец, огузок) обмити, нарізати невеликими шматками (з розрахунку 3-4 шматка на порцію), покласти в невисоку каструлю і обсмажити на розігрітій олії. Після цього обсмажене м'ясо залити водою так, щоб вона покрила м'ясо, і тушкувати близько години. Айву нарізати часточками, очистити від шкірки і серцевини, покласти в каструлю з м'ясом, додати підсмажену цибулю, сіль, перець і гасіння продовжувати до повної готовності м'яса. При подачі на стіл м'ясо з айвою перекласти на підігріте блюдо і посипати зеленню петрушки або кропом.

Склад продуктів для тушкованою телятиною

На 400 г телятини (м'якоті) - 400 г айви, 1 головку цибулі і 2 ст. ложки масла спеції, сіль

КНИГА ПРО вкусной и здоровой пище 1952-1964г.


Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com