Доставка дров Підмосков'ї
- Талдомський ,
- Лятошинський ,
- Клинский ,
- Дмитровський
- Сергієво-Посадський ,
- Шаховської ,
- Волоколамський ,
- Истринский ,
- Солнєчногорський ,
- Хімкинський
- Митіщинській
- Пушкінський ,
- Щелковский ,
- Можайський ,
- Рузский ,
- Одинцовский ,
- Красногорський
- Балашихинский ,
- Павлово-Посадський
- Орєхово-Зуєвський
- Шатурський
- Наро-Фомінський
- Ленінський ,
- Люберецький ,
- Раменский
- Воскресенський
- Єгор'євський
- Подільський
- Домодедовский
- Чеховський ,
- Ступинский ,
- Коломенський ,
- Лохвицький
- Серпуховский
- Каширський
- Озерський
- Зарайський
- Срібно-Прудська
- Ногінський
Рецепт страви: Т елятіна смажена
Для холодного страви слід вибрати нежирне м'ясо: телятину - тонкий край або вирізку, телятину, баранину і свинину - переважно корейку або задню частину. Різати готове м'ясо потрібно поперек волокон навскіс, широкими тонкими скибками і укладати їх на блюдо рівними рядами. Якщо засмажена ціла теляча ніжка, то м'ясо зрізають з кістки, кістка кладуть на блюдо, а нарізане скибками м'ясо складають у формі цілої ніжки. На гарнір до смаженого холодного м'яса можна дати корнішони, пікулі, помідори; хорошим гарніром є також деякі салати (зелений, картопляний, з помідорів, з різних овочів і ін.), а також огірки, червона або білокачанна капуста. З приправ подати соус «Гострий», «Кубанський», «Південний» або соус майонез.
КНИГА ПРО вкусной и здоровой пище 1952-1964г.
Телятину (частина задньої ноги, корейку, лопатку або грудинку) обмити, посипати сіллю, полити 2-3 ст. ложками розтопленого масла, покласти на деко або на сковороду і смажити в духовій шафі або в печі, періодично поливаючи соком.
Готову телятину нарізати скибочками, укласти на блюдо і полити процідженим соком. На гарнір - смажена картопля або збірні овочі - горошок, морква, цвітна капуста, стручки квасолі та ін.
Окремо можна подати червону капусту або салат .
КНИГА ПРО вкусной и здоровой пище 1952-1964г.
Рецепт страви: Зрази з телятини
Нарізати телятину тонкими шматками завбільшки з долоню і обережно відбити. Приготувати фарш: нашаткувати дрібно цибулю і підсмажити його на маслі; шматки черствого хліба розмочити в молоці і, віджавши зайву вологу, змішати з цибулею, заправити сіллю, перцем, добре перемішати, викласти на сковороду і підсмажити на слабкому вогні. На кожну скибочку м'яса покласти по столовій ложці підготовленого фаршу, загорнути м'ясо у вигляді трубочок, зв'язати нитками і посолити. Потім покласти на сковороду з розігрітим маслом і швидко обсмажити на сильному вогні з усіх боків до утворення рум'яної скоринки. Після цього зменшити вогонь, додати 1 склянку м'ясного бульйону, 2 ст. ложки томату-пюре і тушкувати до м'якості протягом 40-50 хвилин. Подати на стіл, знявши нитки і поливши соком, отриманим при гасінні. Окремо подати томатний гострий соус.
Склад продуктів для зраз з телятини
На 500 г телятини (м'якоті) - 1 велику цибулину, 100 г черствого білого хліба без кірок, 1/2 склянки молока, 3 ст. ложки олії.
Рецепт страви: Помідори, фаршировані телятиною (лікувальне харчування)
З половини жовтка, масла і оцту приготувати соус майонез, змішати його зі сметаною, потім зварений круто білок порубати, а цибулю і перець дрібно нашаткувати. Відварну або смажену телятину нарізати дрібними кубиками і змішати з білками, зеленню і половиною соусу. Після цього зрізати верхівку з двох помідорів з боку стебла, вийняти з помідора серцевину, дрібно порубати і додати в фарш, яким і заповнити помідори. Перед подачею до столу полити помідори соусом і посипати рубаною зеленню.
Склад продуктів для помідорів фаршированих телятиною
Помідорів - 150 гр., Телятини - 100 гр., 1/2 яйця, масла рослинного 15 гр., Цибулі зеленого - 10 гр., Кропу - 5 гр., Перцю зеленого (стручкового) 10 гр., Сметани - 20 гр. , оцту - 5 м
КНИГА ПРО вкусной и здоровой пище 1952-1964г.
Рецепт страви: Телятина тушкована з айвою
Телятина (частина філе, кострец, огузок) обмити, нарізати невеликими шматками (з розрахунку 3-4 шматка на порцію), покласти в невисоку каструлю і обсмажити на розігрітій олії. Після цього обсмажене м'ясо залити водою так, щоб вона покрила м'ясо, і тушкувати близько години. Айву нарізати часточками, очистити від шкірки і серцевини, покласти в каструлю з м'ясом, додати підсмажену цибулю, сіль, перець і гасіння продовжувати до повної готовності м'яса. При подачі на стіл м'ясо з айвою перекласти на підігріте блюдо і посипати зеленню петрушки або кропом.
Склад продуктів для тушкованою телятиною
На 400 г телятини (м'якоті) - 400 г айви, 1 головку цибулі і 2 ст. ложки масла спеції, сіль
КНИГА ПРО вкусной и здоровой пище 1952-1964г.